Mtren source

srh4an

srh4an

Iron
enjekte edilen metribolon source olan varmi

• +1
Reactions: balve
retard thinks mtren will be useful :lul::lul:

• +1
Reactions: ChadBane and balve
var da tik tok editlerindeki gibi kemiklerin büyümeyecek ve boyun uzamayacak

• +1
var da tik tok editlerindeki gibi kemiklerin büyümeyecek ve boyun uzamayacak
Gr antagonisti igf1r aktivitesini arttiriyor niye uzatmasin

• +1
retard thinks mtren will be useful :lul::lul:
Ne iyi olcak o zaman amk mtren dmtrenden sonra en fazla ar binding affinity olan steroid

• +1
IMG 0200

• JFL
Reactions: Topkra, szenn and blackpillruinedmyli
kisa sureligine kullanicam zaten
kullanacaksan kullan da ne için kullandığını bilmiyorum o yüzden bişey de diyemicem yani bir sürü etki mekanizması var ne için kullandığına göre değişir etki edip etmeyeceği source istiyosan var bende

resting zone u daha hızlı tüketecek sadece daha fazla boy eklemeyecek yani bütün dht türevleri ve roidler böyle

resting zone u daha hızlı tüketecek sadece daha fazla boy eklemeyecek yani bütün dht türevleri ve roidler böyle
knk suan 0.5 arimidex 600mg pentoxifylline 1g forskolin yapiyorum nasil sence

knk suan 0.5 arimidex 600mg pentoxifylline 1g forskolin yapiyorum nasil sence
kötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskli

kötü değil boy için alıyosun yüksek ihtimal de tt de editte her gördüğünü eklemişsin gibi olmuş biraz daha mantıklı şeyler var forskolin iyi ve kötü etki edebiliyor tam net değil etki mekanizması pentoxifylline de arimidex iyi direkt basic zaten letrozole fulvestrant daha etkili ama daha riskli
yok editten gormedim pentox ve forskolin pthrp icin

7-8mm uzamak için roid alıp 30 yaşında siki kalkmamaya başlayan enayiler... maalesef onları eğitemem

• JFL
Reactions: kullancı1998572619 and Topkra
fulvestrant iyi degil ER alphayi yok etmek kotu olabilir

Elimde arimidex var suan ya letroya yada direk no test base gecebilirim ama yeterli ancillary yok

Elimde arimidex var suan ya letroya yada direk no test base gecebilirim ama yeterli ancillary yok
letrozole daha etkili ama yan etkiler fazla gerek yok yani

bu konu bana basli basina larp gibi geldi

Alt ast speedrun

Attachments

• IMG_3764.jpeg
    IMG_3764.jpeg
    29.1 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: srh4an
injection glutathione alsana
Injectable gluta iv olmasi lazim onun disinda cok kisa sureligine etki ediyor gereksiz

• +1
Reactions: kullancı1998572619
daha uzun sureli estere gec bence scar tissue olduysa
Entat bile kullansam daily yaparım enjeksiyonu minimal yan etki için

İlk hafta haftada 3 70 yapıyordum o hafta total 20 saat uyumamışımdır şuan 35 ed yapıyorum kardiyo vasküler yan etkiler dışı yan etki yok

• +1

İlk hafta haftada 3 70 yapıyordum o hafta total 20 saat uyumamışımdır şuan 35 ed yapıyorum kardiyo vasküler yan etkiler dışı yan etki yok
Ancillary olarak ne kullaniyon uyku icin trazodon yada daha iyi bulabilirsen lemborexant dene

• +1

Eod yada e2d o kadar farkediyor mu

• +1
Ancillary olarak ne kullaniyon uyku icin trazodon yada daha iyi bulabilirsen lemborexant dene
ancilarry olarak Şuanlık birşey kullanmıyorum bp problemim yok uyku için 15 mg melatonin gummies ve 2 gram magzeyyum bebek gibi uyuyorum
Eod yada e2d o kadar farkediyor mu
ne kadar sık o kadar iyi bence sistemine haftalık soktuğum volume aynı nasıl olsa

• +1
ancilarry olarak Şuanlık birşey kullanmıyorum bp problemim yok uyku için 15 mg melatonin gummies ve 2 gram magzeyyum bebek gibi uyuyorum

ne kadar sık o kadar iyi bence sistemine haftalık soktuğum volume aynı nasıl olsa
200 tren 500 test giriyon telmi statin nebi memantin yuksek doz melatonin trazodon pentox gir bence melatonin disinda hepsi eczanede var

200 tren 500 test giriyon telmi statin nebi memantin yuksek doz melatonin trazodon pentox gir bence melatonin disinda hepsi eczanede var
direkt bu işlerden anlayan birinden koçluk almak istiyorum aslında bunlara kafa yorucağıma

Illa para vericeksen bence sox9 yapiyosa ondan alabilirsin high iq

tiktok algoritmasında ne popülerse onu enjekte edin e mi yavrum

• +1
Reactions: NoxInfernum