mtb karilar

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
mtb veya max htb karılar çok iyi
sizi bilmiyorumda mtb htb karılar bana daha uygun geliyor en az cl veya chad isen aldatilma sansin asiri dusuk stacylite ve stacyler yarragimi yesin

• Hmm...
Reactions: IlI
stacylitelar ve stacyler her zaman aldatacak

• Hmm...
tam tersi aslında sl stacy htb karılar karakter olarak daha iyi ama onlara erişmek için htn cl falan olman lazım

• +1
Reactions: maarda and Kayra139
tam tersi aslında sl stacy htb karılar karakter olarak daha iyi ama onlara erişmek için htn cl falan olman lazım
sl stacyler aşırı ilgi gördükleri için hatta htb ve mtblerin bile götleri aşırı kalkık en azından trde:feelswhy:

• +1
sl stacyler aşırı ilgi gördükleri için hatta htb ve mtblerin bile götleri aşırı kalkık en azından trde:feelswhy:
beyaz ten ve sub5 olmayan bir yüz bile kurtarıyor kadınsan cok acimasiz

• +1
kardesım mtblerin bile 50 tane orbiterleri var etrafında gezip götünü yalayıp kızın egosunu tatmın edıp sevgılısı olmayan cocuklar
türkiyede stacylite karıyla fiziği iyi mtb karı aynı ilgiyi görüyo genel manada daha iyi görünen kızlar daha kibar ve iyi kalpli oluyor ama elde etmen zor işte chad değilsen

• +1
Reactions: maarda
kardesım mtblerin bile 50 tane orbiterleri var etrafında gezip götünü yalayıp kızın egosunu tatmın edıp sevgılısı olmayan cocuklar
türkiyede stacylite karıyla fiziği iyi mtb karı aynı ilgiyi görüyo genel manada daha iyi görünen kızlar daha kibar ve iyi kalpli oluyor ama elde etmen zor işte chad değilsen
sikini kestirip benle ciksana:lul:

Turkiyede stacy yok demiyorda

Azerbaycanda da yok

• +1
Burda kaldigim yerde gordugum en iyi karilar m htb falan oldu. Simdiye kadar gormedim(kotu bir sehirde yasadigim icin ola bilir)

• +1
1 tane chad gordum burda ama. Cocukta sari sac mavi goz hemde hunter, buyuk kemikli, hallow cheeksleri allah kati, zygolar kafam kadar, mandibula cok iyi, kaslı. Adamin tek sorunu 1.70 olmasi

1 tane chad gordum burda ama. Cocukta sari sac mavi goz hemde hunter, buyuk kemikli, hallow cheeksleri allah kati, zygolar kafam kadar, mandibula cok iyi, kaslı. Adamin tek sorunu 1.70 olmasi
en kötü yerden nerf yemis:lul:

Cocukta sari sac mavi goz hemde hunter, buyuk kemikli, hallow cheeksleri allah kati, zygolar kafam kadar, mandibula cok iyi, kaslı. Adamin tek sorunu 1.70 olmasi
peygamber genetiği hz. isa hz. davud hepsi 1.70 ten daha kısaydı ama yüzleri chad
nasıl biliyorum sormayın

peygamber genetiği hz. isa hz. davud hepsi 1.70 ten daha kısaydı ama yüzleri chad
nasıl biliyorum sormayın
o zaman yemek mi vardı amk

Np o zaman

nasıl biliyorum sormayın
Bulunduğu bölgedeki genetiğe göre şöyle bişey olması lazım İsa'nın

Attachments

• images - 2025-06-04T172012.938.jpeg
    images - 2025-06-04T172012.938.jpeg
    23.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Kayra139
  • JFL
Reactions: htn666 and DarkSoulHKF
nasıl biliyorum sormayın
Harbi nasil bile bilirsin mk kurandami yaziyor chad olduklari yoksa hadislerdemi

Ben erkek olarak bile verirdim aq
Boy overrated,evet yararı var ama 170+ olup karı cekemiyorsan sorun boyun değil

• +1
Reactions: Ashoimex, htn666 and Kayra139
Boy overrated,evet yararı var ama 170+ olup karı cekemiyorsan sorun boyun değil
1.70 ve 1.70 altı avrupa & amerika'da death sentence tr'de hayat bitmedi

Hayatım boyunca stacy görmedim aq türkiyede stacy yok

• +1
Reactions: Ashoimex and maarda