MSE yardım

Dragunov

Dragunov

Iron
palate dar olduğu için herhangi bir çene ameliyatı olmadan önce bunu düzeltmeye çalışıyorum birkaç farklı method daha varmış en iyisi nedir? ve trde özellikle bunun üzerine ustalaşmış doktorlar var mı?

• +1
  • So Sad
Reactions: Resistance., kurdistan and Serialsuicide
thumbpulling ywpcan knk

• +1
Reactions: kurdistan
palate dar olduğu için herhangi bir çene ameliyatı olmadan önce bunu düzeltmeye çalışıyorum birkaç farklı method daha varmış en iyisi nedir? ve trde özellikle bunun üzerine ustalaşmış doktorlar var mı?
kaç yaşındasın

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and Serialsuicide
yaşadığın yerdeki orthoları gez herkes gatekeeper burda

• +1
  • So Sad
Reactions: jsbera, Auchelius, kurdistan and 3 others
Sarpe doktor lokal bul yoksa Ankara/ istanbulda üniversitede kaliteli doktorlar var ama sıra bulman lazım onlara

• +1
Reactions: htn666, Auchelius, Resistance. and 1 other person
Sarpe doktor lokal bul yoksa Ankara/ istanbulda üniversitede kaliteli doktorlar var ama sıra bulman lazım onlara
Sarpe olacaksa Lefort 1 ile kombine olsun ya da direkt maxillasında gerilik varsa çok parçalı lefort olsun. Ama Sarpe MSEye göre daha ağır ama daha etkili bir yöntem. Bir de biri uyuşturularak yapılırken diğeri genelde uyutularak yapılıyor.

Diğer bir husus metodlar şimdi palate in ne kadar dar olduğuna bağlı bro. MSE dediğin şey MARPENİN bir alt başlığı(vida çeşiti sayısı/ kapasitesi vs farklı) eğer palate aşırı narrow değilse Mse tatmin edici bir sonuç verecektir.

Cok iyi bir ordotontist arıyosan Cemre Gezeye bak ya da en kötü bir çift çene cerrahı ile konuş o iyi bir öneri yapıyo zaten ordotontist konusunda

• +1
Reactions: htn666, Dragunov, jsbera and 5 others
Sarpe olacaksa Lefort 1 ile kombine olsun ya da direkt maxillasında gerilik varsa çok parçalı lefort olsun. Ama Sarpe MSEye göre daha ağır ama daha etkili bir yöntem. Bir de biri uyuşturularak yapılırken diğeri genelde uyutularak yapılıyor.

Diğer bir husus metodlar şimdi palate in ne kadar dar olduğuna bağlı bro. MSE dediğin şey MARPENİN bir alt başlığı(vida çeşiti sayısı/ kapasitesi vs farklı) eğer palate aşırı narrow değilse Mse tatmin edici bir sonuç verecektir.

Cok iyi bir ordotontist arıyosan Cemre Gezeye bak ya da en kötü bir çift çene cerrahı ile konuş o iyi bir öneri yapıyo zaten ordotontist konusunda
Çok popüler ve bilgili birine benziyor fiyat konusunda bilgin var mı sanki overprice verecek gibi bi hava aldım

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
Çok popüler ve bilgili birine benziyor fiyat konusunda bilgin var mı sanki overprice verecek gibi bi hava aldım
Yok sekreteri ile konustum 100-150k dediydiler ordotontik tedaviye normal işte aşa yukarı aynı fiyat çekiyorlar coğu yer ile ama mseye ne çekerler bilemem

• +1
Reactions: Auchelius and Trenmaxx1
Yok sekreteri ile konustum 100-150k dediydiler ordotontik tedaviye normal işte aşa yukarı aynı fiyat çekiyorlar coğu yer ile ama mseye ne çekerler bilemem
Mse burnu ağızı falan ne kadar genişletiyor ipd arttırdığını falan duymuştumda herhalde sarpeydi o

• +1
Mse burnu ağızı falan ne kadar genişletiyor ipd arttırdığını falan duymuştumda herhalde sarpeydi o
yani bro kişiden kişiye değişir herkesin kendi anatomisine göre bi sonuç veriyo öyle diyim ama ipd muhabbetini ilk kez duydum ona nası etki ediyo aq bakarım bi ara

• +1
Reactions: Auchelius and jsbera
ipd arttırdığın
bunu doğrulamış hiçbir çalışma yok tamamen reddit ve looksmax forumlarında iddia edilen bi muhabbet

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide

kombineli nasıl oluyor?

• +1
bunu doğrulamış hiçbir çalışma yok tamamen reddit ve looksmax forumlarında iddia edilen bi muhabbet
Jesterların ortaya attığı yalan bilgi o zaman amk communitysinde 5 bilgi varsa 4 ü yalan zaten

• JFL
Reactions: Resistance.
kombineli nasıl oluyor?
Bildiğin Lefort 1 + Sarpe beraber yapıyorlar işte ama standart leforttan pahalı tutuyor. He kombine olmakla uğraşamam diyorsan da Çok parçalı lefort diye biş var maxillayı genelde 2 (gerekirse daha fazla) parçaya bölerek genişleme sağlıyorlar. Bu da standart lefort 1 den pahalı tutuyo.

• +1
Reactions: Auchelius
mewing cope olmayabilir bu arada yaptıgımdan beri gelisme gordum hafiften

• JFL
Reactions: Serialsuicide
mewing cope olmayabilir bu arada yaptıgımdan beri gelisme gordum hafiften
@Serialsuicide niye güldün la? geçen sene yüzüm inceydi benim amk. 1 yıl looksmaxe ara verdim sadece mewing yaptım baya genişledi. ergenlikte harbiden lifesaver

• +1
Reactions: atess