Mse ve boneless

S

Serialsuicide

Iron
Beyler şimdi parayı topladım diyelim büyüme plaklarıda kapalı diyelim doktor mse yaptırmazsa blackpilled doktor mu bulmam gerekicek ve üst çenem yeterince genişse ya ben boneles'sam napıcam roid ve ya implanttan başka çarem kalmıyomu? yada plaklar kapalı olduğu halde bonelesslığı nasıl çözebilirim nasıl daha iyi kemiklerim olabilir?

Last edited:
implant haric hersey cope knk
mse de damak ve sınırlı olarak maksilla genişletir sadece

implantda çok pahalı amk ya midesiz jigolo olucam yada ülkeden kaçıp avrupadaki abddeki mtblerle olurum

• +1
Reactions: maarda
implantda çok pahalı amk ya midesiz jigolo olucam yada ülkeden kaçıp avrupadaki abddeki mtblerle olurum
Bu yada over
1751453276087
1751453282564
1751453287176

• +1
Reactions: cakdripa and Serialsuicide
mse mi yoksa sarpe mi önerirsin büyüme plakları açık olan birine

arkadaşlar benim yandan yüzümün öne gelişimi güzel ama damağım dar ve deepbite'ım var, MSE yüzümü bozmaz değilmi? babam diş hekimi zaten ondan para önemli değil benim için. kusura bakmayın

Last edited:
  • +1
Reactions: swaggy
arkadaşlar benim yandan yüzümün öne gelişimi güzel ama damağım dar ve deepbite'ım var, MSE yüzümü bozmaz değilmi? babam diş hekimi zaten ondan para önemli değil benim için. kusura bakmayın 14 yaşındayım ondan biraz gerizekalı olabilirim
mesajı düzenle agei sil

arkadaşlar benim yandan yüzümün öne gelişimi güzel ama damağım dar ve deepbite'ım var, MSE yüzümü bozmaz değilmi? babam diş hekimi zaten ondan para önemli değil benim için. kusura bakmayın
kanka msenin yüzünü bozmasından kastın ne tam olarak
damağını genişleticek yani dolayısıyla yüzün yatay olarak genişlicektir elmacık kemiklerin vs.
ortodonti olarak çok bi bilgim yok mogeater ya da mardaya sorman lazım
direkt thread açsan daha rahat cevap alırsın

kanka msenin yüzünü bozmasından kastın ne tam olarak
damağını genişleticek yani dolayısıyla yüzün yatay olarak genişlicektir elmacık kemiklerin vs.
ortodonti olarak çok bi bilgim yok mogeater ya da mardaya sorman lazım
direkt thread açsan daha rahat cevap alırsın
asimetri, daha geniş burun falan. bide yüzüm uzun uzarmı diyede stres yapıyorum ondan. sağol ama thread açarım şimdi

• +1
Reactions: swaggy
Beyler şimdi parayı topladım diyelim büyüme plaklarıda kapalı diyelim doktor mse yaptırmazsa blackpilled doktor mu bulmam gerekicek ve üst çenem yeterince genişse ya ben boneles'sam napıcam roid ve ya implanttan başka çarem kalmıyomu? yada plaklar kapalı olduğu halde bonelesslığı nasıl çözebilirim nasıl daha iyi kemiklerim olabilir?
Hiçbir işlemde blackpilled doktor olmadan hayallerindeki sonuca yaklasamazsin.

denizde mantar am sıkı tartar sık ami yırtar kayseri sucuğu orospu xodugu

Users who are viewing this thread

Back