M
murad.89
Banned
Beilmiyomki 17 diye hatirliyorum ama yine olcerimsenin ne kadar ölcsene abi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Beilmiyomki 17 diye hatirliyorum ama yine olcerimsenin ne kadar ölcsene abi
Bende baslamayı düsünüyom o videods tatlı göründüğüme bakma cutecell değilim ama fizik yapmam lazım vücut bpk gibiteste başlıcam yaz bitince bakalım
im so sorryBeilmiyomki 17 diye hatirliyorum ama yine olcerim
yaş kaçBende baslamayı düsünüyom o videods tatlı göründüğüme bakma cutecell değilim ama fizik yapmam lazım vücut bpk gibi
18 e girecemyaş kaç
fizik harbi bu kadar halo katıyomu ya şuan herhalde 75 - 80 arasıyım aşırı zargana durmuyorum ama bilmiyorum aqBende baslamayı düsünüyom o videods tatlı göründüğüme bakma cutecell değilim ama fizik yapmam lazım vücut bpk gibi
Fizik wide frameysen aşırı büyük halo onun dışı yine baya halo ama wide frame cok önemlifizik harbi bu kadar halo katıyomu ya şuan herhalde 75 - 80 arasıyım aşırı zargana durmuyorum ama bilmiyorum aq
frame boyuma göre bi tık daha iyi olabilirde memnunum gene hiç kas olmamasına rağmen iyi duruyorFizik wide frameysen aşırı büyük halo onun dışı yine baya halo ama wide frame cok önemli
frame boyuma göre bi tık daha iyi olabilirde memnunum gene hiç kas olmamasına rağmen iyi duruyor
omuzların aşaığ doğru olmamasıda önemli baya
kanka narrow olmadıktan sonra pek sıkıntı yok ya iyi bence
işte boyuma göre bi tık dar kalabiliyoda gymle düzelirkanka narrow olmadıktan sonra pek sıkıntı yok ya iyi bence
trenmaxxla dalga geçiyordu o threadde sanırımtoprak hani gidiyodun kanzu
@Trenmaxx1toprak hani gidiyodun kanzu
Kardeşim kurtarıcısını etiketledi , eğer toprak bugün forumdaysa dün delete talebini sildirmem sayesinde burdadır@Trenmaxx1
Holy chadesr: 47.1 (ideal)
canthal tilt: fotoda açı çok iyi değil o yüzden yapmıcam ama neutral gibi
pfl to bizgyo 18.5 (ideal değil)
IAA:91 (ideal)
ICD: 0.78 (ideal değil)
Eye aspect ratio: 2.2 (ideal değil)
EME : 52.5 (ideal değil)
Jaw frontal angle 96 (ucundan ideal değil ideal sayılabilir)
Jaw width: 0.88 (ideal)
FWHR: 2 (ideal)
TFWHR (ideal değil)
IAA - JFA :5 ( ideal değil ama yakın)
MFR: 1.08 (ideal değil)
Nose H:W: 1.3 (ideal değil)
Nose to bizygo: 4 (ideal)
LowerUpperLip: 1.9 (ideal)
CPR: 3.3 (ideal değil ama holy chad dimo)
mouth to bigonail .32 ( baya brutal ideale uzak)
mouth to nose 1.1 ( baya brutal buda)
@murad.89