nasıl ezik olunmaz

dövüş sporu mövüş sporu bilmem de çevreni analiz etmeyi öğren bence ben bana bıçakla saldıran bir lavuğa kaçarken yolda bulduğum bir tuğla parçasını atıp kurtulmuştum bıçağı falan varsa çevrende cam şişe olur bişeler olur illa onları falan kullanmaya çalış bıçağı yoksa güreş sarabilir silahı varsa yarra yedin ama çoğu kişide sıkacak göt yok bu dediğim tuğla meselesi falan basit şeyler bunları yapabilirsin bıçaklı kişi tekse hem kaççan hem kaçarken zarar verebilecek bir şeyler bulucan
ülke iyice GTA San andreasa döndü amk ya

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: ZerefDragnee1l, why not me?, Duck Eats Bagel and 1 other person
ben yaptıysam herkes yapar
Direkt kaçaydın kurtulurdun yine tuğla atcam diye ayağın takılır belki bide koşarken nası isabet ettircen onu amk, ben diyorum bıçak taşı diyede karşıdakinde vardır diye genelde eğer teksem kaçarım amk ne kavga etcem erkekliğin %90 ı kaçmak adam silah çıkarır sıkar belki belli mi olur özellikle hırtların falan hayatta bi amacı olmadığı için kaçıcan onlardan

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
Sonunda yahu amk bilen biri gelip konuşuyor ya şu veled-i zina iqcell 2 orospu evladıda çok bilmiş gibi konuşuyor amk evlatları sanarsın kendileri elit mma dövüşcüsü
mk salağı sen gelmişsin ilk mesajında dövüşcüler sparing yapmaz diyosun bende kim yapmaz diyince ağır sparing yapmazlar daha çok teknik üzerine yaparlar diyorsun sana yanıt verdiğim mesajla 2.mesajın arasında dağ kadar fark var ne anlatıyonaq

• JFL
İlerdede manhunt olucak
Arınma geceside olucak he amk öyle birşey olursa looksmaxxer Kürdistan pfpliler toplanıp örgüt kuralım hiçkimse birşey yapamaz karşı çıkanında kafasına tuğla atalim

• JFL
  • Ugh..
Reactions: cakdripa, Duck Eats Bagel and Yagiz8928
Keşke senin subforum moderatörlüğünü almasaydılar, forumda bir anda bir sürü saçma sapan alt hesaplar/yeni hesaplar türedi
View attachment 4261915
@Baran_? mesela bu embesil yusuf yusuf olunca profilini gizledi, sanıyor ki profiline yazılan yorumlar gözükmeyecek :LOL::LOL:
sende ayrı bi kafadasın amk gözükmesin diye değil sizin gibi salak obez orospucuocukları gelip beni uğraştırmasın diye yazdmı fena sövmüşüm ama

Arınma geceside olucak he amk öyle birşey olursa looksmaxxer Kürdistan pfpliler toplanıp örgüt kuralım hiçkimse birşey yapamaz karşı çıkanında kafasına tuğla atalim
Gatekeep falan yaparlar ölür herkes

• So Sad
Reactions: jsbera
testosteronun az senin, bende de genel anksiyete sosyal sorunlar var ama biri sinirimi bozarsa anasını sikerim, okulda zayıf olduğum için her hafta kavga ediyordum, daha bi kaç ay önce arkadaşla 40 yaşında kütlece büyük adamları dövdük :lul:, okul dışında kavga etmeni tavsiye etmiyorum bu arada adamların cebinden 20 cm bıçak düştü düşmese bi yerimize girecekti büyük ihtimal ve kürtleri kavgaya çağırma tabi arkan yoksa hepsi hayat tecrübesi
tiktok adrenalin phonk edit falan mısın sen bi tane dövüş bilen adam gelir ananızı siker sinirlenince allah olmuyosunuz amk

• +1
Reactions: Dragunov
mk salağı sen gelmişsin ilk mesajında dövüşcüler sparing yapmaz diyosun bende kim yapmaz diyince ağır sparing yapmazlar daha çok teknik üzerine yaparlar diyorsun sana yanıt verdiğim mesajla 2.mesajın arasında dağ kadar fark var ne anlatıyonaq
Dostum bak halada bitmiş konun üzerinden devam ediyorsun sana neden sparing yapmadıklarını anlattım halada bildiğin sorunun cevabını soruyorsun dövüşçülerin adını unuttum kendileri röportajda anlatıyor koçları bile söylüyor yıllardır sparing yapmadığını ve sadece bu sparing mevzusu türkiyede değil çoğu yerde böyle ulan sparingin ana olayından çıkıyorlar, ana olayı öğrendiğin teknikleri karşındaki kişi ile bir birinizi dürterek fazla sert olmadan öğrenmek ama yok salak orospu cocuğu hocalar öyle düşünmüyor elemanların sparing kavramı PUBG lobisine döndürüyor olayı bir kişi sert vuruyor diğeri hırs yapıyor dahada beter bir hâl alıyor.

