nasıl ezik olunmaz

G

growthplatessss111

Iron
asosyal buyudugum icin kavga etmeyi falan bilmiyorum bir gun biri ters davransa sessiz felan kalirim biri kavgaya cagirsa kacarim edecek olsam dayak yerim. hem ascend atmak icin onemli bir konu hem ascendlendikten sonrasi icin onemli bir konu gidip dovus sporu ogren falan demeyin baska cozumu var mı.

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Duck Eats Bagel
asosyal buyudugum icin kavga etmeyi falan bilmiyorum bir gun biri ters davransa sessiz felan kalirim biri kavgaya cagirsa kacarim edecek olsam dayak yerim. hem ascend atmak icin onemli bir konu hem ascendlendikten sonrasi icin onemli bir konu gidip dovus sporu ogren falan demeyin baska cozumu var mı.
dövüş teknigi ögrenmeden yada tecrübe kazanmadan yapabilcegin başka bi şey yok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, cakdripa, Auchelius and 3 others
bıçak taşı yanında nefsi müdafadan yırtarsın en kötü

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Yagiz8928, kurdistan, Duck Eats Bagel and 1 other person
  • +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and growthplatessss111
kursa gidebilecek zamanım yok başka nasıl öğrenirim?
Öğrenmezsin, bıçak silah falan taşı dövüş sporu cope zaten adamlarda bıçak silah varsa yarrağı yersin ya da 1 den fazla kişilerse

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, growthplatessss111, maarda and 1 other person
bıçak taşı yanında nefsi müdafadan yırtarsın en kötü
korkak güçsüz olmak hem normal hemcinsler arasında hem de kızlar için imajı vb. baya düşürüyor. zaten bol kekonun olduğu bir şehirdeyim işim daha zor.

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
belki datrambik zambak biliyodur dicemdr oda nd oldcel bide 30 bf oda bilmiyodur muhtemelen:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, growthplatessss111, Auchelius and 3 others
kursa gidebilecek zamanım yok başka nasıl öğrenirim?
torba al internetten video izleyerek basic teknik geliştir sokaktaki çoğunluğu dövmene yeter de artar
ama sana sebepsiz laf atan yada tersleyen eleman kesin kekodur o yüzden önemsiz bi konu

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, growthplatessss111 and 1 other person
korkak güçsüz olmak hem normal hemcinsler arasında hem de kızlar için imajı vb. baya düşürüyor. zaten bol kekonun olduğu bir şehirdeyim işim daha zor.
kanka bıçağa karşı etkili olan dövüş sporları aşırı az hatta gerçekten onlar bile etkili olur mu olmaz mı tartışma konusu kavgadan kaçınmaktan başka şansın yok yani en azından evde çalışarak bir kaç teknik öğrenmeye çalış

• +1
Reactions: Atsizz, growthplatessss111 and Serialsuicide
Öğrenmezsin, bıçak silah falan taşı dövüş sporu cope zaten adamlarda bıçak silah varsa yarrağı yersin ya da 1 den fazla kişilerse
15 yasındaki cocuk her gün belinde tabanca pala ile falan mı gezecek aq

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Auchelius, jsbera and 4 others
torba al internetten video izleyerek basic teknik geliştir sokaktaki çoğunluğu dövmene yeter de artar
ama sana sebepsiz laf atan yada tersleyen eleman kesin kekodur o yüzden önemsiz bi konu
evde torba var. deneyeceğim öğrenmeyi artık. bulunduğum yerde baya keko olmasına rağmen en azından çevremdd çok keko yok

• +1
Reactions: jsbera
15 yasındaki cocuk her gün belinde tabanca pala ile falan mı gezecek aq
Valla ben olsam bıçakla gezerdim ona laf atan elemandada büyük ihtimal olacağı için dövüş sporu kurtarmaz dışarda bi boka yaramıyor dövüş çünkü ya bi ıslıkla 10 kişi oluyorlar ya da adamın ağzını burnunu dümdüz etsende kavgadan 1 ay sonra seni bulup topluca saldırıyorlar he yine işe girip boksa yazılırdım ben okulda iyi özgüven olur lise kavgasız geçmez zaten

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111 and Duck Eats Bagel
ha bide androjen reseptörlerini düzeltmeni rica ediyorum senin için daha iyi olacak

