mogeater hakkinda

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
anladiginiz tum sorunlari yazin, nasil duzeltecegimi filan, yada sorunlari bulun ben duzeltme yolunu bulurum.

prozac + terapi ise yarayabilir belki genel olarak idk, veya surgeryleri azaltma plsni olabilir bir ton sey olabilir idkkk,

• +1
Reactions: why not me? and Kayra139
insecurity finl bos:forcedsmile:

• +1
Reactions: codeine1119, Serialsuicide and whoishe
Sürekli bir şeyler kovalayan, sürekli kendine bir şeyler katmaya çalışan biri.

Sürekli overthinkleyen eren montana gibi bir numune orospu evladından sonra,

Senin gibi azimli birine sahip olduğumuz için forum halkı mutlu olmalı.

• +1
Reactions: why not me?, BugraSA and Auchelius
Sürekli bir şeyler kovalayan, sürekli kendine bir şeyler katmaya çalışan biri.

Sürekli overthinkleyen eren montana gibi bir numune orospu evladından sonra,

Senin gibi azimli birine sahip olduğumuz için forum halkı mutlu olmalı.
thxx bu anlamda sormamistim yani biraz daha bende neler sorunlu anlaminda

• +1
Reactions: Kayra139
thxx bu anlamda sormamistim yani biraz daha bende neler sorunlu anlaminda
Kardeşim bir sorunun olduğunu sanmıyorum fakat,

NT olmanın cope olduğunu düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.

İnsanlarla güçlü iletişim kuramayan birinin zengin olma şansı çok düşük.

• +1
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide and Kayra139
Kardeşim bir sorunun olduğunu sanmıyorum fakat,

NT olmanın cope olduğunu düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.

İnsanlarla güçlü iletişim kuramayan birinin zengin olma şansı çok düşük.
forbes top 10 bak, hepsi gorebilcegin en weird insanlar aslinda

Kısaltılmış garip terimlerle, türklizce yazmayı bırak yeter. Ayrıca dm bile bakmamışsın :(

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and anathema
forbes top 10 bak, hepsi gorebilcegin en weird insanlar aslinda
2 türlü zengin insan vardır,

Biri, kendi başına zengin olan,

Genelikle içine kapanık, asosyal inek bir tiptir. (Düşük ihtimal)

Ya da yardım alarak zengin olan,

Çekingen olmayan, insanlarla tanışan, bağlantılar kuran ve bu şekilde refaha erişen adam.

İşin sonunda ikisi de zengindir,

Ama sen birincisi olmak ister misin?

Bazen bu tipler daha fazla kişisel başarıya sahip olsa da,

Arkadaşları olmaz.

Ve bu inek asla eğlenemez.

Dışa dönük olmak gayen olmalı.

• +1
Reactions: Serialsuicide, BugraSA, reanrao and 2 others
bir tik sarhosum belki o yuzden tribe giriyom,
normal olmadigimi hep biliyodum yani kucukken bunu duzeltmeye filanda calistik ama it is what it is.
positive halo efeckt yasama + zengin olmak + usa aile kurmak bireysel yasama bu anormalligim baskilayabilirim

• +1
Reactions: Auchelius
suan surgeryler disinda toefl almak en kotu f1 community collegr ile kendimi amerikaya atma planim var, kasim ayinda toefl ibt sinavina giricem +96 score almsliyim. sonra butcemr uygun com college arastirmaya baslicam finans desteklerine basvurucam viaa filan ayarlamaya calisicam, benim hayat planik hu bu surecte uncanny durmayacak sekilde morphlara bagli kalarak surgery planliyorum, bu ysni mogeater bu

• +1
bu surecte girisimlerimden birisi basarili olursa harika ama her girisimimde baya birsey ogreniyorum yani bu acidan bakinca 4-6 defa daha batmam lazim ki badarili olacak kadar sey ogrenmis olmaliyim

• +1
+ bu surecte daha nt olmak icin
dusuk doz prozac ( ocd icin genel olarak )
terapi ve ozellikle reddefilme terapisi ( complrxleri filan birakirim dahs dosyal olmama saglar filan belki )
gf idkk
part time is olabilir idkk

bu listeyi yapip devam etmeliyim bu ascend plani gibi takip etmeliyim aslinda

• +1
Su yeni yazdigin yaziyi okuyacaktim ama hem belli belirsiz türkce ve ingilizce karisimi yapman okumami ve anlamami zorlastiriyor hemde dopamin reseptörlerim el vermiyor

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, whoishe and 1 other person
Su yeni yazdigin yaziyi okuyacaktim ama hem belli belirsiz türkce ve ingilizce karisimi yapman okumami ve anlamami zorlastiriyor hemde dopamin reseptörlerim el vermiyor
bak dediğim doğruydu mk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
anladiginiz tum sorunlari yazin, nasil duzeltecegimi filan, yada sorunlari bulun ben duzeltme yolunu bulurum.

prozac + terapi ise yarayabilir belki genel olarak idk, veya surgeryleri azaltma plsni olabilir bir ton sey olabilir idkkk,
yüzdeki mid face veya büyüklüğü nasıl gider

• +1
Reactions: Resistance.
suan farkettim, ben hep boyleydim amk, erken cocukluktata asla yazdigim anlasilmazdi filan

• +1
yüzdeki mid face veya büyüklüğü nasıl gider
Genelde midface için lefort 1 veya lefort 2 etkili olabiliyor brom. İstersen bir conv aç fotoğraf at sorun fwhr mi midface uzunluğu mu yoksa başka bir şey mi tam emin olalım ona göre bir şey önereyim.

suan farkettim, ben hep boyleydim amk, erken cocukluktata asla yazdigim anlasilmazdi filan
dayı sen 300 kitap okumadın mı? dogu bile yarım yamalak anlaşılır şekilde yazabiliyo sen nasıl yapamıyosun

• +1
  • JFL
Reactions: ayisiken and why not me?
Deep bite tedavin bitti mi birader

Süreçle alakalı birkac sorum olacak

Dm bakmiyon bakcaksan ordan yazicam

dayı sen 300 kitap okumadın mı? dogu bile yarım yamalak anlaşılır şekilde yazabiliyo sen nasıl yapamıyosun
alfabeyi ezberleyemiyorum ben mesela, yazimim hep dsegisikti, ayrica 300 ne amk sirf kitapligimda 300den fazla kitsp var biyografi tarih kismi belki 300 1 yilda 300 dedim ama cok dogr degil 1 yil degil 2 yil filan bszi kitaplarida random okudum yani famamen focus ayda 2 kitap filan max okuyabilir insan cok degisken, mesela ayn rand serisine baslicam 6 kitabj filan 6 ayda bitirebilirsem iyi baya

• +1
Reactions: Serialsuicide
alfabeyi ezberleyemiyorum ben mesela, yazimim hep dsegisikti, ayrica 300 ne amk sirf kitapligimda 300den fazla kitsp var biyografi tarih kismi belki 300 1 yilda 300 dedim ama cok dogr degil 1 yil degil 2 yil filan bszi kitaplarida random okudum yani famamen focus ayda 2 kitap filan max okuyabilir insan cok degisken, mesela ayn rand serisine baslicam 6 kitabj filan 6 ayda bitirebilirsem iyi baya
roman okudun mu? blackpill'le alakalı varsa sevdigin söylermisin