morph icin fotograf cekimi

MogEater

MogEater

Gold
planlamak ve morphumu anlamak icin profesyonel biometric fotograf cekimi ve realistic morph yapacagim, front side 4|3
evde dogal isik duz aci arka ve on kameralarda baya fark oluyor, bazi morphlarda htn oluyorken bazisinda chad oluyorum, ozellikle lens ve latisse ile birlikte

tavsiyeleriniz var mi? sehirdeki en uzak fotografciya gidip nt gozukmek icin iyi bir yalana ihtiyacim var.

planlamak ve morphumu anlamak icin profesyonel biometric fotograf cekimi ve realistic morph yapacagim, front side 4|3
evde dogal isik duz aci arka ve on kameralarda baya fark oluyor, bazi morphlarda htn oluyorken bazisinda chad oluyorum, ozellikle lens ve latisse ile birlikte

tavsiyeleriniz var mi? sehirdeki en uzak fotografciya gidip nt gozukmek icin iyi bir yalana ihtiyacim var.
Vesikalık için olduğunu söyle

• +1
Reactions: maarda
burun ameliyati olucam demek en mantiklisi daha nomie bi ameliyat bugunde nt olduk

• +1
Reactions: Ashoimex
kucumseyici bakis atarlarsa napiyoz
insanlarin fikirlerini siklememek lazim ozguvenli olmanin ilk adimi burda basliyor

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, ER enjoyer and 2 others
chad ramblings
sen anil misin 😂
bu herif harbici irl chad amk sosyal anlamda cok iyi tip ve boy olarakta iyi bu yüzden ntlik dersini bu heriften alın

bu herif harbici irl chad amk sosyal anlamda cok iyi tip ve boy olarakta iyi bu yüzden ntlik dersini bu heriften alın
konuşma şekli hiç nt gelmiyo tipini boyunu görmedim yorum yapamam
sen öyle diyorsan öyledir ama

konuşma şekli hiç nt gelmiyo tipini boyunu görmedim yorum yapamam
sen öyle diyorsan öyledir ama
aslında nt olmak için esnaf üslubuna ytada benzeri samimi bir üsluba gerek yok hatta sana bir bilgi vereyim nt olmayan ama ntliği taklit etmeye çalışan insanlar daha samimi bir dil kullanmaya özen gösterir bu arkadaşım olgun birisi deneyimli birisi bundan dolayı dilide bi hayli okadar samimi değil ama kendisi harbici true ntdir

Users who are viewing this thread

Back