ascendantwill
A
Nasılsıniz baylar bayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ulan rep atın demedik halinizi hatrinizi sorduk bi Allahını kulu yazmamışNasılsıniz baylar bayanlar
Bende iyiyim psikolog kardeşim benim bize bedava seans olur muŞİMDİ GÖRDÜM CANIM fena değil sen
Larplıyoz da dişçi olunca dişlerini ben çekerim bedava problem yokBende iyiyim psikolog kardeşim benim bize bedava seans olur mu
Sarpe de takar mısınLarplıyoz da dişçi olunca dişlerini ben çekerim bedava problem yok
ortodonti de okursam takarımSarpe de takar mısın
cok iyiyim allaha sukur, rabbim sana da iyilik nasip etsin inşallahNasılsıniz baylar bayanlar
Senin canını yerim ben ha böyle güzel konuşmayı nerden öğrendincok iyiyim allaha sukur, rabbim sana da iyilik nasip etsin inşallah
O zamana ben ölürüm amkortodonti de okursam takarım
yiaaaaağğ doğuştan boyleydimSenin canını yerim ben ha böyle güzel konuşmayı nerden öğrendin

Yiaa falan aşık olacam birazdan en son böyle biriyle konuşmayalı ne zaman oldu amkyiaaaaağğ doğuştan boyleydim![]()
Yiaa falan aşık olacam birazdan en son böyle biriyle konuşmayalı ne zaman oldu amk

ben oncekilerden iyiyim emin ol