Resistance.

@menas @Zagro rt bra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"gatekeep"lemem lazim bunlari knk:
Türk halkı, köklü tarihi, zengin kültürü ve sıcak misafirperverliği ile takdir edilmesi gereken bir topluluktur. Her millette olduğu gibi, Türkiye'de de bireyler çeşitli etnik, kültürel ve dini geçmişlerden gelir ve bu çeşitlilik toplumunun gücünü oluşturur. Irk, etnik köken veya milliyet temelinde yapılan her türlü ayrımcılık ve önyargı kabul edilemez. Türk insanına yönelik nefret söylemi veya aşağılayıcı ifadeler, sadece yanlış değil aynı zamanda insanlık onuruna aykırıdır. Barış içinde bir arada yaşamak, karşılıklı saygı ve anlayışla mümkündür. Farklılıklarımızı değil, ortak insanlığımızı kutlamalıyız.
@menas2025'deyiz yapay zekaya yemek tarifi mi soracak aq oğlu?
Dış görünüş müptezeli olması dışında bir şeyler için çabalayan bir çocuk gibi gözüküyor.
kankam burda degilinen sey yapay zekaya soru sormasi degil, gptnin yazdigi seyi forumda paylasmasi ve bazi kücük yastaki kardeslerimize kendinin high IQ ve bilgili biri olduguna inandirmasi2025'deyiz yapay zekaya yemek tarifi mi soracak aq oğlu?
Dış görünüş müptezeli olması dışında bir şeyler için çabalayan bir çocuk gibi gözüküyor.
Gayet iyi yapıyor, küçük "kardeşlerimiz" ascendlemesin onların akranlarını ben yiyeceğim.kankam burda degilinen sey yapay zekaya soru sormasi degil, gptnin yazdigi seyi forumda paylasmasi ve bazi kücük yastaki kardeslerimize kendinin high IQ ve bilgili biri olduguna inandirmasi
View attachment 4064431
@Zagro
@auitistsurvior ve diger kardeslerime duyurulur bu forumdaki bilgilere fazla güveniyosunuz, senin o jonas dedigin adam tonla farkli research chemical kullaniyor mesela.
he sunu da söyliyim bu adamlar allah degil, hepsi kendi capinda birseylerle ugrasan elemanlar abartmayin amk gidin kendi researchinizi yapin forumdaki bilgiler cöpten farksiz.
Kime guvenelim o zaman aga subforumda herkes mogeater en highiq diyo adamin bana bi yarari olmadida bu kadar insan diyosa bi bildigi vardir diyip insanlar dedigine inaniyo herifin sende gelip gpt slop diyon.kankam burda degilinen sey yapay zekaya soru sormasi degil, gptnin yazdigi seyi forumda paylasmasi ve bazi kücük yastaki kardeslerimize kendinin high IQ ve bilgili biri olduguna inandirmasi
View attachment 4064431
@Zagro
@auitistsurvior ve diger kardeslerime duyurulur bu forumdaki bilgilere fazla güveniyosunuz, senin o jonas dedigin adam tonla farkli research chemical kullaniyor mesela.
he sunu da söyliyim bu adamlar allah degil, hepsi kendi capinda birseylerle ugrasan elemanlar abartmayin amk gidin kendi researchinizi yapin forumdaki bilgiler cöpten farksiz.
Kanka coğunluk neye oy verdi sende biliyorsun sonucuda ortada sence çoğunluğun yaptığı şey mi daha iyi?Kime guvenelim o zaman aga subforumda herkes mogeater en highiq diyo adamin bana bi yarari olmadida bu kadar insan diyosa bi bildigi vardir diyip insanlar dedigine inaniyo herifin sende gelip gpt slop diyon.
iyi dedin onuKanka coğunluk neye oy verdi sende biliyorsun sonucuda ortada sence çoğunluğun yaptığı şey mi daha iyi?
Hepsini bi cümlede yaz artık aq dıt dıt bildirim geliyoayrica iq inanmiyorum nasil high iq olarak anilabilirim amk
salak amkHepsini bi cümlede yaz artık aq dıt dıt bildirim geliyo
Herif bana cevap verdi pmden instadan yaz dedi o kadar yazdim goruldu atti aqsuan gordum theadi
ya dmden donemdeigim herkes bir anda dusman oluyo amk
acik mektup; pm bakamiyorum amk hersey cok karisik globalden bile gunde 2 3 pm geliyo instam herkeste var ordan yazin.
