mse looksmin yaparmı

ataxkm

ataxkm

Iron
beyler şimdi benin damağım dar ama mse hakkında önyargılarım var, fiyat falan önemli değil babam diş hekimi. deepbite'ım var, forward growth yaşa göre baya iyi, side profile güzel zaten ama front ona göre düşük. ipd biraz geniş ve mse araştırdığım zaman asimetriye yol açtığını, burnu genişlettiğni ve maxilla düzenini bozduğunu gördüm. Damağım dar olduğu halde bazen elmacık kemiklerim belirgin olabiliyor ama gülüşüm oldukça berbat. ama mse'nin yüzümü genişleterek ipd ve esr'ıma destek sağlayabilir ondan çok bilemiyorum, sizce looksmin olabilirmi? çok kötü yazdım kusura bakmayın

yanlış bakmışım rpe'de olabilir

beyler şimdi benin damağım dar ama mse hakkında önyargılarım var, fiyat falan önemli değil babam diş hekimi. deepbite'ım var, forward growth yaşa göre baya iyi, side profile güzel zaten ama front ona göre düşük. ipd biraz geniş ve mse araştırdığım zaman asimetriye yol açtığını, burnu genişlettiğni ve maxilla düzenini bozduğunu gördüm. Damağım dar olduğu halde bazen elmacık kemiklerim belirgin olabiliyor ama gülüşüm oldukça berbat. ama mse'nin yüzümü genişleterek ipd ve esr'ıma destek sağlayabilir ondan çok bilemiyorum, sizce looksmin olabilirmi? çok kötü yazdım kusura bakmayın
biraz burnun genişler ama dudağında genişleyeceği için sorun olmaz brom

• +1
Reactions: ataxkm
Dudağının genişlemesi zor
4283163 3032793 3020

• +1
Reactions: Ashoimex and ataxkm
neyse en azından bi 20k dolar biriktirdim belki rhinoplasty veya farklı şeylerece bakabilirim büyünce
14 yasında 800 bin nasıl biriktiriyon kanka

• +1
Reactions: Serialsuicide and Ashoimex
  • Woah
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Ashoimex and 1 other person
bide rpe veya mse lower jaw'ada katkı sağlayabilirmi? darmı bilmiyorum ama yine bilmek istedim

Bazen bu fikir aklımı celiyor ama ölürüm ben aq
benimki direk Amerikada yaşarken alkollü adamın arabamızı 73737272881928 takla attırıp pert etmesinden geldi zaten, ama davayı sonuçta babam kazandı belki bi kısmını bana verdi

benimki direk Amerikada yaşarken alkollü adamın arabamızı 73737272881928 takla attırıp pert etmesinden geldi zaten, ama davayı sonuçta babam kazandı belki bi kısmını bana verdi
Vay amk gidip pederin dukkani satıp ameliyatlara parayi basip model olucam 😎🖕🏿.

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, ZerefDragnee1l, Serialsuicide and 1 other person
Adamin sansina bak bize carpsa olurduk
çok iyi bu arada
ölsen kurtulursun ölmezsen dava parası sakat kalırsanda kafana sık

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer
çok iyi bu arada
ölsen kurtulursun ölmezsen dava parası sakat kalırsanda kafana sık
Sakat kalmamis iste adamin sansina bak derken bunu soyluyom. Hem normal kalmis hemde para almis

• +1
Reactions: Serialsuicide
baya insanlar baya sansli ya,
babasi dis doktoru,
ailecek amerikada yasayabiliyorlar
kaza yapiyor hasar almiyor, davadan para kazaniyor.
gercekten bazi insanlar cok sansli amk.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, swaggy and 1 other person
babasi dis doktoru,
şimdi velayet davasıyla amerikaya taşınmaya çalışıcam babamın yanına, belki orda prof futbolcu olabilirim iyi oynarsam

Dudağının genişlemesi zor
View attachment 3885960
dis telide baya etki ediyor expanderlarda etki ediyor, bunun sebebi,disler disari itiyor ve genel olarak simetriklestiriyor, dudakta sekil yapisi sorunu varsa duzeliyor ve biraz daha genislemis efetkti veriyor yada genisliyor, bak soyle dusun

bir ip dusun, 6cm max potansiyali, bu dumduz olmadiginda biraz yamuk olduugnda biraz kisalabilir, ama max potansiyali daha uzun, dudakta boyle bence, dis kemerinde kapanista dis siralanmasinda boyutunda filan sikinti oldugunda full lips olmuyor max potansiyallide cikmiyor, ama bunlar duzelince dudak duz simetrik ve daha uzun oluyor.

1751638568550

1751638652600

şimdi velayet davasıyla amerikaya taşınmaya çalışıcam babamın yanına, belki orda prof futbolcu olabilirim iyi oynarsam
amerikada dis hekimi baba.
winner life.

• +1
Reactions: xlegend, Misogynist_Maxxer and Furkan Sarıkaya
amerikada dis hekimi baba.
winner life.
ağabey bir ara tipimide rateleyebilirmisin daha ergenlikte olduğum için önceden kendimi geliştirebileceğim şeyler varsa söyleyebilirmisin

ağabey bir ara tipimide rateleyebilirmisin daha ergenlikte olduğum için önceden kendimi geliştirebileceğim şeyler varsa söyleyebilirmisin
dmden at veya instadan yaz

babasi dis doktoru,
Bizimkide bize para yedirmiyor amk.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
14 yasında 800 bin nasıl biriktiriyon kanka
elmacik kemiklerini daha belirgin yaptigi dogru mu damagin genislemesiyle

dis telide baya etki ediyor expanderlarda etki ediyor, bunun sebebi,disler disari itiyor ve genel olarak simetriklestiriyor, dudakta sekil yapisi sorunu varsa duzeliyor ve biraz daha genislemis efetkti veriyor yada genisliyor, bak soyle dusun

bir ip dusun, 6cm max potansiyali, bu dumduz olmadiginda biraz yamuk olduugnda biraz kisalabilir, ama max potansiyali daha uzun, dudakta boyle bence, dis kemerinde kapanista dis siralanmasinda boyutunda filan sikinti oldugunda full lips olmuyor max potansiyallide cikmiyor, ama bunlar duzelince dudak duz simetrik ve daha uzun oluyor.

View attachment 3886213
View attachment 3886218
tel ya kurtarıcım olacak ya da yeterince ascendleyemeyeceğim ve ropelayacağım amk

View attachment 3886213
View attachment 3886218
Mse isteyen elemanların hicbiri böyle durumda değil,tiktoktan görüyorlar implantlara götleri yemedikleri için mse ile ascendliceklerini sanıyorlar,bide 18 yaş altı yapılması da avantaj onlar için

• +1
Reactions: MogEater
Mse isteyen elemanların hicbiri böyle durumda değil,tiktoktan görüyorlar implantlara götleri yemedikleri için mse ile ascendliceklerini sanıyorlar,bide 18 yaş altı yapılması da avantaj onlar için
mse cok iyi bir sey implant ile mase sonuclari elde edemezsin, bimax ve sarpe harika bir looksmax, saglik nefes icin filanda