Mogeater Thread

kanka kilo verdim aq diyete sadik kalamiyom hgh bascam biriktirdim biraz para nerden alim hgh öneriler?
Hgh basma sebebin tam olarak nedir

• +1
Reactions: Charm0 and pashanimair
Hgh basma sebebin tam olarak nedir
kas eklemek/ yenilenme hızını arttırmak, uyku kalitesi, cilt, plaklarım kapanmadıysa boy ve aq bone mass arttırmıyo diyo bazıları ama arttırıyo aga bence acromegaly resmen kemiklerinin büyümesi zaten

kas eklemek/ yenilenme hızını arttırmak, uyku kalitesi, cilt, plaklarım kapanmadıysa boy ve aq bone mass arttırmıyo diyo bazıları ama arttırıyo aga bence acromegaly resmen kemiklerinin büyümesi zaten
Yaşın kaç ki ona gore cozum soyliyim

• +1
Reactions: Charm0
Yaşın kaç ki ona gore cozum soyliyim
16 5 aya 17 ergenliğe geç girdim 14 yaşında 150 falandım okulun en kısasıydım. sabah boyum 176 falan

16 5 aya 17 ergenliğe geç girdim 14 yaşında 150 falandım okulun en kısasıydım. sabah boyum 176 falan
Aynıydım bende hgh patlatabilirsin son çözüm zaten aklında ya yapsaydım soru işareti kalmaz
Cinnatropin gir gunluk 6-7 iu sonuclar memnun eder

• +1
Reactions: Charm0
Gelismek vakit alir - Zamanim yok.
mogeater quote : hikayelerin kahramanlari gencler olur, yaslilar sadece o hikayeleri okurlar.

Artik herseyi biliyorum, cografyamin sinirlarini bile astim. ru bile getirtebiliyorum surgery olmasa suan easy ghkcu bile getirtebilirim. tum ugl roid veya softmax druglarina erisimim var. genetigim engel oluyorsa, onu daha iyi yapabiliirim.
neyi nasil yapmam gerekli biliyorum. tum surgeryleri cok detayli biliyorum.
tum kusurlarimi ve sorunlarimi biliyorum.
ama yapamiyorum.
suan 1 ay sonra surgery hazirlaniyo olmam lazimdi, ama dislerim arasindaki bosluklar kapanmadigi icin surgery 2 ay filan daha erteleniyor.
ayni zamanda marpeyi 26 kere daha cevirmeliyim. bu 13 gun oluyor. + minimum 3-6 ay iyilesmesi lazim surgery once.
ocak subat gibi disler siralanirsa surgery olabilcegim. sonra? 6 ay sonra eye area sonra lasik.
burada hikayenin bitemsi ve artik nish ve gymmax hayatimda devam etmem lazimdi.
ama 170 olmak istemiyorum.
kususruz vucuda sahip olmak istiyorum. 178-182 araliginda olabilecegimi ve proporsiyonlarimin cok daha iyi duracagini biliyorum,
skalyoz ve lardozumu sifirlayacagimi biliyorum. vucudum mukemmel olabilir, potansiyalimi biliyorum. en fazla sinirlendiren sey bu.
hirsimin sabep oldugu potansiyal,

acsendin bir sebebi var, bu yuzden gelismeliyim, vaktim yok.

• Love it
  • +1
Reactions: why not me?, cakdripa, BugraSA and 1 other person
mogeater quote : hikayelerin kahramanlari gencler olur, yaslilar sadece o hikayeleri okurlar.

Artik herseyi biliyorum, cografyamin sinirlarini bile astim. ru bile getirtebiliyorum surgery olmasa suan easy ghkcu bile getirtebilirim. tum ugl roid veya softmax druglarina erisimim var. genetigim engel oluyorsa, onu daha iyi yapabiliirim.
ama yapamiyorum.
suan 1 ay sonra surgery hazirlaniyo olmam lazimdi, ama dislerim arasindaki bosluklar kapanmadigi icin surgery 2 ay filan daha erteleniyor.
ayni zamanda marpeyi 26 kere daha cevirmeliyim. bu 13 gun oluyor. + minimum 3-6 ay iyilesmesi lazim surgery once.
ocak subat gibi disler siralanirsa surgery olabilcegim. sonra? 6 ay sonra eye area sonra lasik.
kususruz vucuda sahip olmak istiyorum. 178-182 araliginda olabilecegimi ve proporsiyonlarimin cok daha iyi duracagini biliyorum,
skalyoz ve lardozumu sifirlayacagimi biliyorum. vucudum mukemmel olabilir, potansiyalimi biliyorum. en fazla sinirlendiren sey bu.

retatrutide getirebilir misin?

Hgh parasini nasıl bulacaksin dost

ama yapamiyorum.

sıkıntı kardesim ya

Hgh parasini nasıl bulacaksin dost
bulamicam iste kanka sorun o öğrenciyim çalışmamda sıkıntı zamanım yok, satan birini taniyom sordum cocuga verdigi fiyat gereksiz pahali gunde 6iu basmayi planliyodum aylik 19k falan tutuyo

• +1
Reactions: why not me?

Users who are viewing this thread

Back