ankaranin_adami
Iron
beyler murada yazık oldu adaletli olalım haber kanallarına yazalım @murad.89 siber zorbalığın kurbanı oldu diye adam hesabını silcek dereceye geldi artık 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
beyler murada yazık oldu adaletli olalım haber kanallarına yazalım @murad.89 siber zorbalığın kurbanı oldu diye adam hesabını silcek dereceye geldi artık![]()
Ya amk sirf bi tane repi fazla olan adam boku cikti dedi diye bunu yaptigini biliyoruzbeyler murada yazık oldu adaletli olalım haber kanallarına yazalım @murad.89 siber zorbalığın kurbanı oldu diye adam hesabını silcek dereceye geldi artık![]()
O adam hadi dahada at deseydi hepimiz senin ne yapacagini biliyoruz o yuzden ya larpsin yada yasin 13 baska aciklamasi yokYa amk sirf bi tane repi fazla olan adam boku cikti dedi diye bunu yaptigini biliyoruz
Olm sen ne rezil insansin hayatini repten ibaretmi goruyosun repi fazla olan Allahmi sanoyisun? Ailenide satarsin ilerde
ne alaka olm ciddi diyom ben zorbalamasınlar seni yüzünü clava atmışlar aq ayrıca 3 haftadır falan böyle gidiyo durması lazımYa amk sirf bi tane repi fazla olan adam boku cikti dedi diye bunu yaptigini biliyoruz
Olm sen ne rezil insansin hayatini repten ibaretmi goruyosun repi fazla olan Allahmi sanoyisun? Ailenide satarsin ilerde
ne alaka olm ciddi diyom ben zorbalamasınlar seni yüzünü clava atmışlar aq ayrıca 3 haftadır falan böyle gidiyo durması lazım
her gördüğümde gülüyorum aq
yarrak ye amk malı yarın birgün senin yüzünün çıktısını alıp orosbu cocu yazıp üzerine sokak direklerine assınlar bounty koysunlar üstüne bide aq
Olm hadi devam et deseydin acaba hangi ainin suyunu bitircekdiher gördüğümde gülüyorum aq

yarrak ye amk malı yarın birgün senin yüzünün çıktısını alıp orosbu cocu yazıp üzerine sokak direklerine assınlar bounty koysunlar üstüne bide aq
3 haftadır forumda değilsin ki aqne alaka olm ciddi diyom ben zorbalamasınlar seni yüzünü clava atmışlar aq ayrıca 3 haftadır falan böyle gidiyo durması lazım