• Love it
  • +1
Reactions: why not me? and Duck Eats Bagel
Dostum bak halada bitmiş konun üzerinden devam ediyorsun sana neden sparing yapmadıklarını anlattım halada bildiğin sorunun cevabını soruyorsun dövüşçülerin adını unuttum kendileri röportajda anlatıyor koçları bile söylüyor yıllardır sparing yapmadığını ve sadece bu sparing mevzusu türkiyede değil çoğu yerde böyle ulan sparingin ana olayından çıkıyorlar, ana olayı öğrendiğin teknikleri karşındaki kişi ile bir birinizi dürterek fazla sert olmadan öğrenmek ama yok salak orospu cocuğu hocalar öyle düşünmüyor elemanların sparing kavramı PUBG lobisine döndürüyor olayı bir kişi sert vuruyor diğeri hırs yapıyor dahada beter bir hâl alıyor.
sparing dediğin şey illa ölümüne dövüşmek değil birbiriniz üstünde hafifçe teknik denemek dediğin şey de sparing oluyor benim bahsettiğim de bu git salona ağız burun kırılana kadar dövüş demiyorum zaten

tiktok adrenalin phonk edit falan mısın sen bi tane dövüş bilen adam gelir ananızı siker sinirlenince allah olmuyosunuz amk
DQWLJKNEQW knk öylesine dedim onu tabiki de siker amk zaten çok dayak da yedim

Nor adrenalin those who know 💀💀

Sinirlenince bir bok olacağını sananlar salonumuza gelip boks yapıyordu amin oğlu teknik 0 sadece sinir ve tüm gücüyle savurmali yumruk atiyorlar biri bile tutmuyor burunları kanayınca bırakıyorlar :lul::lul:

• Love it
Reactions: Yagiz8928 and Duck Eats Bagel
sen yalama olmuşsun

keşke üst taraftaki postuma yazdığın saçmalıkları da ss alsaydım
olm adama sırf fight clup izle dedim diye profilime girip sövüyosunuz sonra yalama olmuş diyosun hala bak seni bulurum sparing yaparım senle siktirgit

olm adama sırf fight clup izle dedim diye profilime girip sövüyosunuz
ben sana hiç sövmedim ki her neyse profilini aç bakalım sırf fight club izle dedin diye mi profiline bakmışız

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
TRdeki hocaların alayı scamci orospu evladı zaten ama bak senin anlamadığın olay yıllardır sparring yapmayan elemanlar daha önceden yapıyordu, belli bir seviyeye gelince ihtiyaç kalmıyor ama sparring olmadan o seviyeye gelmeleri mümkün değil koçları hayatlarında hiç mi sparring yapmadılar diyor yoksa artık yapmıyorlar mı diyor

• +1
Reactions: Yagiz8928
ben sana hiç sövmedim ki her neyse profilini aç bakalım sırf fight club izle dedin diye mi profiline bakmışız
söven adamın mesajları beğenip bana niye diss atıyon o zaman mk niye baktın profile söyle bakim

Derslerde biraz kötüleş, yanında muşta gibi bişey taşı sivil savunma bilmesen bile belasını sikersin ve ascendle:lul:

• Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel and Yagiz8928
.

Attachments

• Yeni Proje 18 [0F69C23].png
    Yeni Proje 18 [0F69C23].png
    343 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: jsbera
fiziksel olarak hep kötüysen istediğin kadar mental olarak geliş spor tekniği falan öğren boyun kısa ve fiziğin kötüyse hep zorbalanacaksın ezik olacaksın ve yine günün sonunda bununda görünüş kaynaklı olduğunu anlayacaksın its over for orkişeler

• Love it
Reactions: Yagiz8928
söven adamın mesajları beğenip bana niye diss atıyon o zaman mk
bu sana sövdüğüm anlamına gelmiyor xD ben @Serialsuicide'un yerden göğe kadar haklı olduğunu düşünüyorum onun için beğendim postlarını. mesela şimdi deneyelim profilini aç bakalım kim hanginize, hangimize nasıl react atacak anlamış oluruz.
niye baktın profile söyle bakim
profiline yazdığım postta bu sorduğun sorunun cevabı var (y)

