![Peter Steele](/data/avatars/l/103/103276.jpg?1731100169)
Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
Dusma gardasim bu psikolojik rahatsizlik baatagina dusme depredyon baslangici derler dayarlar sana antidepresani bagimlisi olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bendede okb dehb depresyon varda kişilik bozukluğu yok amk(babamda borderline varmış bana geçerse yarra yerim ciddili)agir psikolojik hastaliklairm var antipsikotik antidepresan kullaniyorum coklu kisilil bkzuklugu depresyon severe okb dehb her seh var dusme kardesim dusme
Bu zaman kadar bana denilenler:Bendede okb dehb depresyon varda kişilik bozukluğu yok amk(babamda borderline varmış bana geçerse yarra yerim ciddili)
bu borderlije batagina dusme kafamda yunus diye bi arkim var full onl konusuhomBendede okb dehb depresyon varda kişilik bozukluğu yok amk(babamda borderline varmış bana geçerse yarra yerim ciddili)
Alzheimerda başlamış hocam yada harbiden odaklanamadığından iki tane dehb yazdın(alkol)Bu zaman kadar bana denilenler:
Bipolar
Kisilik bozuklugu
Dehb
OKB (kanitlandi ileriduzey)
Dehb
depresyon
majordeprsuon(bi ara 1 hil gecmemisti)
allah yok
Moggerkazandıdan ağır tehdit söyleyeyim sana moglanmaya hazır ol tugrul boşver psikolojik hastalıklarıbu borderlije batagina dusme kafamda yunus diye bi arkim var full onl konusuhom
la oglum bizi kim alabilirMoggerkazandıdan ağır tehdit söyleyeyim sana moglanmaya hazır ol tugrul boşver psikolojik hastalıkları![]()
BABA DİKKAT ET YİNE MOGGER KAZANMASIN HAAAla oglum bizi kim alabilir
gelsin su foruma delirtmesin beni ciko gencligede benzemiyo amk fjrlfnrkfnekfndknfMoggerkazandıdan ağır tehdit söyleyeyim sana moglanmaya hazır ol tugrul boşver psikolojik hastalıkları![]()
MOGGERWİNS BU ADAM DEĞİLSE AMK KONUŞMASI BŞLE AYNI YOK O DEĞİLİM AMA TANIYIORUM FALAN DİYO