Mueh mueh Gercek Ask mueh mueh

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Olum siz nasil gercek ask denen seyin olduguna inanip bu forumdasiniz la

Salak misiniz

Tamam ben salak ve otistigim de siz daha da salaksiniz

Bi de siz kizlari nasi seviyonuz la, gece gunduz atmadiginiz laf kalmiyo gunun sonunda da videolarini acip patlatiyorsunuz.

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Dathomirian Zabrak and 7 others
ask falan yok amk cope

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, yigittsaint and 1 other person
ask falan yok amk cope
1773863972461
1773863998841

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, ochinchin and 1 other person
aşk sadece çıkarlar içindir

• +1
Reactions: Thrill, botdericektshoeIift, yigittsaint and 3 others
femboy siken bizim bilgelik

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, szenn, botdericektshoeIift and 7 others
gerçek aşk var ama karşılıklı olma ihtimali %1, chadseniz %100.1

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, szenn, botdericektshoeIift and 4 others
gerçek aşk var ama karşılıklı olma ihtimali %1, chadseniz %100.1
Burda bile chadseniz diyon gerçek aşktan bahsediyon amk oglu:ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, botdericektshoeIift, yigittsaint and 2 others
Burda bile chadseniz diyon gerçek aşktan bahsediyon amk oglu:ROFLMAO:
bu arada chad kısmı ironiydi bu sitenin taşşa chadseniz her boku yaparsınız ya ordan dedim

• +1
Reactions: Thrill and botdericektshoeIift

Salak misiniz

Bi de siz kizlari nasi seviyonuz la, gece gunduz atmadiginiz laf kalmiyo gunun sonunda da videolarini acip patlatiyorsunuz.
Romantik bir incelim. Burda foidleri şöyle sikeyim boyle sokayım diyorum ama hipergami denen şey olmasa kadınlar dünyanın en güzel varlıkları. Bir kızın beni sonsuza kadar sevip aldatmaması için sol kolumu verirdim

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, susisesi, szenn and 6 others
Olm senin dediklerin de mantıklı değil?
geçen bana dedin ki doğası gereği eşin her zaman senden iyisini isteyecek, senden yakışıklı birini gördüğü an koşa koşs götünü verecek. Karın bir gün erkek arkadaşıyla club'a gitse naparsın diye sordun ben de dedim ki erkek arkadaşı olmayacak kulübe gitmeyecek gitmek istiyorsa zaten olması gereken kişi değildir? sonra diyorsun ki e kadın seks makinesi mi? dünyanın en saçma cevabı. Benim babamın kız arkadaşı yok annemin de erkek arkadaşı yok ben böyle öğrendim. Namuslu aklı başında birini bulduğun sürece sıkıntı yok. Aklına bu cuck fantezileri nerden geliyor bilmiyorum ama cidden bu konu hakkında ne okuyorsan ne tüketiyorsan neye maruz kalıyorsan azalt lütfen sağlıklı değil ben nasıl evlenmeden seks yapmayacaksam aldatmayacaksam aynısını eşimden de bekliyorum. Hayatınızda kaç tane kadın eli tuttunuz da böyle genel geçer bir yargıya varıyorsunuz. Bu fikirde olan herkes gizli cuck amk

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, botdericektshoeIift and 3 others
ben odaya benden yakışıklı biri gelince senin gibi "aha chad geldi karımı sikecek" diye düşünmüyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, botdericektshoeIift and 4 others
Romantik bir incelim. Burda foidleri şöyle sikeyim boyle sokayım diyorum ama hipergami denen şey olmasa kadınlar dünyanın en güzel varlıkları. Bir kızın beni sonsuza kadar sevip aldatmaması için sol kolumu verirdim
@maarda arşivine ekle bunuda

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, maarda, szenn and 5 others
ben odaya benden yakışıklı biri gelince senin gibi "aha chad geldi karımı sikecek" diye düşünmüyorum.
ama senin heightmogladığın manletler bunu düşünüyor onlara ne demek istersin?

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, botdericektshoeIift, wetwipes and 2 others
ama senin heightmogladığın manletler bunu düşünüyor onlara ne demek istersin?
herkes cuck değil
ama cidden analJFL gibi fikirleriniz varsa valla normal değilsiniz gidin bir doktora falan görünün karım benden yakışıklıya sürekli vercek ve bu kaçınılmaz düşüncesi ne aq anlamadım ben abartılı taşşak geçilen örnekler sanıyordum bunları @apo falan ciddili bu fikri benimsemiş ve kendince inanıyor başka kaçınızın kafasında böyle cuck fantezileri dônüyor acaba

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, balve and 4 others
herkes cuck değil
ama cidden analJFL gibi fikirleriniz varsa valla normal değilsiniz gidin bir doktora falan görünün karım benden yakışıklıya sürekli vercek ve bu kaçınılmaz düşüncesi ne aq anlamadım ben abartılı taşşak geçilen örnekler sanıyordum bunları @apo falan ciddili bu fikri benimsemiş ve kendince inanıyor başka kaçınızın kafasında böyle cuck fantezileri dônüyor acaba
hayat felsefesi yapmıştır belkide

• +1
Reactions: Thrill, balve, botdericektshoeIift and 1 other person

Salak misiniz

kankasalla pompala ços ascendle keyfine bak hayat bu ure çocuk yap kariyi terk et zevk almaya bak hayat kisa

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, botdericektshoeIift, wetwipes and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, ascendantwill, NoxInfernum and 3 others

Salak misiniz

salla geç mq
french fries ısmarla bana

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and NoxInfernum
ÜZGÜNÜM BÜTÜN OLANLAR İÇİN ÜZGÜNÜM MUTLU YILLARIM İÇİN AŞKIMIZ GÖLGESİZ OLMALIYDI ŞÜPHESİZ OLMALIYDI
İSTEER VUR İSTEERR OKŞAAAA İSTER TUT

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and susisesi

Users who are viewing this thread

Back