Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Öldü mü amk ascendledi mi yoksa @MogEater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mse takip ascendlediÖldü mü amk ascendledi mi yoksa @MogEater
sarpe*mse takip ascendledi
İslam Devletine katılmışÖldü mü amk ascendledi mi yoksa @MogEater
bizden bi sik olmicağını anladıÖldü mü amk ascendledi mi yoksa @MogEater
her thread'ine book mark atıyorum aqbizden bi sik olmicağını anladı
mogeater yerinde olsam deli gibi gatekeeping yapardım
verdiği bilgileri değerlendiren kimse yok nerdeyse
1 2 kişi anca var
Para para para kasın sonra diğer hamleye zıplayınbizden bi sik olmicağını anladı
1 2 kişi anca var
mogeater degisik bir kisilik cozemedim daha ama cok ciddi ascend yoluna ne yasadi acabaher thread'ine book mark atıyorum aq![]()
her threadini kaydediyom amk nasıl değerini bilmeyen var diyonbizden bi sik olmicağını anladı
1 2 kişi anca var
health indicatorlara nerden bakıyoz la hangi test hastanede hangi bölüme gitcenaccutane atmaya başladı ama health indicatorları bok gibi çıktı şuan toparlamaya çalışıyor çok fazla yan etki gördü o yuzden thread açmıyor
olm sen o adama o bilgilerin karşılığını verebiliyon muher threadini kaydediyom amk nasıl değerini bilmeyen var diyon![]()
kokleyicufallik gelmis dnraccutane atmaya başladı ama health indicatorları bok gibi çıktı şuan toparlamaya çalışıyor çok fazla yan etki gördü o yuzden thread açmıyor
Bu mesela ben de derin sıkıntı yaratıyor. Kendime belli müddet koydum, şuan para kazanıyorum is dışı ama bunlara girmek için bir kaç yıl koyuyorum hep amk. İyi bir meblağ gelmeden girmeyeceğim bu işeolm sen o adama o bilgilerin karşılığını verebiliyon mu
bilgi paylaşmaktan bahsetmiyorum mesela adamın threadında verdiği bilgileri uyguluyo musuyn
verdiği çoğu bilgileri paran yoksa bi sikim yapamıyorsun bu adam method falan mı satıyor sence aq ileride paran olsa işine yarıyacak şeyleri öğreniyorsun arasıra onunda bilmediği şeyler oluyor ve kendiside Thread açıp soruyor bende her hangi bir şey biliyorsam sorununa yardımcı olmaya çalışıyorum bilmiyorsamda boş boş yazıp bilgi kirliliği yerine +rep atıp olayı takip ediyorumolm sen o adama o bilgilerin karşılığını verebiliyon mu
bilgi paylaşmaktan bahsetmiyorum mesela adamın threadında verdiği bilgileri uyguluyo musuyn
ya bahsettiğim şey o değil zaten aslındaverdiği çoğu bilgileri paran yoksa bi sikim yapamıyorsun bu adam method falan mı satıyor sence aq ileride paran olsa işine yarıyacak şeyleri öğreniyorsun arasıra onunda bilmediği şeyler oluyor ve kendiside Thread açıp soruyor bende her hangi bir şey biliyorsam sorununa yardımcı olmaya çalışıyorum bilmiyorsamda boş boş yazıp bilgi kirliliği yerine +rep atıp olayı takip ediyorum
kanka o olan şeyler diğer subforumlardada yaşanıyor yani napalım kanka elimizden bişey gelmiyor mogeater mod olsaydı direkt banlardı mesela o ibneleriya bahsettiğim şey o değil zaten aslında
adamın thread açmış altında kavga ediyolar mesela
kokleyicufallik gelmis dnr
