ascendantwill
A
@MogEater aga reta bulamadım her yere baktım her boka buldum reta yok nerden temin edebilirim güvenilir gatekeep atma şunada ayıp zaten 20 30 kişiyiz burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@MogEater aga reta bulamadım her yere baktım her boka buldum reta yok nerden temin edebilirim güvenilir gatekeep atma şunada ayıp zaten 20 30 kişiyiz burada
Satıyor bu arkadaş
Satıyor bu arkadaş
Satıyor bu arkadaş
Boşalmaya devamÇalışmaya devam
tr de gümrük sıkıya amk grey sourcelar tr ye girmiyo mu 150$ a toplam 200mg reta aldım
kendi sourceuma sorayım mı almanya da da baya sıkıntı normalde indiamart vs. girmiyo. Daha önce almanyadan alan olmuş tr den alan oldu mu diye sorabilirimtr de gümrük sıkı
Satıyor bu arkadaş
tr ye girmez 30 euro kısıtlaması var sıkı sıkı denetliyorlar ama gümrükte tanıdğın varsa sokarsınkendi sourceuma sorayım mı almanya da da baya sıkıntı normalde indiamart vs. girmiyo. Daha önce almanyadan alan olmuş tr den alan oldu mu diye
JFL atmayın moralim bozuk zaten kendini enayi gibi hissediyorumo yüzden biraz fazla para verip baran kalaycıdan felan alıyorum