G
gtfhgoonkmsf
Iron
intihar edecek derecede mutsuzum. amk sinavi bi bitmedi gitti. dayanamiyorum amkkk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Intihar edeceksen 3-5 hirti vurup et bari dünyaya topluma yararın dokunur cennete yollar allahfatih millet kutuphanesi tuvaletinde cesedimi bulacaksiniz
iyilesme sureci sikinti degil ya. 6 ay da degil 3 ay zaten. copelamasi koaly olur iyilesirken. su an 20lik dis cektirmem gerekiyor bir de param yok para biriktirmem gerekiyor ama 2si de sinavdan sonra...Sen bimax olmayacak miydin ne oldu is 6 ay iyilesme sureci falan nasil yapican o zaman
Hangisiintihar edecek derecede mutsuzum. amk sinavi bi bitmedi gitti. dayanamiyorum amkkk.
SATHangisi
Matematigi dunyanin en basit matematigi falan amk ingilizce calis gecersin zaten
ingilizce cok iyi olmali ama test ettigi ana sey o degilingilizce test etmiyor SAT.
cirkin degilsinberaber ropelayalım
Zaten o yuzden calis diyom ana dilin ing degilse bilmen lazimingilizce cok iyi olmali ama test ettigi ana sey o degil
Kanka yolunda giden 1 işim bile yok olay sadece tipim değil sadece asla 1 şey bile yolunda gitmiyor sanki tüm evren tüm dünya bana düşmanmış gibi hissediyoturmsen
cirkin degilsin
Sen estetik amaçlı mı bimax oldun yoksa kapanış problemin mi vardıiyilesme sureci sikinti degil ya. 6 ay da degil 3 ay zaten. copelamasi koaly olur iyilesirken. su an 20lik dis cektirmem gerekiyor bir de param yok para biriktirmem gerekiyor ama 2si de sinavdan sonra...
Knk SAT 1450 üstü alamiuosan malsin düz
Nasıl gidiyorsunuz yurtdısına amk ya nasıl aileniz destek cıkıyor ben anlamıupruk ki nasıl bi çevrede büyüyonuz bunlara erisebilmek icin amkKnk SAT 1450 üstü alamiuosan malsin düz
Ben ilk SAT'ye girdiğimde 1520 ikincisinde yeterli olmadığı için 1560 almıştım
Mat 800 düz her şekilde yapılır, İngilizceden de 4-5 soru kacirsan yeter onu da vocabım zayıf olduğu için kaybettim ztn
Superskor 1580 oluyor btw
Ben 12 yasimdan beri yurtdisindayim + Ailem fln da destek cikmiyordu ne yaptiysam kendim yaptim kendim buldum. Yurtdisina cikmak kadar da basit bir sey yok ztnNasıl gidiyorsunuz yurtdısına amk ya nasıl aileniz destek cıkıyor ben anlamıupruk ki nasıl bi çevrede büyüyonuz bunlara erisebilmek icin amk
Knk sureci anlatabilecek misin gitmek istiyorum buradan dayanamiyorum aqBen 12 yasimdan beri yurtdisindayim + Ailem fln da destek cikmiyordu ne yaptiysam kendim yaptim kendim buldum. Yurtdisina cikmak kadar da basit bir sey yok ztn
Uni'sen cok basit yukseklisans'ta gitmek Uni degilsen de sikimsonik bir puanla sikik bi universite'ye her sekilde gidebiliyon ztn. Internetten kendin arastirman daha iyisi de yarrak yarrak bos konusan cok eleman var haberin olaKnk sureci anlatabilecek misin gitmek istiyorum buradan dayanamiyorum aq
tcde tasaklı bi bolumde tasaklı bi unide okusam kendimi baya gelistirsem master ile gidebilir miyimUni'sen cok basit yukseklisans'ta gitmek Uni degilsen de sikimsonik bir puanla sikik bi universite'ye her sekilde gidebiliyon ztn. Internetten kendin arastirman daha iyisi de yarrak yarrak bos konusan cok eleman var haberin ola
Kanka Turkiye'de bir universiteden gecis yapabiliyorsun ama detaylari bilmiyorum, onun disinda yurtdisinda uni okumak icin maddiyat gerekiyor biraz.tcde tasaklı bi bolumde tasaklı bi unide okusam kendimi baya gelistirsem master ile gidebilir miyim
o zamana kadar finans ogrenecegim bi yandan, ailemin zengin olma ihtimali var tekrardan biseyler deniyorlar umarim hardmaxxleri yapabilirim falan
Kolay falan degil, eger dediklerin sana kolay geliyorsa ve kolpa atmiyorsan sen fazla zekisinHe bi de ben bu skoru zamanında IB + AP stat + CS yaparken yapmıştım, hepsi de istediğim gibi geldi ztn + UK değilse Avrupada üniversite burslu okumak kadar basit bir şey yok
Kilo al? Sorununun cozumu amkintihar edecek derecede mutsuzum. amk sinavi bi bitmedi gitti. dayanamiyorum amkkk.
