Mouth breather olmak

musti3152

musti3152

Iron
Aq mewing i 12 yaşımda mı ne öğrendim ozaman bile çok takmıodum lise 1e kadar mouth breatherdim lise 1 den sonra burundan nefes otomatiğe Alman için bütün yolları denedim burundan nefes almay calısıyom bu seferde dudağımın orda tükürük birikiyo ağzım kendi kendine acılıyo farkında olmadan sürekli ağzım açılıyo tipim mouth breather gibi aikim böyle işi jfl jfl 😂

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, eniyiguresci and EK0
8-9 yaşımdan beli mouth breatherım recessed bişeyim yok ama benim sebebim burnum kırık nefes alamıyom burundan

eğer sendede harbi vücut okadar illa ağzını açıyorsa burunda bi sıkıntı olabilir nefes yetmiyordur belki

• +1
Reactions: coax96, musti3152 and truefoidslayerpqoqo
🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨

• +1
Reactions: musti3152
8-9 yaşımdan beli mouth breatherım recessed bişeyim yok ama benim sebebim burnum kırık nefes alamıyom burundan

eğer sendede harbi vücut okadar illa ağzını açıyorsa burunda bi sıkıntı olabilir nefes yetmiyordur belki
kbb bişey yok diyo kemiksel demekki aq çoxu ortodontiste gidiyoz kbbyle alakalı diyo kafayı yicem

• +1
Reactions: EK0
kbb bişey yok diyo kemiksel demekki aq çoxu ortodontiste gidiyoz kbbyle alakalı diyo kafayı yicem
çünkü ben bu kırık burunlu halimle bile ağzı bazen kapalı tutabiliyom sen tutamıyorsan bence alışkanlıktan daha farklı şeyler vardır

• +1
Reactions: evexoria and musti3152
Aq mewing i 12 yaşımda mı ne öğrendim ozaman bile çok takmıodum lise 1e kadar mouth breatherdim lise 1 den sonra burundan nefes otomatiğe Alman için bütün yolları denedim burundan nefes almay calısıyom bu seferde dudağımın orda tükürük birikiyo ağzım kendi kendine acılıyo farkında olmadan sürekli ağzım açılıyo tipim mouth breather gibi aikim böyle işi jfl jfl 😂
daha mewing yapamıyorsan softmaxxingi unut amk its over:PridePls:

• +1
Marpe yap

• +1
Reactions: evexoria and musti3152
daha mewing yapamıyorsan softmaxxingi unut amk its over:PridePls:
Nefes alabiliom aq o kadarda deil de kendi kendine acılıyo dudaklarım zaten ortodonti ye gıtcem

• +1
Reactions: evexoria and arseth6
Niye la ne farkı var yaş 15 bide
Bazı oç doktorlar var süturların kapalı olsa bile yalandan takıyor genişlettiği falanda yok dişlerin yapısını bozuyor sonra yalandan plak takıp dişi düzeltiyor hiçbir bok değişmiyor kamuflaj tedavi yapıyor sana

• +1
Bazı oç doktorlar var süturların kapalı olsa bile yalandan takıyor genişlettiği falanda yok dişlerin yapısını bozuyor sonra yalandan plak takıp dişi düzeltiyor hiçbir bok değişmiyor kamuflaj tedavi yapıyor sana
Eyw sütürlar açıksa marpe yapılır mı diş+kemik destekli

• +1
Reactions: arseth6
Eyw sütürlar açıksa marpe yapılır mı diş+kemik destekli
Marpede süturlar açık kapalı çok farketmiyor artık ama açıksa daha iyi tabi marpe yaptırma gene marpe zaten alt başlık marpe diye genelde hybrid hyrax falan yapıyorlar. En güvenilir mse şuan fme amerikada sadece

• +1
Marpede süturlar açık kapalı çok farketmiyor artık ama açıksa daha iyi tabi marpe yaptırma gene marpe zaten alt başlık marpe diye genelde hybrid hyrax falan yapıyorlar. En güvenilir mse şuan fme amerikada sadece
Sağol reis kayseri'de umarım bulurum

Jahrein falanmisin nasıl burnundan nefes alamıyon bide mewing ne aminakoyim

Geniz eti vardır normal günümüzde
Çocukken varmiş fotolarda fln hep ağzım açık ilerde ameliyat olsun demiş dişci simdi düzelmiş kendi kendine

• +1
Reactions: arseth6