money>looks

İkisinin de pek bir önemi yok

• JFL
Reactions: Zodiac, Ashoimex, Zagro and 1 other person

bu adam bu kadar zenginde değil o kadar çirkinde değil ikisinin dengelenmiş hali kolundaki saatler fake arabalarıda yurtdişinda çoğu zaman fiyatları aşırı ucuza kiraliyolar lucifer michaelson bi videosunda araba senin değil araba senin değil diyosunhz araba zaten benim değil kiralıyorum takılıp başka araba kiralıyorum demişti buda onun çakması

• +1
Reactions: xlegend, Zodiac and menas
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Tornoviaa, Zodiac and Ashoimex
bu adam bu kadar zenginde değil o kadar çirkinde değil ikisinin dengelenmiş hali kolundaki saatler fake arabalarıda yurtdişinda çoğu zaman fiyatları aşırı ucuza kiraliyolar lucifer michaelson bi videosunda araba senin değil araba senin değil diyosunhz araba zaten benim değil kiralıyorum takılıp başka araba kiralıyorum demişti buda onun çakması
Çirkin olmadığına katılıyorum da ozmn karılarıda kiralıyo bu

Çirkin olmadığına katılıyorum da ozmn karılarıda kiralıyo bu
kanka genelde o karilar onlyfans cart chrt uapiyor ve parası var sadece tatillerinde yanlarina yoldaş ariyorlar birlikte sikiş döndürüp sen yoluna ben yoluna adama biraz şampanya ismarlatiyorlar yemek yiyorlar eskort degiller ama eskortlar oyle duşun

kanka genelde o karilar onlyfans cart chrt uapiyor ve parası var sadece tatillerinde yanlarina yoldaş ariyorlar birlikte sikiş döndürüp sen yoluna ben yoluna adama biraz şampanya ismarlatiyorlar yemek yiyorlar eskort degiller ama eskortlar oyle duşun
kiz olup onlyfans actigimiz evren >>

• +1
Reactions: halatmaxxing, Deleted member 100697 and Zagro
Annadım

Onlyfans menejerliği yapıyomus bide of menejerlik kursu satıyo galiba

• +1
Reactions: Deleted member 100697
money>looks>status>personality

• +1
Reactions: Zodiac