• +1
  • Love it
Reactions: growthplatessss111, Auchelius, Yagiz8928 and 2 others
boks öğrenerek başla, yıllar içinde 1-2 dövüş sporu daha başlarsin

dövüşmeden uarrama ozguven kazanirsin knk gider bide sokakta dayak yersin ohh cortisol spike

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, growthplatessss111, Auchelius and 2 others
onlardan ol :D

• Hmm...
  • +1
Kavga niye ediyon amk birisi yüzüne vurur kemik yamulur asimetri olur

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Auchelius, Duck Eats Bagel and 2 others
Valla ben olsam bıçakla gezerdim ona laf atan elemandada büyük ihtimal olacağı için dövüş sporu kurtarmaz dışarda bi boka yaramıyor dövüş çünkü ya bi ıslıkla 10 kişi oluyorlar ya da adamın ağzını burnunu dümdüz etsende kavgadan 1 ay sonra seni bulup topluca saldırıyorlar he yine işe girip boksa yazılırdım ben okulda iyi özgüven olur lise kavgasız geçmez zaten
Bıçakta ise yaramaz amk 10 15 kişi dolaşıyolar hepsindede bıçak oluyo

• JFL
  • +1
bıçak al trendyoldan ya da dolaptan
trt başla ya da ai al
psikatriye git sosyal anksiyeten için ilaç al
(ritalin ve concerta alabilirsen al ama adhdin varmış da o yüzden istiyomuş gibi yapman lazım anksiyete vs. için yazılmaz, amfetamin türevileri olduğu için anksiyetene iyi gelir ağzın laf yapar ama doktorun önerdiği kullanım dozajından yüksekte alman lazım ya da torbacılardan lyrica al)
lyricayı özel günlerde kullan ki bağımlılık yapmasın sürekli alma

Last edited:
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
Dayak yesende kavgadan korkmaman lazım cesaret mühim mesele

• +1
Kavga etme, her zaman alttan alan taraf ol.

Aptal gibi bıçak çekip işleri geri döndürülmeyecek noktaya getirme.

Türkiye'de kuru sıkıdan dönme silahlar bedava,

Senin tek bir canın var ama anasının amından 10. piç olarak çıkan SSÇ'nin hayat çok umrunda değil.

Ek olarak vücut geliştirme ve bir dövüş sanatında düzenli olarak eğitim alabilirsin.

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, jsbera, growthplatessss111 and 6 others
Hata yapmayan kişi hiç denememiş kişidir. Hata yapmakta sorun yok önemli olan ders çıkarıp devam edebilmekte bir dövüş salonuna yazılamıyorsan elindeki imkanlar ile bir seviyeye gelirsin baktın dahada gelişmek istiyorsun bir yere yazılman şart olucak. Evdeki imkanlar ile önerebileceğim şeyler kum torbası satın alman alamıyorsanda kalasa ip dolayıp dolayıp dur onu boks torbası olarak kullanırsın kalitesi tabikide bir boks torbası kadar olmayacak ama geçici olarak kullanılabilinir + olarak gölge boksu çalışacaksın kondisyonunu geliştirmeye önem ver hep.

• +1
Reactions: Atsizz, why not me?, growthplatessss111 and 1 other person
fight clup izle

• Ugh..
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Duck Eats Bagel and senualF
Hata yapmayan kişi hiç denememiş kişidir. Hata yapmakta sorun yok önemli olan ders çıkarıp devam edebilmekte bir dövüş salonuna yazılamıyorsan elindeki imkanlar ile bir seviyeye gelirsin baktın dahada gelişmek istiyorsun bir yere yazılman şart olucak. Evdeki imkanlar ile önerebileceğim şeyler kum torbası satın alman alamıyorsanda kalasa ip dolayıp dolayıp dur onu boks torbası olarak kullanırsın kalitesi tabikide bir boks torbası kadar olmayacak ama geçici olarak kullanılabilinir + olarak gölge boksu çalışacaksın kondisyonunu geliştirmeye önem ver hep.
+ Dövüş sporlarını gerçek bir insanla çalışması lazım kafasına darbe almadan ya da gerçek bir insanla dövüşmeden dövüşmenin ne demek olduğunu bilemez torbanın el ve ayakları yok o kadar çalışır çalışır gerçek bir insanla dövüşmeye gelsiğinde eli ayağı bağlanır he en azından sparring falan yaparsa boks eldiveni o kadar acıtmıyor sinir edici ve sarsıcı sadece çıplak el çok kötü acıtıyor

