FlotPSL
Kraken
Nemas para?Nemam para za kupit ništ,a to što par dlaka viri tu i tamo mi realno trne jaje
wtf!!!
Kako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemas para?Nemam para za kupit ništ,a to što par dlaka viri tu i tamo mi realno trne jaje
Koji bi mi rating dao rnPopravila ti si asimetrija
Btw sto nisi softmaxovao obrve
Jbg sad sam 18 ima puno sranja za koje mi trebaju pareNemas para?
wtf!!!
Kako
Brat pitao najjboljeg rateraKoji bi mi rating dao rn
A fakultet i to?Jbg sad sam 18 ima puno sranja za koje mi trebaju pare
Završio sam srednju za cnc operatera, al sad idem na prekvalifikaciju za strojarskoga računalnoga tehničaraA fakultet i to?
DamnBrat pitao najjboljeg ratera
HLTN
A to je one masine i kurciZavršio sam srednju za cnc operatera
wtf is this????strojarskoga računalnoga tehničara
Jbg ja sam iskren raterDamn
Cnc operater samo radi na cnc stroju a tehničar može svašta na više strojeva radit, i bolje je plačenoA to je one masine i kurci
wtf is this????
Nadal sam se low mtnJbg ja sam iskren rater
Aha,ja sam sada druga godina elektrotehnicar racunaraCnc operater samo radi na cnc stroju a tehničar može svašta na više strojeva radit, i bolje je plačeno
Videcemo posle hirurgija sta ce bitiNadal sam se low mtn![]()
To je isto dobro, niceAha,ja sam sada druga godina elektrotehnicar racunara
Teeebra realno da odemo na zapad i lepo zaradjujemo tamo a ne ovde da se jebemo sa primitivcimaTo je isto dobro, nice
Lepo vozimo kamione za 100kTeeebra realno da odemo na zapad i lepo zaradjujemo tamo a ne ovde da se jebemo sa primitivcima
Pa realno bolje to i uradis par hirurgija i izgledas kao bog kad se vratis za balkanLepo vozimo kamione za 100k
Da su plače oke nebi imo problema, ali cost of living uspoređen s našim plačama je srankePa realno bolje to i uradis par hirurgija i izgledas kao bog kad se vratis za balkan
Da budemo iskreni zemlje su nam u kurcu
Da to je bitnoDa su plače oke nebi imo problema, ali cost of living uspoređen s našim plačama je sranke
Pa ovisi od osobe do osobe, al istina da su po prosjeku vulgarnijiDa to je bitno
Al tebra kad poredim ove nase i ove sa zapada
Na zapadu su pametniji i kulturniji,ne mozes da mi kazes da volis ove nase gasere sa 80 iq
debilniji suPa ovisi od osobe do osobe, al istina da su po prosjeku vulgarniji
Romi uništavaju prosjek, čega sam se ja svega naviđao u školi Isuse. Bože.debilniji su
Nisu romi samo brate i nasi ljudi su glupi i napaljeni isto kao i romiRomi uništavaju prosjek, čega sam se ja svega naviđao u školi Isuse. Bože.