elithırt
Iron
beyler orgdan model çıkmışmıdır ve mesela bu modelleri neye göre alıyor ajanslar bilgili olan biri varsa anlatabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daha çok unique özellikelre göre alıyolar öne çıkıyor eskisi gibi chadlite+ o klasik yakışıklı arketip değilbeyler orgdan model çıkmışmıdır ve mesela bu modelleri neye göre alıyor ajanslar bilgili olan biri varsa anlatabilirmi
Model misin sen reisdaha çok unique özellikelre göre alıyolar öne çıkıyor eskisi gibi chadlite+ o klasik yakışıklı arketip değil
mmtn-hmtn üstü isen az buçuk unique feature varsa scoutlanabilihorsun bende oyle oldu
Yok scoutlandım sadecd 1 kez okadarModel misin sen reis
O ne oluyor bende model olmak istiyorum çevremdekilerde diyor ol diye zaten orga girme amaçımda o ascendlemekYok scoutlandım sadecd 1 kez okadar
Yani ajans icin calısan baska bir model veya ajansın kendi sahivi seni gorup begeniyor ve ise cagiriyorO ne oluyor bende model olmak istiyorum çevremdekilerde diyor ol diye zaten orga girme amaçımda o ascendlemek
subat sonu mart basi gibi scoutlandim sonra loose skinden dolayi olmadibeyler orgdan model çıkmışmıdır ve mesela bu modelleri neye göre alıyor ajanslar bilgili olan biri varsa anlatabilirmi
Tiktokcu olursan sana ulasiyolar obur turlu ajanslara sen gidiyon basvuruyon sikten boktan su zaman gel bakalim yarin gel basla fln diyen yerler bile olur gidiyon once gittigin yerin yetkilisiylen sohbet ediyonuz hicbir sebebi yokken sonra normalde baya olcu aliniyomusta bizimgittigimiz yerde bi boyumuza baktilar hmm hmm yapiyolar hersye onuda solim ve sonra boyle fotograf cekimine gidiyon dumduz kameraya bakmani istiyolar vesikalik cekiyolarmis gibi sonra uzaktan hafif cekiyolar soyle dur govdeni sole sole yap fln en son cikmadan yine muhabbet edebiliyon yetkiliyle sor bu iste para varmi diye hayir dicek sonraki gun gitmiceksin ztm sonraki gun cagirmazlardidabeyler orgdan model çıkmışmıdır ve mesela bu modelleri neye göre alıyor ajanslar bilgili olan biri varsa anlatabilirmi
Anormal dudagin ve wide set eyesin fln varsa bir adim ondesin snrm benim gordugum normal eyesetli kimse yoktu ya close ya wide hepTiktokcu olursan sana ulasiyolar obur turlu ajanslara sen gidiyon basvuruyon sikten boktan su zaman gel bakalim yarin gel basla fln diyen yerler bile olur gidiyon once gittigin yerin yetkilisiylen sohbet ediyonuz hicbir sebebi yokken sonra normalde baya olcu aliniyomusta bizimgittigimiz yerde bi boyumuza baktilar hmm hmm yapiyolar hersye onuda solim ve sonra boyle fotograf cekimine gidiyon dumduz kameraya bakmani istiyolar vesikalik cekiyolarmis gibi sonra uzaktan hafif cekiyolar soyle dur govdeni sole sole yap fln en son cikmadan yine muhabbet edebiliyon yetkiliyle sor bu iste para varmi diye hayir dicek sonraki gun gitmiceksin ztm sonraki gun cagirmazlardida