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Duck Eats Bagel and growthplatessss111
Ascendleyemeyeceğin için np

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Yagiz8928 and Duck Eats Bagel
evde torba var. deneyeceğim öğrenmeyi artık. bulunduğum yerde baya keko olmasına rağmen en azından çevremdd çok keko yok
istersen torbayı götüne sok sparing atmadığın sürece ya da gerçek kavga etmediğin sürece bi bok yapamazsın kb

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, Yagiz8928, senualF and 1 other person
+ Dövüş sporlarını gerçek bir insanla çalışması lazım kafasına darbe almadan ya da gerçek bir insanla dövüşmeden dövüşmenin ne demek olduğunu bilemez torbanın el ve ayakları yok o kadar çalışır çalışır gerçek bir insanla dövüşmeye gelsiğinde eli ayağı bağlanır he en azından sparring falan yaparsa boks eldiveni o kadar acıtmıyor sinir edici ve sarsıcı sadece çıplak el çok kötü acıtıyor
Söylediklerin kısmi olarak doğruları ve yanlışları var darbe alman hele hele çok büyük cope olmayan bilginle kime akıl veriyorsun? En büyük dövüşçüler bile yıllardır sparing yapmıyor ve sen 0 tecrübe ile bir şeyler anlatıyorsun götünden çakını ayırma bilader sikerler seni yoksa sokakta.

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, maarda, Baran_? and 2 others
Söylediklerin kısmi olarak doğruları ve yanlışları var darbe alman hele hele çok büyük cope olmayan bilginle kime akıl veriyorsun? En büyük dövüşçüler bile yıllardır sparing yapmıyor ve sen 0 tecrübe ile bir şeyler anlatıyorsun götünden çakını ayırma bilader sikerler seni yoksa sokakta.
büyük dövüşcü olup sparring yapmayan birini örnek versene amına kodumun salağı seni götünden sallıyon şuan günde 3 kez sparing yapan prolar var

• JFL
  • Ugh..
Reactions: maarda and Duck Eats Bagel
testosteronun az senin, bende de genel anksiyete sosyal sorunlar var ama biri sinirimi bozarsa anasını sikerim, okulda zayıf olduğum için her hafta kavga ediyordum, daha bi kaç ay önce arkadaşla 40 yaşında kütlece büyük adamları dövdük :lul:, okul dışında kavga etmeni tavsiye etmiyorum bu arada adamların cebinden 20 cm bıçak düştü düşmese bi yerimize girecekti büyük ihtimal ve kürtleri kavgaya çağırma tabi arkan yoksa hepsi hayat tecrübesi

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel and maarda
La amk salağı pro dövüşçü olup sparring yapmayanlar bi elin parmağını geçmez herkes maça hazırlanmadan önce sert sparring yapar, spar yapmayanlar mesela mmaede max holloway ve adesanya var bunlarda uzun yıllardır kafalarına çok darbe aldıkları için artık CTE beyin hasarı gibi şeylerden daha fazla etkilenmemek için ya hiç yapmıyor ya da dövüş haftalarına doğru hafif dövüşüyorlar ve 20 yıllık dövüş tecrübeleri olduğu için artık sparring yapmadanda dövüşlere hazırlanabilirler sence onlar dövüşmeye başladığında hiç sparring yapmadan maçtan maça dövüşerek mi pro dövüşçü oldu :lul::lul: 0 tecrübe diyip dövüş hakkında hiç bi bok bilmemende ayrı komik (ayrıca darbe almayan adam ilk yumruğu yediği an kapatır kendini alışkın olmadığı için o ayna karşısında yaptığı hayt huyt bi sikime yaramaz)

