A
alternative_pill
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@MogEatertitle
bu arada sarpenin videosu ve goruntuleri geldi, insta grubuna attim, daha once hic bu kadar net sarpe goruntusu oldugunu sanmiyorum gormedim, videoyu sansur ses sansur yapicam sonra gorsellerle globalde paylasicam, coook korkunc bur goruntu ben bunu nasil yapmisim suan tekrar yapamam yuksek ihtimal, cunku videoda maxilla canli ve anestesiziz agri kesicisiz damaryolu filanda yok, maxilla ortadan ikiye keser ile yariliyor, icinde keser varken tam olarak ortadan kirmak icin sag sol yapiliyor ve ben videoda bagiriyorum, cok korkunc bir video, kesin globale hatta mainstream tiktok globale dusecek bir video, o yuzden kesinlikle sansurleri iyi yapmaliyim ses sansuru filan.yeni eve geldim, tum gun sanayide yok oldum amk, gym filan derken guidelar azaldi, bu aksam yada yarin aksam yapacagim.
1. Posture, Height, GYM ( coook fazla gatekeep method paylasicam hatta bir birader paylasma dedi, ama umarim 40up alir, subforumun en fazla up almis guide olmasini istiyorum. )
2. Surgery Planlama ve orthodonti ( gatekeep method yok ama planlama hakkinda cok fazla yanlis var bunlari duzeltmek lazim )
Ek olarak neden htn veya cller daha iyilerdir ltn veya sub5lar daha kotulerdirin daha detayli bir yazisini paylasmak istiyorum.
neyğğğğbu arada sarpenin videosu ve goruntuleri geldi, insta grubuna attim, daha once hic bu kadar net sarpe goruntusu oldugunu sanmiyorum gormedim, videoyu sansur ses sansur yapicam sonra gorsellerle globalde paylasicam, coook korkunc bur goruntu ben bunu nasil yapmisim suan tekrar yapamam yuksek ihtimal, cunku videoda maxilla canli ve anestesiziz agri kesicisiz damaryolu filanda yok, maxilla ortadan ikiye keser ile yariliyor, icinde keser varken tam olarak ortadan kirmak icin sag sol yapiliyor ve ben videoda bagiriyorum, cok korkunc bir video, kesin globale hatta mainstream tiktok globale dusecek bir video, o yuzden kesinlikle sansurleri iyi yapmaliyim ses sansuru filan.
İnsta gurubunda kimler varbu arada sarpenin videosu ve goruntuleri geldi, insta grubuna attim, daha once hic bu kadar net sarpe goruntusu oldugunu sanmiyorum gormedim, videoyu sansur ses sansur yapicam sonra gorsellerle globalde paylasicam, coook korkunc bur goruntu ben bunu nasil yapmisim suan tekrar yapamam yuksek ihtimal, cunku videoda maxilla canli ve anestesiziz agri kesicisiz damaryolu filanda yok, maxilla ortadan ikiye keser ile yariliyor, icinde keser varken tam olarak ortadan kirmak icin sag sol yapiliyor ve ben videoda bagiriyorum, cok korkunc bir video, kesin globale hatta mainstream tiktok globale dusecek bir video, o yuzden kesinlikle sansurleri iyi yapmaliyim ses sansuru filan.
idk baya kalabalikİnsta gurubunda kimler var
Pm den yazsana adımı verim benide ekleyinidk baya kalabalik
4. buyuk osmanli pasasi gibi bir biradersin tabii ki eklerim.Pm den yazsana adımı verim benide ekleyin
beni de ekleyebilir misin4. buyuk osmanli pasasi gibi bir biradersin tabii ki eklerim.![]()
kanka direkt link atsana buraya gelen gelsin iste4. buyuk osmanli pasasi gibi bir biradersin tabii ki eklerim.![]()
postur cok cabuk gelsin mumkunseyeni eve geldim, tum gun sanayide yok oldum amk, gym filan derken guidelar azaldi, bu aksam yada yarin aksam yapacagim.
1. Posture, Height, GYM ( coook fazla gatekeep method paylasicam hatta bir birader paylasma dedi, ama umarim 40up alir, subforumun en fazla up almis guide olmasini istiyorum. )
2. Surgery Planlama ve orthodonti ( gatekeep method yok ama planlama hakkinda cok fazla yanlis var bunlari duzeltmek lazim )
Ek olarak neden htn veya cller daha iyilerdir ltn veya sub5lar daha kotulerdirin daha detayli bir yazisini paylasmak istiyorum.
Tüylerim diken diken oldu bak şimdi, ama ascend için her şey yine debu arada sarpenin videosu ve goruntuleri geldi, insta grubuna attim, daha once hic bu kadar net sarpe goruntusu oldugunu sanmiyorum gormedim, videoyu sansur ses sansur yapicam sonra gorsellerle globalde paylasicam, coook korkunc bur goruntu ben bunu nasil yapmisim suan tekrar yapamam yuksek ihtimal, cunku videoda maxilla canli ve anestesiziz agri kesicisiz damaryolu filanda yok, maxilla ortadan ikiye keser ile yariliyor, icinde keser varken tam olarak ortadan kirmak icin sag sol yapiliyor ve ben videoda bagiriyorum, cok korkunc bir video, kesin globale hatta mainstream tiktok globale dusecek bir video, o yuzden kesinlikle sansurleri iyi yapmaliyim ses sansuru filan.
