ankaranin_adami
Iron
beyler @murad.89 daşşak geçtiğimiz için hesabını silme kararı almış hesabını satın almak isteyen yazsın adama yazık oldu zorbalamayın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Baya yardimci oldun sagol yabeyler @murad.89 daşşak geçtiğimiz için hesabını silme kararı almış hesabını satın almak isteyen yazsın adama yazık oldu zorbalamayın artık![]()
bence murad çok iyi bir insan yüzümüzü güldürüyor çok tatlı çok sevecen birisi.beyler @murad.89 daşşak geçtiğimiz için hesabını silme kararı almış hesabını satın almak isteyen yazsın adama yazık oldu zorbalamayın artık![]()
Murad aptal birisi değiliqpill en büyük kanıtı kim ne derse desin aq
beyler @murad.89 daşşak geçtiğimiz için hesabını silme kararı almış hesabını satın almak isteyen yazsın adama yazık oldu zorbalamayın artık![]()
Abi eğer murad gerçel biri degilse çok salak hissederim amkMurad aptal birisi değil
Larplamakta çok başarılı sadece
gerçek konuştumAbi eğer murad gerçel biri degilse çok salak hissederim amk
post farmlıyom gri kalmıyım diyeolum tmm aq gorduk 7 gun once gelmissin ztn neye dalga gectin
iyi en azindan durustun aqpost farmlıyom gri kalmıyım diye
Salak herif amina koyim ya en kötü dijital ayak izine sahip olmaya falan mı çalışıyor şuna bak 3 hafya içinde clava NASIL ulaşmayı başarabilirsin amk kahkaha atıyorumgerçek konuştum
murad kendine cv yapıyo eğer murad işe girerse bu clavın onun yüzünü gördüğü videoyu açıyo gösteriyo patrona patronda tamam bu çocuk prestijli alın işe derSalak herif amina koyim ya en kötü dijital ayak izine sahip olmaya falan mı çalışıyor şuna bak 3 hafya içinde clava NASIL ulaşmayı başarabilirsin amk kahkaha atıyorumView attachment 5461270
adamın çok bi suçu yok aslında biz yaptıkSalak herif amina koyim ya en kötü dijital ayak izine sahip olmaya falan mı çalışıyor şuna bak 3 hafya içinde clava NASIL ulaşmayı başarabilirsin amk kahkaha atıyorumView attachment 5461270
Günde 200 tane saçma sapan thread açıyoadamın çok bi suçu yok aslında biz yaptık
Anlamadim ?@murad.89 o tiktok mesajına bakmasaydım timeline nası değişirdi acaba
Anlamadim ?
muradın ayağını atsana
Buyuk ihtimalle tanisirdikda yinede ama ben turk subforumunda bisi yazmayip hayatimin sonuna kadar rate isteyip kalcakdim@murad.89 o tiktok mesajına bakmasaydım timeline nası değişirdi acaba
iqmaxx sinister mogger @murad.89Anlamadim ?
böyle daha iyi olm yakında ajansa git oyunculuk iste söyle ben orgda ünlüyüm diye alırlar bak para kaynağını bile biz veriyoz burdaBuyuk ihtimalle tanisirdikda yinede ama ben turk subforumunda bisi yazmayip hayatimin sonuna kadar rate isteyip kalcakdim
stacy with ball knowledgeiqmaxx sinister mogger @murad.89
Ankara gibi senin kafanda bos herhaldeböyle daha iyi olm yakında ajansa git oyunculuk iste söyle ben orgda ünlüyüm diye alırlar bak para kaynağını bile biz veriyoz burda
Senide gorduk guzel kardesimstacy with ball knowledge
sinister v2 versiyonAnkara gibi senin kafanda bos herhalde
komik olmamaya başladısinister v2 versiyon
Bu arkadasa rep atana yemin ediyorum hakkimi helal etmiyorumsinister v2 versiyon
okey mommykomik olmamaya başladı
bokunu çıkartmayın
Olm ne guzel amk aticagin mesaji merak etmisdim suan farketdim stiker yeni yuklendi Allah seni guldurdun
5 gun once gelmis herif zaten anlamiyorum aqkomik olmamaya başladı
bokunu çıkartmayın