Last edited:
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and maarda
La amk salağı pro dövüşçü olup sparring yapmayanlar bi elin parmağını geçmez herkes maça hazırlanmadan önce sert sparring yapar, spar yapmayanlar mesela mmaede max holloway ve adesanya var bunlarda uzun yıllardır kafalarına çok darbe aldıkları için artık CTE beyin hasarı gibi şeylerden daha fazla etkilenmemek için ya hiç yapmıyor ya da dövüş haftalarına doğru hafif dövüşüyorlar ve 20 yıllık dövüş tecrübeleri olduğu için artık sparring yapmadanda dövüşlere hazırlanabilirler sence onlar dövüşmeye başladığında hiç sparring yapmadan maçtan maça dövüşerek mi pro dövüşçü oldu :lul::lul: 0 tecrübe diyip dövüş hakkında hiç bi bok bilmemende ayrı komik
Haklı

dövüş sporu mövüş sporu bilmem de çevreni analiz etmeyi öğren bence ben bana bıçakla saldıran bir lavuğa kaçarken yolda bulduğum bir tuğla parçasını atıp kurtulmuştum bıçağı falan varsa çevrende cam şişe olur bişeler olur illa onları falan kullanmaya çalış bıçağı yoksa güreş sarabilir silahı varsa yarra yedin ama çoğu kişide sıkacak göt yok bu dediğim tuğla meselesi falan basit şeyler bunları yapabilirsin bıçaklı kişi tekse hem kaççan hem kaçarken zarar verebilecek bir şeyler bulucan

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, jsbera, Yagiz8928 and 2 others
büyük dövüşcü olup sparring yapmayan birini örnek versene amına kodumun salağı seni götünden sallıyon şuan günde 3 kez sparing yapan prolar var
La amk salağı pro dövüşçü olup sparring yapmayanlar bi elin parmağını geçmez herkes maça hazırlanmadan önce sert sparring yapar, spar yapmayanlar mesela mmaede max holloway ve adesanya var bunlarda uzun yıllardır kafalarına çok darbe aldıkları için artık CTE beyin hasarı gibi şeylerden daha fazla etkilenmemek için ya hiç yapmıyor ya da dövüş haftalarına doğru hafif dövüşüyorlar ve 20 yıllık dövüş tecrübeleri olduğu için artık sparring yapmadanda dövüşlere hazırlanabilirler sence onlar dövüşmeye başladığında hiç sparring yapmadan maçtan maça dövüşerek mi pro dövüşçü oldu :lul::lul: 0 tecrübe diyip dövüş hakkında hiç bi bok bilmemende ayrı komik (ayrıca darbe almayan adam ilk yumruğu yediği an kapatır kendini alışkın olmadığı için o ayna karşısında yaptığı hayt huyu bi sikime yaramaz)
İqcell orospu evladları sizi benim bahsettiğim sparing 2 kişinin bir birini gerçek maça çıkmış gibi dövmesinden bahsediyorum bu tür sparingleri büyük dövüşçüler yapmıyor zaten adamların yaptığı sparinglerin çoğu teknik üzerine padwork vesaire. Neyse beyler en sparing sizsiniz en dövüş sizsiniz amın evladı 5-10 dk önce kavgada cebimden bıçağı ayırmam diyen eleman şimdi gelmiş sparing yapmadan bi bok olmazsın diyor.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel, maarda and 1 other person
La amk salağı pro dövüşçü olup sparring yapmayanlar bi elin parmağını geçmez herkes maça hazırlanmadan önce sert sparring yapar, spar yapmayanlar mesela mmaede max holloway ve adesanya var bunlarda uzun yıllardır kafalarına çok darbe aldıkları için artık CTE beyin hasarı gibi şeylerden daha fazla etkilenmemek için ya hiç yapmıyor ya da dövüş haftalarına doğru hafif dövüşüyorlar ve 20 yıllık dövüş tecrübeleri olduğu için artık sparring yapmadanda dövüşlere hazırlanabilirler sence onlar dövüşmeye başladığında hiç sparring yapmadan maçtan maça dövüşerek mi pro dövüşçü oldu :lul::lul: 0 tecrübe diyip dövüş hakkında hiç bi bok bilmemende ayrı komik (ayrıca darbe almayan adam ilk yumruğu yediği an kapatır kendini alışkın olmadığı için o ayna karşısında yaptığı hayt huyt bi sikime yaramaz)
Sparring tabi yapıyorlar ama sizin bildiğiniz tarzda değil,tekniğini geliştirmek için illaha birine gücünle vurmana gerek yok bildiğim için sadece boks açısından konuşacağım her yıl her siklette altın madalya alan ülkelerin iyi salonlarının spar antrenmanları açıp izleyin birbirlerine dokunmuyorlar bile,tr de salonda hocalar 10 kg fark olan iki elemanı dövüştürüyor bide üstüne genelde ikisi birbirine ayar olup gladyatör arenasındaymıs gibi dövüsmeye baslıyorlar aq