Herhangi bir osteotomi,implant,göz bölgesine işlemde tüm yüz derinizi söküp oynicaklar beyler ne iy amkTüylerim diken diken oldu bak şimdi, ama ascend için her şey yine de
Herhangi bi implantta böyle yapmiyolar diye biliyorum bu cranofacial büyük ihtimalle zygo olsun çene olsun orbitaller olsun genellikle ağız içinden açılıyor üst-alt dudak arkası vs böyle bişey osteotomide olur büyük ihtimalleHerhangi bir osteotomi,implant,göz bölgesine işlemde tüm yüz derinizi söküp oynicaklar beyler ne iy amk
View attachment 3858627View attachment 3858628
Ama hiçbirsey hissetmiyo olacağınız için problem yok
Acıyı hissettinmi amkbu arada sarpenin videosu ve goruntuleri geldi, insta grubuna attim, daha once hic bu kadar net sarpe goruntusu oldugunu sanmiyorum gormedim, videoyu sansur ses sansur yapicam sonra gorsellerle globalde paylasicam, coook korkunc bur goruntu ben bunu nasil yapmisim suan tekrar yapamam yuksek ihtimal, cunku videoda maxilla canli ve anestesiziz agri kesicisiz damaryolu filanda yok, maxilla ortadan ikiye keser ile yariliyor, icinde keser varken tam olarak ortadan kirmak icin sag sol yapiliyor ve ben videoda bagiriyorum, cok korkunc bir video, kesin globale hatta mainstream tiktok globale dusecek bir video, o yuzden kesinlikle sansurleri iyi yapmaliyim ses sansuru filan.
Kanka adam acıdan bağırdım diyo damagini delip çekiçle maxillasiji ortadan 2ye ayırdılar sence acı hissetmemişmidirAcıyı hissettinmi amk
Benide alabilirmisiniz hocam4. buyuk osmanli pasasi gibi bir biradersin tabii ki eklerim.![]()
Lefort 2-3, orbital box osteotomy, supraorbital implantlar dışında yüzünüzü soymazlar. Bimax, yüz implantları gibi şeyler ağız içi kesiklerle hallediliyor.Herhangi bir osteotomi,implant,göz bölgesine işlemde tüm yüz derinizi söküp oynicaklar beyler ne iy amk
Herhangi bi implantta böyle yapmiyolar diye biliyorum bu cranofacial büyük ihtimalle zygo olsun çene olsun orbitaller olsun genellikle ağız içinden açılıyor üst-alt dudak arkası vs böyle bişey osteotomide olur büyük ihtimalle
Midface ve gözle alakalı olan herhangi birşeyde neredeyse böyle yapılıyorLefort 2-3, orbital box osteotomy, supraorbital implantlar dışında yüzünüzü soymazlar. Bimax, yüz implantları gibi şeyler ağız içi kesiklerle hallediliyor.
Midface lift ve orbital rim implant böyle mi yapılıyor? Bende araştırdım ama ağız içi kesikler dendiMidface ve gözle alakalı olan herhangi birşeyde neredeyse böyle yapılıyor
Ya değişiyor aslında ama tüm yüz soyulmuyor midface de kulak önü veya şakakdan az kaldırılıyor diye biliyorumMidface lift ve orbital rim implant böyle mi yapılıyor? Bende araştırdım ama ağız içi kesikler dendi
İnsan anestezi yaptırır o ne amkKanka adam acıdan bağırdım diyo damagini delip çekiçle maxillasiji ortadan 2ye ayırdılar sence acı hissetmemişmidir
@MogEaterİnsan anestezi yaptırır o ne amk
igne ile biraz yaptilar ama daha fazla bisey yapmadilar istemedim araba kullanacagim icin normalde kafa yapan surup veriyolarmis ek genel anestezi benzeri agir birsey daha yapiyorlardi ama cikista sihhiyeye girecektim ayikken bile zor o amk yollarinda afaba kullanmak@MogEater
Safe btwHerhangi bir osteotomi,implant,göz bölgesine işlemde tüm yüz derinizi söküp oynicaklar beyler ne iy amk
Bi anda aklıma geldi işlemi canlı canlı yapcaklar herseyi hissedeceksin ama ascendlicen worth müSafe btw
Yok amk o kadar da değilBi anda aklıma geldi işlemi canlı canlı yapcaklar herseyi hissedeceksin ama ascendlicen worth mü
Gerçi acıdan bayılırsın zaten 2 dk sonra anestezi yemiş gibi olurusn herhaldeBi anda aklıma geldi işlemi canlı canlı yapcaklar herseyi hissedeceksin ama ascendlicen worth mü