xlegend
incel degilim
Bunlarin ne farklari var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mse fme normal damak genişletici sarpe ise mse nin ameliyatlı versiyonu yani senin üst damağını kesiyorlar mse yi takıyorlar falan yani benim bildiğim böyle. Marpe hakkında pek bişey bilmiyorum o yüzden bilgi kirliliği olmasın @MogEater daha iyi biliyordur.Bunlarin ne farklari var
sarpe ne peki oda forward growth için miMarpe, mse olandan farkı üst damağa, süturların ayrılma yerlerine iki sol ve sağ tarafa olmak üzere destek vida yerleştirilip o şekilde çevirme yapılıp genişletme sağlayan bir cihaz.
bu @menas full daşşak geçmeye geliyo amksarpe ne peki oda forward growth için mi
bu @menas full daşşak geçmeye geliyo amk
Bos is zaten, hepsinin kendi kusurlari var expanderlar sadece ameliyat ile kombine edildiginde gercekten ise yariyor.Her türlü dördüde çok pahalı it's over
ooo knk greyi ifşaladın helal olsunView attachment 3934172
evet qnq sarpe maxillanin iki sütununu öne dogru yariyor, kullaninca chad olma garantili,
beynin cortexine bonesmash yaparsanda beynin gelisiyor btw
@maarda @ZerefDragnee1l
Bos is zaten, hepsinin kendi kusurlari var expanderlar sadece ameliyat ile kombine edildiginde gercekten ise yariyor.
AKLÖSMFSANFASFNSAFNLEANFJHKEJGBNHJFBALFLJNASLJKFNASNFJKASASJFNASFSView attachment 3934172
evet qnq sarpe maxillanin iki sütununu öne dogru yariyor, kullaninca chad olma garantili,
beynin cortexine bonesmash yaparsanda beynin gelisiyor btw
@maarda @ZerefDragnee1l
Bos is zaten, hepsinin kendi kusurlari var expanderlar sadece ameliyat ile kombine edildiginde gercekten ise yariyor.
fme dişlere yapıştırılan sabit genişletici vida yok çocuklarda kullanılır sadece dişleri genişletirBunlarin ne farklari var
olm yok lanHer türlü dördüde çok pahalı it's over
25k bende yok ama ailede var ailede ikna olmuyorolm yok lan
25000 bin falan olması lazım ortalama diğer ortodontik tedavilere göre bedavalar
kanka ailepill çok brutal valla bilmiyom ben ikna edebildim tüm ascend sürecim için roidlere falan da ok oldu25k bende yok ama ailede var ailede ikna olmuyor
nasıl acındırdın knkkanka ailepill çok brutal valla bilmiyom ben ikna edebildim tüm ascend sürecim için roidlere falan da ok oldu
acındırırsan kendini yapabilirler bi şeyler
terim söyledim bi sürü bi şeyler biliyom diye düşündü muhtemelen tmm dedinasıl acındırdın knk![]()
Anne roid bascam ödev yapıcamterim söyledim bi sürü bi şeyler biliyom diye düşündü muhtemelen tmm dedi
bi de sorumluluklarımı yapmıyom bayadır dedim işte dışardan hormon alırsam düzeliyo ok dedim
tm dedi
AYNISI AMK AYNISIAnne roid bascam ödev yapıcam
kaç yaşındasın ki amq benim annem hgh aldigimi duysa sikerAYNISI AMK AYNISI
daha bi tret almak icin götümü vermediğim kaldı aldırmıyolar aq supplemente bile laf ediyolar roid gh girmeyi sorsam psikiyatriye götürürlerterim söyledim bi sürü bi şeyler biliyom diye düşündü muhtemelen tmm dedi
bi de sorumluluklarımı yapmıyom bayadır dedim işte dışardan hormon alırsam düzeliyo ok dedim
tm dedi
kanka ergenliğin başlarındayım öyle diyim hgh daya safe bu arada ikna edebilirsin onukaç yaşındasın ki amq benim annem hgh aldigimi duysa siker
baya üstü kapalı anlattım zaten roide takviye dedim iğneyle hormon takviyesi alcam dedimdaha bi tret almak icin götümü vermediğim kaldı aldırmıyolar aq supplemente bile laf ediyolar roid gh girmeyi sorsam psikiyatriye götürürler
annem cocuk doktoru prof bide yemiyor hicbir attigim kolpayikanka ergenliğin başlarındayım öyle diyim hgh daya safe bu arada ikna edebilirsin onu
baya üstü kapalı anlattım zaten roide takviye dedim iğneyle hormon takviyesi alcam dedim
çocuk doktoruysa evet sıkıntı olmuş biraz bi de kendi bilmese bile doktor arkadaşlarına kesinlikle danışır ve trdeki doktorların blackpilled olmadığı bi gerçek o yüzden yaptığın şeyi kötüleyebilirler ve karşı çıkar annen gibi duruyoannem cocuk doktoru prof bide yemiyor hicbir attigim kolpayihgh roidlere göre baya safe zaten de stacklemek icin ipa cjc falan onları eve kargolamam imkansiz