Mma da dayanıklılık daha önemli olduğu için eminim spar antrenmanları daha sert geçiyodur ama basit bi sokak dövüşünü kazanmak için mma dövüşcüsü olmana gerek yok,ki araştırsam eminim dediğim tarzda spar yapan onlarca mma dövüscüsü bulurum
tr de dövüsmeyi doğru düzgün bilen yok bile özellikle lise gibi bi çağda

Ufcnin goatlarından biri olan georges st-pierrenin yıllarca baş antrenörlüğünü yapmış firas zahabi mesela:

• Love it
  • +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
testosteronun az senin, bende de genel anksiyete sosyal sorunlar var ama biri sinirimi bozarsa anasını sikerim, okulda zayıf olduğum için her hafta kavga ediyordum, daha bi kaç ay önce arkadaşla 40 yaşında kütlece büyük adamları dövdük :lul:, okul dışında kavga etmeni tavsiye etmiyorum bu arada adamların cebinden 20 cm bıçak düştü düşmese bi yerimize girecekti büyük ihtimal ve kürtleri kavgaya çağırma tabi arkan yoksa hepsi hayat tecrübesi
500 ng/dL çıktı ortalama sayılır. olduğum yerde herkes kürt.

dövüş sporu mövüş sporu bilmem de çevreni analiz etmeyi öğren bence ben bana bıçakla saldıran bir lavuğa kaçarken yolda bulduğum bir tuğla parçasını atıp kurtulmuştum bıçağı falan varsa çevrende cam şişe olur bişeler olur illa onları falan kullanmaya çalış bıçağı yoksa güreş sarabilir silahı varsa yarra yedin ama çoğu kişide sıkacak göt yok bu dediğim tuğla meselesi falan basit şeyler bunları yapabilirsin bıçaklı kişi tekse hem kaççan hem kaçarken zarar verebilecek bir şeyler bulucan
knk akla yatıyo mu sence dediğin bıcaklı biri seni ölümüne kovalarken etrafına bakıp atacak tuğla şişe mi arıcan,hadi buldun diyelim durup atıcan ıskalarsan sıctın amınakoyim vücudunda 40 delik açar artık

İqcell orospu evladları sizi benim bahsettiğim sparing 2 kişinin bir birini gerçek maça çıkmış gibi dövmesinden bahsediyorum bu tür sparingleri büyük dövüşçüler yapmıyor zaten adamların yaptığı sparinglerin çoğu teknik üzerine padwork vesaire. Neyse beyler en sparing sizsiniz en dövüş sizsiniz amın evladı 5-10 dk önce kavgada cebimden bıçağı ayırmam diyen eleman şimdi gelmiş sparing yapmadan bi bok olmazsın diyor.
yeni greyceller low ıq gibi

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: cakdripa, why not me?, Serialsuicide and 3 others
Sparring tabi yapıyorlar ama sizin bildiğiniz tarzda değil,tekniğini geliştirmek için illaha birine gücünle vurmana gerek yok bildiğim için sadece boks açısından konuşacağım her yıl her siklette altın madalya alan ülkelerin iyi salonlarının spar antrenmanları açıp izleyin birbirlerine dokunmuyorlar bile,tr de salonda hocalar 10 kg fark olan iki elemanı dövüştürüyor bide üstüne genelde ikisi birbirine ayar olup gladyatör arenasındaymıs gibi dövüsmeye baslıyorlar aq

Mma da dayanıklılık daha önemli olduğu için eminim spar antrenmanları daha sert geçiyodur ama basit bi sokak dövüşünü kazanmak için mma dövüşcüsü olmana gerek yok,ki araştırsam eminim dediğim tarzda spar yapan onlarca mma dövüscüsü bulurum
tr de dövüsmeyi doğru düzgün bilen yok bile özellikle lise gibi bi çağda

Ufcnin goatlarından biri olan georges st-pierrenin yıllarca baş antrenörlüğünü yapmış firas zahabi mesela:

