nasıl debloat olacam

benim bf %10 nasıl debloat olacam
Lasix atıcan debloat oldun oldun olamadın bonelessin veya kötü yağ dağılığımın var gg

Last edited:
bf harbiden legit %10 mu? yani dexa scan vs. yaptırıp resmi rakam mı aldın yoksa fotoğraflardan vs tahminle mi söylüyorsun? çünkü birisi bf söylediğinde çoğu zaman kafadan 3-5% fazla oluyor ve %10'a yaklaştıkça her %1 etkiliyor yüzünü. eğer legit %10'san ve hala bloated duruyosan yüksek ihtimal yüzünde yeterince bone mass yok. facial leanness olayında aslan payı düşük yağ oranı, eğer yağ oranın zaten %10 falansa debloat yapmanın etkisi çok az olacaktır.

bf harbiden legit %10 mu? yani dexa scan vs. yaptırıp resmi rakam mı aldın yoksa fotoğraflardan vs tahminle mi söylüyorsun? çünkü birisi bf söylediğinde çoğu zaman kafadan 3-5% fazla oluyor ve %10'a yaklaştıkça her %1 etkiliyor yüzünü. eğer legit %10'san ve hala bloated duruyosan yüksek ihtimal yüzünde yeterince bone mass yok. facial leanness olayında aslan payı düşük yağ oranı, eğer yağ oranın zaten %10 falansa debloat yapmanın etkisi çok az olacaktır.
macfitte ölçüldüm dayı ya bi de babyfat olabilme ihtimalini düşünüyorum yaş 19

eğer pfp deki oysa kollarına falan baksana 10 değildir belki ama 12-13 max

ağır sağlamın siteden bak macfit makinesinden accurate

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
mac'teki tartılar bence zırva ya onlara güvenme. muhtemelen bloat sandığın şey yağ oranın düşündüğünden yüksek ki bu iyi bişey yani yağ oranını düşürebilirsin. illa öğrenmek ve emin olmak istiyorsan bence git bir dexa scan yaptır en az hata payı olanlar onlar. orada da %10 çıkarsan ya bone mass düşük, ya da düşük ihtimalle dediğin gibi babyfat olabilir.

mac'teki tartılar bence zırva ya onlara güvenme. muhtemelen bloat sandığın şey yağ oranın düşündüğünden yüksek ki bu iyi bişey yani yağ oranını düşürebilirsin. illa öğrenmek ve emin olmak istiyorsan bence git bir dexa scan yaptır en az hata payı olanlar onlar. orada da %10 çıkarsan ya bone mass düşük, ya da düşük ihtimalle dediğin gibi babyfat olabilir.
dexa yok trde

google yazınca baya sonuç çıkıyor çok advanced birşey değil ya türkiye'de olmaması imkansız.

yoksa da cehape zihniyeti işte
baya yok makine

• So Sad
Reactions: nastynas
hergun 10 tane lasix + 10L su kombosu yapican. yesil cay falanda ic tam debloat

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, why not me? and Auchelius
hergun 10 tane lasix + 10L su kombosu yapican. yesil cay falanda ic tam debloat
Vücudu yeniden böbrek oluşturmaya evrimleştirme guide mi bu amk

• JFL
Reactions: htn666 and why not me?