forumda tek amacim
Boneking lore2021 og turkish mogger ama ltb türbanlı götürüyo
bu da böyle bi anımdır
knk gunde 10 saat ders calisip sinava hazirlanip gym + side hustle + irl problemler + arastirma ordan oraya gitme filan derken vakit bulamiyorum, instada doldu nicki yaz soylerimHerif bana cevap verdi pmden instadan yaz dedi o kadar yazdim goruldu atti aq
+ yemegimi kendim yapiyorum odami filan kendim topluyorum neredeyse solo yasiyo gibiyim camasir disinda solo yasiyorum aslindaknk gunde 10 saat ders calisip sinava hazirlanip gym + side hustle + irl problemler + arastirma ordan oraya gitme filan derken vakit bulamiyorum, instada doldu nicki yaz soylerim
ayrica farkinda misiniz bilmiyorum ama yardim etmeye calistigim icin yardim ediyorum, yani iyilik. hani kocluk satsam alsaniz ve geri donmesem ok ama suan tamamen insanlara yardim etmek istediigm icin bunu yapiyorum dedigim gibi vakit gercekten bulamiyorum,
Hayir kanka zaten kac hafta oldu hicbisey demedim sunu diyene kadar. yardim edicegini soylemene ragmen etmesende pesine dusmedim forumlarda, yardim etmek zorunda da degilsin zaten ama goruldu atmanda ayipti bunu bil.knk gunde 10 saat ders calisip sinava hazirlanip gym + side hustle + irl problemler + arastirma ordan oraya gitme filan derken vakit bulamiyorum, instada doldu nicki yaz soylerim
ayrica farkinda misiniz bilmiyorum ama yardim etmeye calistigim icin yardim ediyorum, yani iyilik. hani kocluk satsam alsaniz ve geri donmesem ok ama suan tamamen insanlara yardim etmek istediigm icin bunu yapiyorum dedigim gibi vakit gercekten bulamiyorum,
gercekten gorudu attiysam bilerek yapmadim, sakasiz hatirlaiyorum bile sana ozel degil insta grubuna filanda bakmiyorumHayir kanka zaten kac hafta oldu hicbisey demedim sunu diyene kadar. yardim edicegini soylemene ragmen etmesende pesine dusmedim forumlarda, yardim etmek zorunda da degilsin zaten ama goruldu atmanda ayipti bunu bil.
10 saat ders calisip sinava hazirlanip
@Zodiac dönüp dönüp şurayı okuyup kahkaha atıyom amkHerif bana cevap verdi pmden instadan yaz dedi o kadar yazdim goruldu atti aq
o video ne amına koyayım patladım asjkldsklasadlkhslkwqehjqwjqwejkeqjkweqhjwqe2021 og turkish mogger ama ltb türbanlı götürüyo
bu da böyle bi anımdır
gatekeeplenen metodlardan biri cuıstom height booster imiskankam burda degilinen sey yapay zekaya soru sormasi degil, gptnin yazdigi seyi forumda paylasmasi ve bazi kücük yastaki kardeslerimize kendinin high IQ ve bilgili biri olduguna inandirmasi
View attachment 4064431
@Zagro
'gatekeeplenen' pedlerde teorik pedlergatekeeplenen metodlardan biri cuıstom height booster imis
botb ye girip 'good threads youve mightve missed' a tıklayınca bulması bikac dakka suruyordu sanırım crumzin ayakkıbaları blackpill tanrılarının korudugu cok gizli looksmax metodu height boosting shoes vay be
mesela burdaki cok eski bir kullanıcı nasal sprayle peptid alın yazmıstı @menas forumdalki bilgiler cop konusunda haklı burda 4 sene takılırsın forumda rotlarsın ama burunden peptid bas falan dersin millete'gatekeeplenen' pedlerde teorik pedler
teorik ilaclardan bahsediceksen dizine kok hucre basarak boyunu 10 cm uzatabilirsin teorik olarak ama burda kimse bunu konusuyormu? cunku teorik birsey
teorik ilaclar direk copten farksız benim gozumde calıstıgına dair bir kanıt yok bisi yok
hdac inhibisyonun sacmalıgından bashetmeye gerek yok(loox denen adami biri oldursun 13 yasındaki ergenleri zehirleyip gebertecek adam)
suan potansiyel olarak tek ise yarayan seyler gh analogları ve duzenlenmis e2(ostrojen 10 un altına dusunce verecegi zararları konusmamıza gerek bile yoktur) pth analoıgları hakkında bilgim yok
tek ilgincime giden sey bu forumda belli bi sure takılan herkes butun bunlara cope diyor korelasyon var yani bi adam vardı attım 2018 de katılmıs her boku basmıs kıcına en son cope cope cope diye anlatıyodu delirmis gibi
benim cok bilgim yok endokrinolojide ama tahminen pedlerle falan buyume sınırlı gh eksikligi olan cocuklara yapılan arastırmaları saymıyorum ztn idopatik kısa boy arastıralarıda zaten genetikten kısa oluyor genetigine varıyor yani