karışık bi bürökratik süreç var bilinmesi gereken çok detay var. anası babası bu işle önceden ilgilenen çocukların yapabileceği bi şey daha çok. Vizyon lazım. Ha gerçi sikik bulgaristanda makedonyada çok vizyonlu gelmiyor da süreç o şekilKolay falan degil, eger dediklerin sana kolay geliyorsa ve kolpa atmiyorsan sen fazla zekisin
Danismanlara bir ton para dokmek gerekiyor o yuzden en en oncekarışık bi bürökratik süreç var bilinmesi gereken çok detay var. anası babası bu işle önceden ilgilenen çocukların yapabileceği bi şey daha çok. Vizyon lazım. Ha gerçi sikik bulgaristanda makedonyada çok vizyonlu gelmiyor da süreç o şekil
Knk SAT 1450 üstü alamiuosan malsin düz
Ben ilk SAT'ye girdiğimde 1520 ikincisinde yeterli olmadığı için 1560 almıştım
Mat 800 düz her şekilde yapılır, İngilizceden de 4-5 soru kacirsan yeter onu da vocabım zayıf olduğu için kaybettim ztn
Superskor 1580 oluyor btw
ne zamann girdigine gore de degisir. 2 yil onceki Satla simdiki ayni degil pek. evolve ediyornasi aq? ben aylardir calisiyorum mat zaten full geldi neredeyse de 1470 aldim. normalde fenemeleree 1550 falan yaptim da gerci idk. de mallik degil asla.
bi de galatasaray lisesine fiden bi tanidik 1 yil calisarak 1550 almis. yani sen outliersin ben aptal degilim noo iwjrjajnasi aq? ben aylardir calisiyorum mat zaten full geldi neredeyse de 1470 aldim. normalde fenemeleree 1550 falan yaptim da gerci idk. de mallik degil asla.
Yavvvvv yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk danismanlara falan para bosalmak icin 60 iq falan olmaniz lazim aq danisman sana napacak ? Staja giden sensin, arastirma kagidi yayimlayan sensin, dersini calisan sensin, essay'ini yazan sensin, Danisman vs para tuzagi hepsi.Danismanlara bir ton para dokmek gerekiyor o yuzden en en once
Karisik bi surec degil bu arad. Dedigim gibi tek yapman gereken derslerine odaklanmak, Pioneer gibi birkac arastirma programindan burslu kabul almak, bir iki yaz kampina burslu gitmek ve baya bi cold mail atip staj yakalamak + volunteer hour kasmak, bunlarin disi EC kasmak; bu kadar.karışık bi bürökratik süreç var bilinmesi gereken çok detay var. anası babası bu işle önceden ilgilenen çocukların yapabileceği bi şey daha çok. Vizyon lazım. Ha gerçi sikik bulgaristanda makedonyada çok vizyonlu gelmiyor da süreç o şekil
Ingilizcen kac ? Benim ingilizce C1, IELTS 7.5, Duolingo 135. Zorluk cekmiyorum o kadar bi writing'de vocabdan yarra yiyodum.nasi aq? ben aylardir calisiyorum mat zaten full geldi neredeyse de 1470 aldim. normalde fenemeleree 1550 falan yaptim da gerci idk. de mallik degil asla.
Galatasaray lisesini siktim oldu hepsi salak dolu, bir yil calisarak 1550 en ideal sonuc iste.bi de galatasaray lisesine fiden bi tanidik 1 yil calisarak 1550 almis. yani sen outliersin ben aptal degilim noo iwjrjaj
Ben zeki degilim siz malsiniz amgeger dediklerin sana kolay geliyorsa ve kolpa atmiyorsan sen fazla zekisin
Bende yahudileri destekliyorum long live israelYavvvvv yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk danismanlara falan para bosalmak icin 60 iq falan olmaniz lazim aq danisman sana napacak ? Staja giden sensin, arastirma kagidi yayimlayan sensin, dersini calisan sensin, essay'ini yazan sensin, Danisman vs para tuzagi hepsi.
Karisik bi surec degil bu arad. Dedigim gibi tek yapman gereken derslerine odaklanmak, Pioneer gibi birkac arastirma programindan burslu kabul almak, bir iki yaz kampina burslu gitmek ve baya bi cold mail atip staj yakalamak + volunteer hour kasmak, bunlarin disi EC kasmak; bu kadar.
Ingilizcen kac ? Benim ingilizce C1, IELTS 7.5, Duolingo 135. Zorluk cekmiyorum o kadar bi writing'de vocabdan yarra yiyodum.
Galatasaray lisesini siktim oldu hepsi salak dolu, bir yil calisarak 1550 en ideal sonuc iste.
Ben zeki degilim siz malsiniz amg
16 da sat çalışmaya başlasammı yada tcden devammıYavvvvv yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk danismanlara falan para bosalmak icin 60 iq falan olmaniz lazim aq danisman sana napacak ? Staja giden sensin, arastirma kagidi yayimlayan sensin, dersini calisan sensin, essay'ini yazan sensin, Danisman vs para tuzagi hepsi.
Karisik bi surec degil bu arad. Dedigim gibi tek yapman gereken derslerine odaklanmak, Pioneer gibi birkac arastirma programindan burslu kabul almak, bir iki yaz kampina burslu gitmek ve baya bi cold mail atip staj yakalamak + volunteer hour kasmak, bunlarin disi EC kasmak; bu kadar.
Ingilizcen kac ? Benim ingilizce C1, IELTS 7.5, Duolingo 135. Zorluk cekmiyorum o kadar bi writing'de vocabdan yarra yiyodum.
Galatasaray lisesini siktim oldu hepsi salak dolu, bir yil calisarak 1550 en ideal sonuc iste.
Italyaya gitme sureci icin ustte yazdiklarinin hepsinden farkli seyler gerekiyor ondan danisman dedim.Yavvvvv yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk danismanlara falan para bosalmak icin 60 iq falan olmaniz lazim aq danisman sana napacak ? Staja giden sensin, arastirma kagidi yayimlayan sensin, dersini calisan sensin, essay'ini yazan sensin, Danisman vs para tuzagi hepsi.
Maddiyatin varsa az cok calis tabikide Sat sinavina16 da sat çalışmaya başlasammı yada tcden devammı