• +1
  • Love it
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and Auchelius
bu sana sövdüğüm anlamına gelmiyor xD ben @Serialsuicide'un yerden göğe kadar haklı olduğunu düşünüyorum onun için beğendim postlarını. mesela şimdi deneyelim profilini aç bakalım kim hanginize, hangimize nasıl react atacak anlamış oluruz.

profiline yazdığım postta bu sorduğun sorunun cevabı var (y)
tekrar diyorum yüzüne vurmaktan kafanda beyin hücresi kalmamış adam gelmiş profilime sövüyor lan salağın oğlu hesabımda 2 mesaj var neye kudurup da sövüyosun haklı buldum diyor bide ĞÜPEĞÜRPĞEQÜW

• Love it
yerden göğe kadar alayınızı sikeyim daha da haklı bulursnu belki xD ĞÜPWEQĞÜRWPUPO

• Love it
tekrar diyorum yüzüne vurmaktan kafanda beyin hücresi kalmamış adam gelmiş profilime sövüyor lan salağın oğlu hesabımda 2 mesaj var neye kudurup da sövüyosun haklı buldum diyor bide ĞÜPEĞÜRPĞEQÜW
yerden göğe kadar alayınızı sikeyim daha da haklı bulursnu belki xD ĞÜPWEQĞÜRWPUPO
Tamam senin haklı olduğunu kabul ediyorum, öylesine boşluğuma geldi benimde o yüzden girdim profiline
rica ediyorum profilini açabilir misin?

• +1
Reactions: Auchelius
spor salonunda patlayıcı güç+sırt ve kol çalışman yeterli birde yumruk atmayı öğren teknik olarak.Eğer savunman kötüyse hayatında hiç dayak yememişsindir çünkü dayak yiye yiye bir süre sonra refleks olarak korumaya başlıyorsun kendini ama refleksini geliştirmen lazım.Bulk yapma ama azda yemek yeme 2k-2.5k arası götürebiliyorsan götür.Yanında 8-10 cm arası bir çakı bulundur yada bir muşta herzaman.Sokaklardaki insanlarla geçti benim 15-16 yaş bir sürü çingene ve kürt arkadaşım oldu hatta biri geçen evlendi düğününe gidecektim aq Xd.Hepsi bıçak taşıyor yanında sokakta biri ters yaparsa diye o yüzden temkinli olmalısın.İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsan ne muşta al nede bıçak cünkü metrolardan geçemezsin onun yerine ahşap mınçıka öneririm ama diyorsan metro cok kullanmıyorum bıcak yada muştada olur.Dövüşmek için pratik gerekir arkadaşlarınla güreş herzaman.Ben senın gıbı zargana ve ezik ucube gibi ithamlarla dalga geçilerek büyüyen bir adamım ki hala zarganayım (185 boy 67 kilo) ama önemli olan şey sadece kütle değil patlayıcı güçtür yumruk üzerinde şınav,ağırlıklı yumruk atma,geniş sırt ve omuzlar patlayıcı gücünü arttırır birde bu tuhaf bir teoridir.Yumruklarını yani elinin o parmak uclarını iyice cıkar ve duvarı yumruklamaya başla.Hem elin alışır yumruğa hemde birnevi kemiklerin sağlamlaşır zamanla.Sosyal anksiyeteyi ilaçlarla yenebilirsin ama başka derdin yoksa gerek yok ilaçlara ben sosyal anksıyeteden dolayı 1 ay ssri kullandım 1 yıl önce sonra çöpe attım kendim yendim şuanda anti depresanlar ve sakinleştiriciler kullanıyorum ama neyazikk bunlar öyle kolay şeyşerden dolayı değil.Sosyal anksiyete hakkında yardımcı olmamı ıstersen pm at bana senle uzun uzun konusurum.Ama güçlü olmak kolaydır eğer hırslı ve kararlıysan.

kürtlerle ve romanlarla arkadaş olmanın en iyi yoluda kötü alışkanlıklara sahip olan bir insan olmaktır(sigara,alkol,uyuşturucu)ben uyuşturucu içmem ama cok iyi bilirim her uyusturucunun etkisini ve kimyasını psikiyatriyle ilgilendiğim için lavuklarla uyusturucu sohbeti bile yaptıgım oluyordu.

kürtlerle ve romanlarla arkadaş olmanın en iyi yoluda kötü alışkanlıklara sahip olan bir insan olmaktır(sigara,alkol,uyuşturucu)ben uyuşturucu içmem ama cok iyi bilirim her uyusturucunun etkisini ve kimyasını psikiyatriyle ilgilendiğim için lavuklarla uyusturucu sohbeti bile yaptıgım oluyordu.
crystal meth ne yapıyo mesela anlatırmısın

• +1
Reactions: Auchelius
retard bir mentalite,
fiziksel guc gucun en alt versiyonu.

