pashanimair
god change my bones
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
YA DAYI DURAMK
Ratonmaxxing
Kesiği temiz bezle veya alkollu bezle baskı uygula 20-30 saniyede bi bak kanama durunca batikon sür ve kesilen bölgeyi temiz bir bez ile sar evde max bunları yapabilirsin hastaneye git ama sonrasında
Sigara külü dök geçer knk bide resim yeteneğin var gibi başka neler çizebiliyorsun gösterir misin
hastaneye nasıl gideyim amk utançtan ölürüm bu elleKesiği temiz bezle veya alkollu bezle baskı uygula 20-30 saniyede bi bak kanama durunca batikon sür ve kesilen bölgeyi temiz bir bez ile sar evde max bunları yapabilirsin hastaneye git ama sonrasında
küçüklükten kalma çok çiziyordumSigara külü dök geçer knk bide resim yeteneğin var gibi başka neler çizebiliyorsun gösterir misin
Harbi amk kendini nasıl açıklayacaksın ama bu çoğunlukla ölüm durumlarında insanlar utançtan falan ölüyor mesala diyelim toplu taşımada veya toplu bir ortamda birinin boğazına bir şey kaçıyor ve utandığı için öksürüp, tükürüp veya kusmaktan utandığı için ölüm sayısı fazlaymış yani öyle bişey görmüştüm bir yerde copesa bilemiyorum.hastaneye nasıl gideyim amk utançtan ölürüm bu elle
knk napiyoj amk
Süleyman Mührü böyle değil amksüleyman mührünü avcuna çizerek ne amaçladın acaba![]()
nazardan korunmak içinsüleyman mührünü avcuna çizerek ne amaçladın acaba![]()
nazardan korunmak için
İslam kültüründe ise, Mührü Süleyman genellikle koruyucu bir tılsım olarak kabul edilir ve nazardan korunmak için kullanılır. İslam mitolojisinde, Süleyman Peygamber'in Allah tarafından verilen özel bir yüzük sayesinde cinlere ve doğaüstü güçlere hükmettiğine inanılır
ctrl c + ctrl vİslam kültüründe ise, Mührü Süleyman genellikle koruyucu bir tılsım olarak kabul edilir ve nazardan korunmak için kullanılır. İslam mitolojisinde, Süleyman Peygamber'in Allah tarafından verilen özel bir yüzük sayesinde cinlere ve doğaüstü güçlere hükmettiğine inanılır![]()
onun mührü yüzüğündeydi avucuna satanist gibi kesik atarak mühür çizmiyordu amkİslam kültüründe ise, Mührü Süleyman genellikle koruyucu bir tılsım olarak kabul edilir ve nazardan korunmak için kullanılır. İslam mitolojisinde, Süleyman Peygamber'in Allah tarafından verilen özel bir yüzük sayesinde cinlere ve doğaüstü güçlere hükmettiğine inanılır![]()
Daha etkili kıldı yüzük kaybolabilir ama avucundaki iz çıkmaz kolay kolayonun mührü yüzüğündeydi avucuna satanist gibi kesik atarak mühür çizmiyordu amk![]()
Daha etkili kıldı yüzük kaybolabilir ama avucundaki iz çıkmaz kolay kolay
bunla cinayet işle türkiyede yemin ediyorum rira fanı degil de semih celik fanı diye anılırsın amk
kanka sen beni niye sevmiyonTuz sür
kolonya döksene
hayır almasınAllah seni alsın