rabcko
Iron
benim bf %10 nasıl debloat olacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olamicanbenim bf %10 nasıl debloat olacam
harbmolamican
Lasix atıcan debloat oldun oldun olamadın bonelessin veya kötü yağ dağılığımın var ggbenim bf %10 nasıl debloat olacam
günde 2 paket terea içiyom kalpte sıkıntı yaparmıLasix atıcan debloat oldun oldun olamadın bonelessin veya kötü yağ dağılığımın var gg
yapar tabigünde 2 paket terea içiyom kalpte sıkıntı yaparmı
nerrden para yetiştiriyon bi de amk 2 paket tereaya her güngünde 2 paket terea içiyom kalpte sıkıntı yaparmı
dışarda yemek yemiyom dayınerrden para yetiştiriyon bi de amk 2 paket tereaya her gün
macfitte ölçüldüm dayı ya bi de babyfat olabilme ihtimalini düşünüyorum yaş 19bf harbiden legit %10 mu? yani dexa scan vs. yaptırıp resmi rakam mı aldın yoksa fotoğraflardan vs tahminle mi söylüyorsun? çünkü birisi bf söylediğinde çoğu zaman kafadan 3-5% fazla oluyor ve %10'a yaklaştıkça her %1 etkiliyor yüzünü. eğer legit %10'san ve hala bloated duruyosan yüksek ihtimal yüzünde yeterince bone mass yok. facial leanness olayında aslan payı düşük yağ oranı, eğer yağ oranın zaten %10 falansa debloat yapmanın etkisi çok az olacaktır.
eğer pfp deki oysa kollarına falan baksana 10 değildir belki ama 12-13 maxbf harbiden legit %10 mu? yani dexa scan vs. yaptırıp resmi rakam mı aldın yoksa fotoğraflardan vs tahminle mi söylüyorsun? çünkü birisi bf söylediğinde çoğu zaman kafadan 3-5% fazla oluyor ve %10'a yaklaştıkça her %1 etkiliyor yüzünü. eğer legit %10'san ve hala bloated duruyosan yüksek ihtimal yüzünde yeterince bone mass yok. facial leanness olayında aslan payı düşük yağ oranı, eğer yağ oranın zaten %10 falansa debloat yapmanın etkisi çok az olacaktır.
pfpdeki ünal turaneğer pfp deki oysa kollarına falan baksana 10 değildir belki ama 12-13 max
o kim amkpfpdeki ünal turan
anatolian modifiye camiasının jordan barret'ıo kim amk
ağır sağlamın siteden bak macfit makinesinden accuratemacfitte ölçüldüm dayı ya bi de babyfat olabilme ihtimalini düşünüyorum yaş 19
mac'teki tartılar bence zırva ya onlara güvenme. muhtemelen bloat sandığın şey yağ oranın düşündüğünden yüksek ki bu iyi bişey yani yağ oranını düşürebilirsin. illa öğrenmek ve emin olmak istiyorsan bence git bir dexa scan yaptır en az hata payı olanlar onlar. orada da %10 çıkarsan ya bone mass düşük, ya da düşük ihtimalle dediğin gibi babyfat olabilir.macfitte ölçüldüm dayı ya bi de babyfat olabilme ihtimalini düşünüyorum yaş 19
dexa yok trdemac'teki tartılar bence zırva ya onlara güvenme. muhtemelen bloat sandığın şey yağ oranın düşündüğünden yüksek ki bu iyi bişey yani yağ oranını düşürebilirsin. illa öğrenmek ve emin olmak istiyorsan bence git bir dexa scan yaptır en az hata payı olanlar onlar. orada da %10 çıkarsan ya bone mass düşük, ya da düşük ihtimalle dediğin gibi babyfat olabilir.
eyvallahağır sağlamın siteden bak macfit makinesinden accurate
google yazınca baya sonuç çıkıyor çok advanced birşey değil ya türkiye'de olmaması imkansız.dexa yok trde
baya yok makinegoogle yazınca baya sonuç çıkıyor çok advanced birşey değil ya türkiye'de olmaması imkansız.
yoksa da cehape zihniyeti işte
Vücudu yeniden böbrek oluşturmaya evrimleştirme guide mi bu amkhergun 10 tane lasix + 10L su kombosu yapican. yesil cay falanda ic tam debloat
%10 bf neyine yetmiyo amk cocu sinirlendim bak %53 bf ile bakisiyorum suanbenim bf %10 nasıl debloat olacam
3 aydır dry spellim manitadan ayrıldım sexless chud oldum o yussden dushmem lasım%10 bf neyine yetmiyo amk cocu sinirlendim bak %53 bf ile bakisiyorum suan