• Hmm...
  • +1
Reactions: cakdripa and Yagiz8928
crystal meth ne yapıyo mesela anlatırmısın
kanka cok basit en kolay uyusturuculardan biri bu meth ismi metamfetaminden gelir bu bir uyarıcı maddedir ve piyasada daha güçsüz ve daha az sentetik katılmış hali olan amfetamin yani adderal olarakta geçer fakat adderal ile farkı şu adderal beynini 5 seviyesinde uyarıyorsa metamfetamin 50 seviyesinde uyarıyor.Metamfetamin bir sakinleştirici değil birde yani senin kafanı daha iyi etmez tam tersi beynin okdar cok uyarılır ki kendini korumak icin kendini kapatmaya başlar bu yüzden halusunasyonlar,paranoyalar,zeka düşüklüğü gibi birsürü belirtisi var en gereksiz uyuşturucular bana göre uyarıcı kategorisine giren uyuşturuculardır

• +1
Reactions: Serialsuicide
spor salonunda patlayıcı güç+sırt ve kol çalışman yeterli birde yumruk atmayı öğren teknik olarak.Eğer savunman kötüyse hayatında hiç dayak yememişsindir çünkü dayak yiye yiye bir süre sonra refleks olarak korumaya başlıyorsun kendini ama refleksini geliştirmen lazım.Bulk yapma ama azda yemek yeme 2k-2.5k arası götürebiliyorsan götür.Yanında 8-10 cm arası bir çakı bulundur yada bir muşta herzaman.Sokaklardaki insanlarla geçti benim 15-16 yaş bir sürü çingene ve kürt arkadaşım oldu hatta biri geçen evlendi düğününe gidecektim aq Xd.Hepsi bıçak taşıyor yanında sokakta biri ters yaparsa diye o yüzden temkinli olmalısın.İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsan ne muşta al nede bıçak cünkü metrolardan geçemezsin
istanbulda bıçaklar metrodan geçemiyor mu la ankarada geçiyo

Direkt kaçaydın kurtulurdun yine tuğla atcam diye ayağın takılır belki bide koşarken nası isabet ettircen onu amk, ben diyorum bıçak taşı diyede karşıdakinde vardır diye genelde eğer teksem kaçarım amk ne kavga etcem erkekliğin %90 ı kaçmak adam silah çıkarır sıkar belki belli mi olur özellikle hırtların falan hayatta bi amacı olmadığı için kaçıcan onlardan
valla bi attım tuglayı yamuldu orospu cocu gıdıp vurmustum bıkac kere bıcagını caldım bı de

istanbulda bıçaklar metrodan geçemiyor mu la ankarada geçiyo
metrodan metroya göre değişiyorda tipin cok kötü değilse siklemeyebiliyorlar ötünce

keko falan gözükmüyorsan

kanka serseriler -kartını bastığın yerin adını unuttum- orda bekliyolar amk kendine basacak birine bakıyolar herkesten istiyolar tek tek olmayıncada metro geldigi an atlayıp topuğu basıyo aq
keko falan gözükmüyorsan

güvenlik ona bakmıyo öten şeye mi bakacak

• JFL
Reactions: ER enjoyer
kanka serseriler -kartını bastığın yerin adını unuttum- orda bekliyolar amk kendine basacak birine bakıyolar herkesten istiyolar tek tek olmayıncada metro geldigi an atlayıp topuğu basıyo aq

güvenlik ona bakmıyo öten şeye mi bakacak
bizim bi arkadaş alttan geçiyordu amk

bizim bi arkadaş alttan geçiyordu amk
evet işte boyle orospulara bakmıyolar daha ötene hiç bakmazlar ötünce kimse tepki vermio zaten öylesine konmus seyler

:lul::lul: cildiriyorum yazilanlara bak

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l

Users who are viewing this thread

• mediocrite partout
Back