Mogeater Thread

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
This thread gonna be a dairy for myself, also this thread will help me later for the book i will write about looksmax and looksmax philopshy i will use the texts i write in this thread for the book.

Bu thead bir gunluk olacak, ayni zamanda looksmax hakkinda en detayli acik kaynak kitabi ve rehbari hazirlamak icin kullanacagim.
Turk Subforum'da Fazladan thread acmayacagim, bu thead main thread olacak, kitabim icinde buraya yazdigim yazilari kullanacagim.

• +1
  • Love it
Reactions: temelyeterliliktest, Duck Eats Bagel, Ashoimex and 4 others
LOOKSMAXI COK SEVIYORUM, ASCEND TADI HARIKAAA.
EVIM GIBI HISSEDIYORUM, BURASI BENIM EVIM.

ANALIZ ET. PLAN YAP. PLANA GUVEN. PLANI UYGULA. ISTE BU KADAR.
HALA YAPACAK COK SEY VAR AMA BU KADARI BILE COGU INSAN ICIN YETERLI OLURDU AMA ASLA BENIM ICIN DEGIL

AYRICA OLAY SADECE LOOKSMAX DEGIL BUYUMEK HER ALANDA GELISMEK MESELA MANUEL ARABA KULLANMAM LAZIM BENCE HER ERKEK MANUEL KULLANABILMELI BU YUZDEN MANUEL ARABA ALICAM GENEL OLARAK HER ALANDA GELISMELIYIM GELISMEK HARIKAAAA AAAAAA

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: ZerefDragnee1l, ER enjoyer, Duck Eats Bagel and 12 others
Nigger accutane basliyom bugun yan etki icin falan ne alim, clav b5 megadose yaoiyodu galiba. 20mg alcagim icin liver supp kullanmicam ALT'm 27. Bide kas hasari icin bisey yapabilir miyim doktorum sporu baya azaltcan dedi ama azaltmak istemiyorum.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666 and Kayra139
Bimax, çift çene ameliyatı da olacak mı içinde

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666 and Auchelius
Nigger accutane basliyom bugun yan etki icin falan ne alim, clav b5 megadose yaoiyodu galiba. 20mg alcagim icin liver supp kullanmicam ALT'm 27. Bide kas hasari icin bisey yapabilir miyim doktorum sporu baya azaltcan dedi ama azaltmak istemiyorum.
kreatin kinaz seviyelerini takip et abnormal bir yükseliş kas hasarını işaret eder

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666, pashanimair and 2 others
SUSTANON PRIMO SATAN ECZANE BULDUM STOK ALABILIYORUMM

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Auchelius
kreatin kinaz seviyelerini takip et abnormal bir yükseliş kas hasarını işaret eder
Kreatin kinazim falan normal ama ilaci kullaninca dermatologum kas hasarini cok arttircak sporu azaltman gerekicek dedi o yüzden bunun icin kullanabileceğim bisey var mi

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Kayra139
Kreatin kinazim falan normal ama ilaci kullaninca dermatologum kas hasarini cok arttircak sporu azaltman gerekicek dedi o yüzden bunun icin kullanabileceğim bisey var mi
testosteron :feelshah:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Spor yapma kanki 6 ay zaten diyete de giriyon bu ilaçla abur cubur fast food yasak çok zarar görmezsin diye zannediyorum

Dairy 🥛

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Duck Eats Bagel, MogEater and 4 others
Spor yapma kanki 6 ay zaten diyete de giriyon bu ilaçla abur cubur fast food yasak çok zarar görmezsin diye zannediyorum
Zaten yedmiyom kanka sadece hayvan urunleri kiyma yumurta sut ciger kefir falab

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
uyku duzeni yapmiyorum aglicamm

• +1
Reactions: cakdripa and Duck Eats Bagel
:feelsmage::feelsmage:

• +1
Reactions: cakdripa
herseyi kaybedebilir veya umutsuz olabilirsin, kendini bulmak icin kendini kaybetmelisin, zihnin asil hazinen,

mogeater kutsal kitabi yazi 1

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
sorun1
19 yasimda baya smile lines mor gozler undereye sorunu + sac dokulmesi var,
35 yasinda gibiyim.
dht blocker + isotret basladigim zaman azalmasini umuyorum.