adamsin knk ama sanki recaiyle beni bir tik gömdünverdiği çoğu bilgileri paran yoksa bi sikim yapamıyorsun bu adam method falan mı satıyor sence aq ileride paran olsa işine yarıyacak şeyleri öğreniyorsun arasıra onunda bilmediği şeyler oluyor ve kendiside Thread açıp soruyor bende her hangi bir şey biliyorsam sorununa yardımcı olmaya çalışıyorum bilmiyorsamda boş boş yazıp bilgi kirliliği yerine +rep atıp olayı takip ediyorum
gomdunmu knk @Aucheliusadamsin knk ama sanki recaiyle beni bir tik gömdün
yav yok be kanka sadece demeye çalıştığım böyle bilgilendirici işine yarayabilecek threadlerde sövüşen elemanlar bilgi kirliliği yapan kişiler var zaten böyle threadler her zaman olmuyor aq bari o threadlerde kavga falan çıkmasa iyi olurduadamsin knk ama sanki recaiyle beni bir tik gömdün
bidaha yapmam jankayav yok be kanka sadece demeye çalıştığım böyle bilgilendirici işine yarayabilecek threadlerde sövüşen elemanlar bilgi kirliliği yapan kişiler var zaten böyle threadler her zaman olmuyor aq bari o threadlerde kavga falan çıkmasa iyi olurdu
yok be kanka niye gömeyim aq bu arada @Dathomirian Zabrak H mtb bide amcık gooner pfpleri değişmiş kıyamet alameti yaşanıyor aqgomdunmu knk @Auchelius
plaklar hakkindaki threadinden sonra hic uzadinmi btwyok be kanka niye gömeyim aq bu arada @Dathomirian Zabrak H mtb bide amcık gooner pfpleri değişmiş kıyamet alameti yaşanıyor aq
Datrambin zambak kadin ve hight mtb hayok be kanka niye gömeyim aq bu arada @Dathomirian Zabrak H mtb bide amcık gooner pfpleri değişmiş kıyamet alameti yaşanıyor aq
gizli bilgiDatrambin zambak kadin ve hight mtb ha
dnr yedimplaklar hakkindaki threadinden sonra hic uzadinmi btw
kanka o attığım boy plağı arkadaşımındı kendisi hgh ye başladı günde 2 iu vuruyor şuanlık sanırsam yada 3 iu duplaklar hakkindaki threadinden sonra hic uzadinmi btw
yav 2 sn bekleyemiyon aq sabret la azcık yazı yazıyoz manitam gibi trip atma aqdnr yedim
saka yaptim knk alindinmi?yav 2 sn bekleyemiyon aq sabret la azcık yazı yazıyoz manitam gibi trip atma aq
yok kanka ne alınıcam adamsınsaka yaptim knk alindinmi?
knk sende artok hicret etmez misinİslam Devletine katılmış
etmeyen kafir olsun kanka bide dc gelknk sende artok hicret etmez misin
geliyim knk da bu thread çok uzun gepsini okuyamadımetmeyen kafir olsun kanka bide dc gel
bende dnr attim bosvergeliyim knk da bu thread çok uzun gepsini okuyamadım
hala insta da aktif grupta konusuyor sapa sağlam adam buraya gelmiyordurmogeater degisik bir kisilik cozemedim daha ama cok ciddi ascend yoluna ne yasadi acaba
Ne gatekepliyorsunuz lan o grupta ibnelerhala insta da aktif grupta konusuyor sapa sağlam adam buraya gelmiyordur
DNRhala insta da aktif grupta konusuyor sapa sağlam adam buraya gelmiyordur
@Dathomirian Zabrakhala insta da aktif grupta konusuyor sapa sağlam adam buraya gelmiyordur
atim mi kanka ayağını buraya
atta o recessed çeneni tüm forum görsün orospu çocuğu seniatim mi kanka ayağını buraya![]()
he pekiatta o recessed çeneni tüm forum görsün orospu çocuğu seni
@maarda abi doxlamış beni yaatta o recessed çeneni tüm forum görsün orospu çocuğu seni
kankadonmuyor ben neden benden daha az bilgilliere yardim ediyorum diye sorguluyorum.