recessedheun
slayer sub5
beyler taşşak geçmeyin amk hiç iştahım yok mk alsam değer mi sizce,iştahımın açılması lazım + diğer yönlerden nasıldır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Istah için niye bunu aliysoun ki? Ama uyku kalitesi falan is yapıyorbeyler taşşak geçmeyin amk hiç iştahım yok mk alsam değer mi sizce,iştahımın açılması lazım + diğer yönlerden nasıldır
ne alabilirim daha iştah odaklı olması için? + kas kütlesi koymayada yardım ediyor diye biliyorum mkIstah için niye bunu aliysoun ki? Ama uyku kalitesi falan is yapıyor
mk iştah açmıyo kardeşim eczaneden gidip remeron alıyosun kardeşim sonra domuz gibi yiyosun kardeşim okbeyler taşşak geçmeyin amk hiç iştahım yok mk alsam değer mi sizce,iştahımın açılması lazım + diğer yönlerden nasıldır
sadece cok ye dostumbeyler taşşak geçmeyin amk hiç iştahım yok mk alsam değer mi sizce,iştahımın açılması lazım + diğer yönlerden nasıldır
tmm abı kusura bakmabi de bi daha arama yapıp 2 saniyede öürenebiliceğin şeyler hakkında konu açarsan seni sikicem kardeşim ok
askim cok pardon ahh boiibi de bi daha arama yapıp 2 saniyede öürenebiliceğin şeyler hakkında konu açarsan seni sikicem kardeşim ok

sıçamıyorum amksadece cok ye dostum
niyekisıçamıyorum amk
inan bilmiyorumniyeki
götünden mi cıkmıyo kakan mı gelmiyo kardesimsıçamıyorum amk
thats a little gay brogötünden mi cıkmıyo kakan mı gelmiyo kardesim

çıkmıyo abi,gelmeyedebiliyor beynimi geldiğine ikna ediyomgötünden mi cıkmıyo kakan mı gelmiyo kardesim
duphalac al kardeşim shotla kardeşim sıç kardeşimçıkmıyo abi,gelmeyedebiliyor beynimi geldiğine ikna ediyom
Orospu çocuğubeyler taşşak geçmeyin amk hiç iştahım yok mk alsam değer mi sizce,iştahımın açılması lazım + diğer yönlerden nasıldır