sorun2
dhr blocker + high dose trt basladigim zaman e2 dengesini ai almadan saglamak mumkun mu bilmiyorum, sanirim baska compoundlara yonlendirme gibi bir olay vardi idkk

pharma level?
@Zagro @ZerefDragnee1l @maarda

• +1
Reactions: cakdripa, Zagro and Duck Eats Bagel
sorun1
35 yasinda gibiyim.

sorun2
dhr blocker + high dose trt basladigim zaman e2 dengesini ai almadan saglamak mumkun mu bilmiyorum, sanirim baska compoundlara yonlendirme gibi bir olay vardi idkk

pharma level?
primo kullanirsam e2 aromatize olmuyor dogru mu? @Zagro

• +1
Reactions: cakdripa, Zagro and Duck Eats Bagel
sac dokumesi + finelines icin sanirim ghkcu en iyi sey

• +1
This thread gonna be a dairy for myself, also this thread will help me later for the book i will write about looksmax and looksmax philopshy i will use the texts i write in this thread for the book.

Bu thead bir gunluk olacak, ayni zamanda looksmax hakkinda en detayli acik kaynak kitabi ve rehbari hazirlamak icin kullanacagim.
Turk Subforum'da Fazladan thread acmayacagim, bu thead main thread olacak, kitabim icinde buraya yazdigim yazilari kullanacagim.
one kebab abi

• Ugh..
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Duck Eats Bagel
sac dokumesi + finelines icin sanirim ghkcu en iyi sey
ghkcu buldum, 1gr tr 2500tl ama flakon almak ve flakonda doz ayarlamasini kisinin yapmasj lazim, aslinda cok daha efektif,

no gatekeep, dm atin aticam. gormezsem tag atin filan, ama ilk be ve biraderler siparis verecegiz sonra no gatekeep zaten 200gun kullanabiliyoruz tek bir sipariste harikkaaaaa

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
sorun1
35 yasinda gibiyim.

sorun2

pharma level?
duta başlamadın mı hala:unsure::unsure::unsure:

• +1
Reactions: pashanimair and Duck Eats Bagel
sorun1
35 yasinda gibiyim.

sorun2

pharma level?
Masteron kullanarak ai kullanmanın önüne geçebilirsin

• +1
primo kullanirsam e2 aromatize olmuyor dogru mu? @Zagro
Primo kendisi aromatize olmuyor ama testosterone kullaniyosun o kesinlikle aromatize olucak, belki testin aromatizesini azaltabilir

ancillary falan ne kullanicaksin

• +1
Gyme giris

2-6 set ( haftada 20 set tamamlamam lazim )
machine lat
machine row
Lower Back Extension

2-6 set ( haftada 20 set tamamlamam lazim )
Cable izole biceps
Cable izole triceps

Squat ( yeni baslicam )
Jefferson curl basliyomm

leg raise

Right trapez cunku skalyoz var

omuz + gogus calismiyorum cunku suan 80 set filan daha bu programi takip edicem, skalyoz baya duzeldi btw
bacak cok buyutemem max esneyebilirim cunku ll

• +1
bir problem daha cozuldu cycleda olusan e2 problemi,

150 test
300 primo
0.50 duta
2gh

hala e2 aromatize olma ihtimali var ama cok daha dusuk + daha fazla etki gorebilirim,
dozlar cok dusuk, cunku kalp krizi riskim var + hipertansiftim, bu dozlarla uzun sure cycle yapmayi planliyorum, belki 6 ay filan.

bu arara beyaz recete olsa bile vermiyolar ama o problemini cozecegimi biliyorum

• +1
Baslangicim,

100test
0.50mg fin

3 ay filan yapicam bunu, sonra main cycle

150 test
300 primo
0.50 duta
2gh

hala e2 aromatize olma ihtimali var ama cok daha dusuk + daha fazla etki gorebilirim,
dozlar cok dusuk, cunku kalp krizi riskim var + hipertansiftim, bu dozlarla uzun sure cycle yapmayi planliyorum, belki 6 ay filan.

bu arara beyaz recete olsa bile vermiyolar ama o problemini cozecegimi biliyorum

• +1

150 test
300 primo
0.50 duta
2gh

Baslangicim,

100test
0.50mg fin

3 ay filan yapicam bunu, sonra main cycle
senin yerinde olsam pct yapıp birdaha ilaç kullanmazdım

• +1
gym bir kompozisyon,
gym ve looksmax manifestosu yazacagim, alacagim ornek ve kaynaklar

ka green ( dans still bir sanat ortaya cikaeiyor )
lee preist ( ayni sekilde ama dansiz versiyon )
italyan ispanyol + koreli bodycilerde var.

