srh4an
Iron
enjekte edilen metribolon source olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gr antagonisti igf1r aktivitesini arttiriyor niye uzatmasinvar da tik tok editlerindeki gibi kemiklerin büyümeyecek ve boyun uzamayacak
Ne iyi olcak o zaman amk mtren dmtrenden sonra en fazla ar binding affinity olan steroidretard thinks mtren will be useful![]()
Ne diyon beGr antagonisti igf1r aktivitesini arttiriyor niye uzatmasin
Gr antagonisti igf1r aktivitesini arttiriyor niye uzatmasin
Bisey sordum bi tane yardim eden yok aqNe diyon be
kisa sureligine kullanicam zatenvar da tik tok editlerindeki gibi kemiklerin büyümeyecek ve boyun uzamayacak
kullanacaksan kullan da ne için kullandığını bilmiyorum o yüzden bişey de diyemicem yani bir sürü etki mekanizması var ne için kullandığına göre değişir etki edip etmeyeceği source istiyosan var bendekisa sureligine kullanicam zaten
resting zone u daha hızlı tüketecek sadece daha fazla boy eklemeyecek yani bütün dht türevleri ve roidler böyleGr antagonisti igf1r aktivitesini arttiriyor niye uzatmasin
knk suan 0.5 arimidex 600mg pentoxifylline 1g forskolin yapiyorum nasil senceresting zone u daha hızlı tüketecek sadece daha fazla boy eklemeyecek yani bütün dht türevleri ve roidler böyle
kötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskliknk suan 0.5 arimidex 600mg pentoxifylline 1g forskolin yapiyorum nasil sence
yok editten gormedim pentox ve forskolin pthrp icinkötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskli
direkt abaloparatide al pthrp içinseyok editten gormedim pentox ve forskolin pthrp icin
fulvestrant iyi degil ER alphayi yok etmek kotu olabilirkötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskli
Onun icin source yokdirekt abaloparatide al pthrp içinse
var bende hepsiOnun icin source yok
Elimde arimidex var suan ya letroya yada direk no test base gecebilirim ama yeterli ancillary yokkötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskli
Nerden buluyon abalo eczanede de yok yurtdisindan da gelmiyorvar bende hepsi
letrozole daha etkili ama yan etkiler fazla gerek yok yaniElimde arimidex var suan ya letroya yada direk no test base gecebilirim ama yeterli ancillary yok
yurtdışıNerden buluyon abalo eczanede de yok yurtdisindan da gelmiyor
Yaninda erb agonisti bulursam kullanirim gerekirse ssri de olurletrozole daha etkili ama yan etkiler fazla gerek yok yani
Gumruk?yurtdışı
s-equol genisteinYaninda erb agonisti bulursam kullanirim gerekirse ssri de olur
preclinical olanlar var o olsa cok daha iyi erb 041 way200070s-equol genistein
Buzzword spam
then nacet tudca glycine walks inAlt ast speedrun
500 testthen nacet tudca glycine walks in

injection glutathione alsana500 test
200 tren
50 var
10 isoretin
1200 nac
500 tudca
![]()
Injectable gluta iv olmasi lazim onun disinda cok kisa sureligine etki ediyor gereksizinjection glutathione alsana
Tren dailyden götüm sikildi zaten tüm vücüt scar tisue :/injection glutathione alsana
acetate mi kullaniyonTren dailyden götüm sikildi zaten tüm vücüt scar tisue :/
Evetacetate mi kullaniyon
daha uzun sureli estere gec bence scar tissue olduysaEvet
Entat bile kullansam daily yaparım enjeksiyonu minimal yan etki içindaha uzun sureli estere gec bence scar tissue olduysa
Ancillary olarak ne kullaniyon uyku icin trazodon yada daha iyi bulabilirsen lemborexant deneEntat bile kullansam daily yaparım enjeksiyonu minimal yan etki için
İlk hafta haftada 3 70 yapıyordum o hafta total 20 saat uyumamışımdır şuan 35 ed yapıyorum kardiyo vasküler yan etkiler dışı yan etki yok
Eod yada e2d o kadar farkediyor muEntat bile kullansam daily yaparım enjeksiyonu minimal yan etki için
İlk hafta haftada 3 70 yapıyordum o hafta total 20 saat uyumamışımdır şuan 35 ed yapıyorum kardiyo vasküler yan etkiler dışı yan etki yok
ancilarry olarak Şuanlık birşey kullanmıyorum bp problemim yok uyku için 15 mg melatonin gummies ve 2 gram magzeyyum bebek gibi uyuyorumAncillary olarak ne kullaniyon uyku icin trazodon yada daha iyi bulabilirsen lemborexant dene
ne kadar sık o kadar iyi bence sistemine haftalık soktuğum volume aynı nasıl olsaEod yada e2d o kadar farkediyor mu
200 tren 500 test giriyon telmi statin nebi memantin yuksek doz melatonin trazodon pentox gir bence melatonin disinda hepsi eczanede varancilarry olarak Şuanlık birşey kullanmıyorum bp problemim yok uyku için 15 mg melatonin gummies ve 2 gram magzeyyum bebek gibi uyuyorum
ne kadar sık o kadar iyi bence sistemine haftalık soktuğum volume aynı nasıl olsa
direkt bu işlerden anlayan birinden koçluk almak istiyorum aslında bunlara kafa yorucağıma200 tren 500 test giriyon telmi statin nebi memantin yuksek doz melatonin trazodon pentox gir bence melatonin disinda hepsi eczanede var
bence alma kendin araştır ona göre kullandirekt bu işlerden anlayan birinden koçluk almak istiyorum aslında bunlara kafa yorucağıma
2sinide aynı anda yapabilirim bütçe olarakda bir sıkıntım yokbence alma kendin araştır ona göre kullan
Ona para vericegine daha fazla roid alirsin hic gerek yokbence alma kendin araştır ona göre kullan
çoğu bilmiyo ilaç kullanmayı zaten gerek yok2sinide aynı anda yapabilirim bütçe olarakda bir sıkıntım yok