Mse fme sarpe marpe

xlegend

xlegend

incel degilim
Bunlarin ne farklari var

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius, Deleted member 131809 and 1 other person
Bunlarin ne farklari var
mse fme normal damak genişletici sarpe ise mse nin ameliyatlı versiyonu yani senin üst damağını kesiyorlar mse yi takıyorlar falan yani benim bildiğim böyle. Marpe hakkında pek bişey bilmiyorum o yüzden bilgi kirliliği olmasın @MogEater daha iyi biliyordur.

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 131809, xlegend and 1 other person
Marpe, mse olandan farkı üst damağa, süturların ayrılma yerlerine iki sol ve sağ tarafa olmak üzere destek vida yerleştirilip o şekilde çevirme yapılıp genişletme sağlayan bir cihaz.

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, Deleted member 131809 and 1 other person
Marpe, mse olandan farkı üst damağa, süturların ayrılma yerlerine iki sol ve sağ tarafa olmak üzere destek vida yerleştirilip o şekilde çevirme yapılıp genişletme sağlayan bir cihaz.
sarpe ne peki oda forward growth için mi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and menas
Her türlü dördüde çok pahalı it's over

• +1
Reactions: Deleted member 131809 and pashanimair
bu @menas full daşşak geçmeye geliyo amk
Screenshot 2025 07 19 at 12412PM

evet qnq sarpe maxillanin iki sütununu öne dogru yariyor, kullaninca chad olma garantili,
beynin cortexine bonesmash yaparsanda beynin gelisiyor btw

@maarda @ZerefDragnee1l
Bos is zaten, hepsinin kendi kusurlari var expanderlar sadece ameliyat ile kombine edildiginde gercekten ise yariyor.

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Deleted member 131809, pashanimair, xlegend and 2 others
View attachment 3934172
evet qnq sarpe maxillanin iki sütununu öne dogru yariyor, kullaninca chad olma garantili,

@maarda @ZerefDragnee1l

Bos is zaten, hepsinin kendi kusurlari var expanderlar sadece ameliyat ile kombine edildiginde gercekten ise yariyor.
ooo knk greyi ifşaladın helal olsun :lul: daşşak geçiyon olm türkçe foruma gelip yalan'mı?

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and menas
View attachment 3934172

@maarda @ZerefDragnee1l

AKLÖSMFSANFASFNSAFNLEANFJHKEJGBNHJFBALFLJNASLJKFNASNFJKASASJFNASFS

• +1
Reactions: pashanimair, menas and xlegend
Bunlarin ne farklari var
fme dişlere yapıştırılan sabit genişletici vida yok çocuklarda kullanılır sadece dişleri genişletir
marpe kemik içine minivida ile takılır ameliyat yok gençlerde kullanılır hem diş hem kemik genişler
mse marpenin daha güçlüsü gibi daha derine vida atılır yetişkinlerde kullanılır cerrahi gerekmez
sarpe kemik tamamen kaynadıysa yapılır ameliyatla kemik kesilir sonra genişletici takılır

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
olm yok lan
25000 bin falan olması lazım ortalama diğer ortodontik tedavilere göre bedavalar

• +1
Reactions: xlegend
olm yok lan
25000 bin falan olması lazım ortalama diğer ortodontik tedavilere göre bedavalar
25k bende yok ama ailede var ailede ikna olmuyor

• +1
Reactions: Deleted member 131809
25k bende yok ama ailede var ailede ikna olmuyor
kanka ailepill çok brutal valla bilmiyom ben ikna edebildim tüm ascend sürecim için roidlere falan da ok oldu
acındırırsan kendini yapabilirler bi şeyler

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
kanka ailepill çok brutal valla bilmiyom ben ikna edebildim tüm ascend sürecim için roidlere falan da ok oldu
acındırırsan kendini yapabilirler bi şeyler
nasıl acındırdın knk :lul:

• +1
Reactions: Thief, iblamegenetics- and Deleted member 131809
nasıl acındırdın knk :lul:
terim söyledim bi sürü bi şeyler biliyom diye düşündü muhtemelen tmm dedi
bi de sorumluluklarımı yapmıyom bayadır dedim işte dışardan hormon alırsam düzeliyo ok dedim
tm dedi

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
bi de sorumluluklarımı yapmıyom bayadır dedim işte dışardan hormon alırsam düzeliyo ok dedim
tm dedi
Anne roid bascam ödev yapıcam

• +1
  • JFL
Reactions: Thief, iblamegenetics-, xlegend and 1 other person
tm dedi
daha bi tret almak icin götümü vermediğim kaldı aldırmıyolar aq supplemente bile laf ediyolar roid gh girmeyi sorsam psikiyatriye götürürler

• +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 131809
kaç yaşındasın ki amq benim annem hgh aldigimi duysa siker
kanka ergenliğin başlarındayım öyle diyim hgh daya safe bu arada ikna edebilirsin onu
daha bi tret almak icin götümü vermediğim kaldı aldırmıyolar aq supplemente bile laf ediyolar roid gh girmeyi sorsam psikiyatriye götürürler
baya üstü kapalı anlattım zaten roide takviye dedim iğneyle hormon takviyesi alcam dedim

• +1
Reactions: why not me? and pashanimair
kanka ergenliğin başlarındayım öyle diyim hgh daya safe bu arada ikna edebilirsin onu

baya üstü kapalı anlattım zaten roide takviye dedim iğneyle hormon takviyesi alcam dedim
annem cocuk doktoru prof bide yemiyor hicbir attigim kolpayi :( hgh roidlere göre baya safe zaten de stacklemek icin ipa cjc falan onları eve kargolamam imkansiz

• +1
Reactions: Deleted member 131809
annem cocuk doktoru prof bide yemiyor hicbir attigim kolpayi :( hgh roidlere göre baya safe zaten de stacklemek icin ipa cjc falan onları eve kargolamam imkansiz
çocuk doktoruysa evet sıkıntı olmuş biraz bi de kendi bilmese bile doktor arkadaşlarına kesinlikle danışır ve trdeki doktorların blackpilled olmadığı bi gerçek o yüzden yaptığın şeyi kötüleyebilirler ve karşı çıkar annen gibi duruyo
ama yine de şansını dene bence

• +1
Reactions: why not me?