Sonunda yahu amk bilen biri gelip konuşuyor ya şu veled-i zina iqcell 2 orospu evladıda çok bilmiş gibi konuşuyor amk evlatları sanarsın kendileri elit mma dövüşcüsü

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide and Duck Eats Bagel
500 ng/dL çıktı ortalama sayılır. olduğum yerde herkes kürt.
kavgaya girmekten mi korkuyon sorunun ne tam olarak ve sana tecrübemden bahsettim öğle arası kürdün birini dövdüm okul çıkışı 10 kişiden dayak yedim :D

kavgaya girmekten mi korkuyon sorunun ne tam olarak ve sana tecrübemden bahsettim öğle arası kürdün birini dövdüm okul çıkışı 10 kişiden dayak yedim :D
şuan sorunum yok böyle işlere de karışmam. küçüklükten beri evde olduğum için tecrübem yok okulda dünyadan haberi olmayan inekler olur ya onun gibi düşün. etrafta çevrede bir ağırlığım yok kısaca isteyen istediği gibi yamuk yapabilir istese sorun orda onu çözmem gerek.

yeni greyceller low ıq gibi
Keşke senin subforum moderatörlüğünü almasaydılar, forumda bir anda bir sürü saçma sapan alt hesaplar/yeni hesaplar türedi
1761750194113

@Baran_? mesela bu embesil yusuf yusuf olunca profilini gizledi, sanıyor ki profiline yazılan yorumlar gözükmeyecek :LOL::LOL:

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Yagiz8928
2 kişinin sparring diye gerçek maç yapması anca sikimsonik tr salonlarında olur, cebimden bıçağı ayırmam kavgadanda topuklarımı götüme vura vura kaçarım eğer teksem, ben bıçak çekerim adam silah çeker hırttır düşünemiyodur bok yoluna giderim, onların yaptığı padworkler zaten gelişmiş dövüşmeyi bilen dövüşçüler için onların ihtiyacı yok daha her sikede ana bacı yapma amk 14 yaşında mısın

Benim anlattığım sparringde bu zaten ben 6 aylıkken orospu evladı hoca benden 15-16 kilo adamın karşısına koymuştu bu dombili piçte sanki ailesini öldürmüşüm gibi saldırıyordu bana 1 dk falan hayatta kaldım en sonunda bi koydu gözlerim karardı yere düştüm özgüvenim kırıldıydı, ondan sonra başka salonda devam ettimde 2 sene sonra bıraktım ama senin dediğin doğru he şöyle bişey var evet lisede dövüş kazanması için yumruk atmayı bilmesi bencede yeterli ama hayat her zaman öyle olmuyor karşıdakide ilk saldırabilir o durumda işte tecrübe devreye giriyor ama sana katılıyom çoğunlukla

• JFL
Reactions: jsbera and Yagiz8928
knk akla yatıyo mu sence dediğin bıcaklı biri seni ölümüne kovalarken etrafına bakıp atacak tuğla şişe mi arıcan,hadi buldun diyelim durup atıcan ıskalarsan sıctın amınakoyim vücudunda 40 delik açar artık
ben yaptıysam herkes yapar

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Yagiz8928 and 1 other person
şuan sorunum yok böyle işlere de karışmam. küçüklükten beri evde olduğum için tecrübem yok okulda dünyadan haberi olmayan inekler olur ya onun gibi düşün. etrafta çevrede bir ağırlığım yok kısaca isteyen istediği gibi yamuk yapabilir istese sorun orda onu çözmem gerek.
okulda biri sana yamuk yapıyorsa karşılığını vermen lazım illa kavga et demiyorum karşılık ver baktın olmuyor dövebileceğini düşünüyorsan döv yoksa rezil olursun ha okulda değil dışarda yamuk yaparlarsa çingenler falan aldırış etme dışardakiler çok daha tehlikeli kimde ne olduğu belli değil, hala okuyosan zamanın varken sosyalleşmeye çalış arkadaş çevreni genişlet kendini zorlaman lazım beyine alıştıracaksın ben de covid başladığından beri 3 yıl evden çıkmadım bütün arkadaşlarımı dumpladım ve asosyal olmuştum baya konuşamıyodum, insanlara bakamıyodum bi ara sosyalleşmeye başlayınca zamanla düzeliyor

Users who are viewing this thread

• mediocrite partout
Back