gymcell hipotezini curutucem, cunku gymcell gercekten var ama gymcell olmanin birkac temel nedeni var.
normie olmak
gym sonucu elde ettigin bedeni bir sanat ve mucevver olarak degil kizlari etkilemek icin yapmak.
riske girmemek,
ve en onemlisi iqcell nt olmak, cok korkunc.

kai green dansi harikaydi, asik oldum, tum kompozisyon bir sanat eseriydi, saci zaten apayri bir sanatti,

body elde edilen kompozisyondur,

adhd ultra pattern algoritim oldugu icin bazi seyleri daha kolay farkediyorum,

kai green geelmis rn iyi betydyu sunky koahnpizyosnn

• +1
gym bir kompozisyon,
gym ve looksmax manifestosu yazacagim, alacagim ornek ve kaynaklar

ka green ( dans still bir sanat ortaya cikaeiyor )
lee preist ( ayni sekilde ama dansiz versiyon )
italyan ispanyol + koreli bodycilerde var.

gymcell hipotezini curutucem, cunku gymcell gercekten var ama gymcell olmanin birkac temel nedeni var.
normie olmak
gym sonucu elde ettigin bedeni bir sanat ve mucevver olarak degil kizlari etkilemek icin yapmak.
riske girmemek,
ve en onemlisi iqcell nt olmak, cok korkunc.

kai green dansi harikaydi, asik oldum, tum kompozisyon bir sanat eseriydi, saci zaten apayri bir sanatti,

body elde edilen kompozisyondur,

adhd ultra pattern algoritim oldugu icin bazi seyleri daha kolay farkediyorum,

kai green geelmis rn iyi betydyu sunky koahnpizyosnn

@Duck Eats Bagel

tebrik ederim, yazdigimi anlayip like attigin icin biraderim. bu nd ile hayatta basarilar cunku cok zor olacak. ama kazanmak tek yol.

• Love it
  • +1
Reactions: Charm0, pashanimair, why not me? and 1 other person
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and reanrao
@MogEater sarpe yerine mseyi önerme nedenin ne yabancı forumda gördüm. ben sana daha önce sorduğumda da mse yaptır demiştin nedenlerini detaylıca anlatabilir misin

• +1
Reactions: pashanimair
@MogEater sarpe yerine mseyi önerme nedenin ne yabancı forumda gördüm. ben sana daha önce sorduğumda da mse yaptır demiştin nedenlerini detaylıca anlatabilir misin
zygo ve orbitalslar içindir ama sarpe daha iyi ya recessedlar için

• +1
Reactions: Trenmaxx1
only in turkey ☠️

• Woah
zygo ve orbitalslar içindir ama sarpe daha iyi ya recessedlar için
bende hepsi lazimsa orbitlerim recessed ve assada diye goz altimda hollowness var zygolarim pek prominent degil ve maxillamda hafif recessed ondan nasolobial folds var ama hafif cok deil. dün konuştum ortodontistle erken çağırdılar bikaç scan aldılar ağzımın falan malzeme alıp geri gel dedileri geri gelince bikaç scan daha alıp 2 ay falan bekleticeklermiş planlarken tedavimi tedavi planım sarpe braces ve bimaxti ilk görüşmeye gittiğimde öyle konuşmuştum bi kadınla değişirlerse planımı sıqerımanalarını

Last edited:
  • +1
Tr de en buyuk halo falan iyi vucut herkes ltn mtn
kanka kilo verdim aq diyete sadik kalamiyom hgh bascam biriktirdim biraz para nerden alim hgh öneriler?

• +1
bende hepsi lazimsa orbitlerim recessed ve assada diye goz altimda hollowness var zygolarim pek prominent degil ve maxillamda hafif recessed ondan nasolobial folds var ama hafif cok deil
mse + bimax

bende hepsi lazimsa orbitlerim recessed ve assada diye goz altimda hollowness var zygolarim pek prominent degil ve maxillamda hafif recessed ondan nasolobial folds var ama hafif cok deil
mse erken yaşta yapılmalı bide kaç yaşındasın

maxilla sütürları açıkmı diye bi aletle bakıyolardı galiba ismini unuttum
büyüme plaklarıma baktılar elimi falan scanlediler gidince sorcam plaklarım kapandıysa :feelswhy::feelswhy:

• +1
nigga said dairy

Users who are viewing this thread

Back