atess
6'3
sınıfta bi kız var en kotu halimde bile bana yavsıyo aq dunyanın en boktan sac kesmini yaptım dun bana cok guzel olmus falan diyor 1 yıldır bu sikilr mi ya bilemiyom cok ilgi duymuyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sik gitsin mtb bulamayanlarda var en kötü halinde bile sana yavşıyomuş zatensınıfta bi kız var en kotu halimde bile bana yavsıyo aq dunyanın en boktan sac kesmini yaptım dun bana cok guzel olmus falan diyor 1 yıldır bu sikilr mi ya bilemiyom cok ilgi duymuyom
arkadasları asırı guzelde yani baya populerler ama arada bakıyolae onlarda bide buyuk ihtimalle soylemistir bundan hoslanıyom diye o sansı kaybettim sanrmArkadaşları güzelse sakık sakın düşme bu hataya bidaha onlarşa olma ihtimalini sıfırlıyosum çok inanılmaz aceöilik
Lise kaçsınarkadasları asırı guzelde yani baya populerler ama arada bakıyolae onlarda bide buyuk ihtimalle soylemistir bundan hoslanıyom diye o sansı kaybettim sanrm![]()
bekarsan?cidden siksceksen ve bekarsan hala sik
adam virgin ise siksin diyom istebekarsan?![]()
yada yuzune ben senle konusmakl istemiyorum iliskiye hazır degilim falan de ego boostknk 1 senedir ilgi veriyomus simdi kabul etsen ilgisi hızlı bitcek 1 sendir pesinden gittigi icin
eger yataga atıp sikebilceksen kabul et hızlıca sikmeye calıs iliski hızlıcak bitcek cunki
onume domalmiyo aq yani bi pisirmem lazım ilkde mtb icin ugrasmam yaniyok knka sadece stacy sikilir
git sik amk
2Lise kaçsın
ya olum sizin analizler gümletiyo beni amk yaknk 1 senedir ilgi veriyomus simdi kabul etsen ilgisi hızlı bitcek 1 sendir pesinden gittigi icin
eger yataga atıp sikebilceksen kabul et hızlıca sikmeye calıs iliski hızlıcak bitcek cunki
bize ltb bakmıyor adamın derde bak amksınıfta bi kız var en kotu halimde bile bana yavsıyo aq dunyanın en boktan sac kesmini yaptım dun bana cok guzel olmus falan diyor 1 yıldır bu sikilr mi ya bilemiyom cok ilgi duymuyom
oyle kankaya olum sizin analizler gümletiyo beni amk ya
harbi aq keske looksmatchimi sikebilsem ama looksmatchim intihar eder bana dokunmak yerine adam buraya mtb sikilrimi yazmıs derde bakbize ltb bakmıyor adamın derde bak amk
qmk burd herkes niye kendine ltn diyo nasıl ltn olsbilir herkes aynı anda anlamiomgerci bilgilide olmayabilirm kimse bana sık olmadıgı icin
harbi aq keske looksmatchimi sikebilsem ama looksmatchim intihar eder bana dokunmak yerine adam buraya mtb sikilrimi yazmıs derde bak
cogu kişi larpliyor ya da mentalceller truecel oldugunu sanmıyorum nerdeyse kimseninqmk burd herkes niye kendine ltn diyo nasıl ltn olsbilir herkes aynı anda anlamiom
yani kendini cirkin mi goruyolar diyoncogu kişi larpliyor ya da mentalceller truecel oldugunu sanmıyorum nerdeyse kimsenin
seninde soracağın soruyu skm bro
lezbiyenler mikanka kızlar mal bu arada htb olup ltblere bakan arkadaşlarım bolca var aq
kekodur yüksek ihtimal o ltn olup htbyke çıkankanka kızlar mal bu arada htb olup ltblere bakan arkadaşlarım bolca var aq
kız htb bile olabilir bu arada gotu memesi cok guzel yuzude kotu degil ama bana hitap etmiyo yanikanka kızlar mal bu arada htb olup ltblere bakan arkadaşlarım bolca var aq
kafanı sikiyim hâlâ bana hitap etmiyo diyosunkız htb bile olabilir bu arada gotu memesi cok guzel yuzude kotu degil ama bana hitap etmiyo yani
kanka nası diyim ya simdi bak biri guzeldir yani guzeldir ama sevmezsin sana cirkin gelir ya herkes guzel der oyle yani vallahi guzel gelmiyokafanı sikiyim hâlâ bana hitap etmiyo diyosun
atsana fotosunukız htb bile olabilir bu arada gotu memesi cok guzel yuzude kotu degil ama bana hitap etmiyo yani
ltnlere*lezbiyenler mi
değilkekodur yüksek ihtimal o ltn olup htbyke çıkan
hayir tabikide aq kizi niye ifsaliyim burdaatsana fotosunu
bu ortamdaki herkesin bilgileri az çok var bende ve yaymayan tek kisi falan olabilirim elimden geldiğince saklıyorum her şeyi pmden atabilirsin :') güzel kizimhayir tabikide aq kizi niye ifsaliyim burda
oyle deyince bi dusundumbu ortamdaki herkesin bilgileri az çok var bende ve yaymayan tek kisi falan olabilirim elimden geldiğince saklıyorum her şeyi pmden atabilirsin :') güzel kizim)
bende hoslandıgım kıza mid mtb diyordum arkadasa gosterdim low ltb dediydi xdddkanka nası diyim ya simdi bak biri guzeldir yani guzeldir ama sevmezsin sana cirkin gelir ya herkes guzel der oyle yani vallahi guzel gelmiyo
175 falan boyu memesi gotu cok iyi tipi kotu degil ana burnu hafif buyuk uncanny duruyor birazbende hoslandıgım kıza mid mtb diyordum arkadasa gosterdim low ltb dediydi xddd
sen harbi 6'3 isen senden herşeye rağmen hoşlanması normal175 falan boyu memesi gotu cok iyi tipi kotu degil ana burnu hafif buyuk uncanny duruyor biraz
zaten o yuzden hoslanıyo snrm taaa okulun basında ilk haftalarda en uzun kim yaa falan diyolardı arkadaslarıyla bu ates mi en uzun o zaman ben onla sevgili olurdum olsam dedi bagıraral bana bakarak amk he aynen kral falan dedim bende 1 yıldır boyle oyalıyom karıyısen harbi 6'3 isen senden herşeye rağmen hoşlanması normal
sikilir mi diye yazmasaymış o zaman bende sikilir yazdımkız sana gelip beni istersen sikebilirsinmi dedi amk :d?
post atanların hepsi sik fln demiş kaç yaşındasınız olm siz ha?
bi onu yapmadigi kaldi yanikız sana gelip beni istersen sikebilirsinmi dedi amk :d?
post atanların hepsi sik fln demiş kaç yaşındasınız olm siz ha?
sana ilgi duyan bi kızı incel forumuna atıp milletin diline orospu yaptın yanibi onu yapmadigi kaldi yani
nereye atmısım ben goremiyorumsana ilgi duyan bi kızı incel forumuna atıp milletin diline orospu yaptın yani
fotoğraftan bahsetmiyorum dostumnereye atmısım ben goremiyorum
kimse kimden bahsettigimi bilmiyor belkide hayali bi kisi yarttim sabhtan beri konusuyoz aq kimseyi orospu falan yapmadim millet forumda manitini orospu yapiyofotoğraftan bahsetmiyorum dostum