ascendantwill
A
Are we good
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
YARRAK YARRAK YARRAKAre we good
Senle bi gün buluscaz cok iyi arkadas olcaz inanıyorumKötü kanka her gün ayrı kötü de ne bileyim aynı işte değişmiyor
olabilir neden olmasınSenle bi gün buluscaz cok iyi arkadas olcaz inanıyorum

W ASCENDTANWİL

Kötü kanka her gün ayrı kötü de ne bileyim aynı işte değişmiyor
Hepinizin iyiliğini ve 14 şubata kadar bi gacı bulmanızı diliyorum nice ascendlere beylerW ASCENDTANWİL
Bugunde iyiyim baya guzeldide mlsf yarin yedide kalkip ders caliscam 11.30a kadar 12de de antremanim var sen nasilsinAre we good
Knk niye kotu yaKötü kanka her gün ayrı kötü de ne bileyim aynı işte değişmiyor

Genel huzursuzluk tatminsizlik vs vardı da şöyle bir story gördüm yine altan varoldan azıcık daha hopefuel aldımKnk niye kotu ya![]()
goated sonra da ders çalışBugunde iyiyim baya guzeldide mlsf yarin yedide kalkip ders caliscam 11.30a kadar 12de de antremanim var sen nasilsin![]()
Elbet birgun chad hatta high chad olucaksin sen ben biliyomGenel huzursuzluk tatminsizlik vs vardı da şöyle bir story gördüm yine altan varoldan azıcık daha hopefuel aldım View attachment 4603707

htn olsam kafi ama teşekkür ederim balveElbet birgun chad hatta high chad olucaksin sen ben biliyom![]()
Niye laBOK GİBİ
Her gün daha kötü oluyo amk her gün ayrı bişey ayasofya duvarına işicem ramazan canlı yayınında sonunda amkAre we good
Knk sakalar cok iyimis sen hep gece giriyon nerde yasionHer gün daha kötü oluyo amk her gün ayrı bişey ayasofya duvarına işicem ramazan canlı yayınında sonunda amk
Siirt batman değişiyo iş nerde çıkarsa bazen çobanlık yapıyorum bazen bekçilik bazen güvenlik gece işi hepKnk sakalar cok iyimis sen hep gece giriyon nerde yasion
Ooo kardes biz kuryecilerin bekcilerle arasi kotuSiirt batman değişiyo iş nerde çıkarsa bazen çobanlık yapıyorum bazen bekçilik bazen güvenlik gece işi hep

Ocluk yapmayın siz de sonra fsm köprüsünden düşüyonuz karda kışta allah çarpıyo daOoo kardes biz kuryecilerin bekcilerle arasi kotu
Aminakouyum siteye girince sanki askeri bolge ameriga 51. Bolgeye girmis gibi yapionuzOcluk yapmayın siz de sonra fsm köprüsünden düşüyonuz karda kışta allah çarpıyo da
ben de saatlik 5,50 euro aliom bosver knk caliscaz napakOc niye jfl atıyon çirkin olduğum için karın doyurma parasına çalışıyom @flows5991 bunun memleketinde![]()
Ocsunuz milletin karısı sizi eve çağırıyo siz de gidip çatır çutur sikiyosunuzAminakouyum siteye girince sanki askeri bolge ameriga 51. Bolgeye girmis gibi yapionuz
Kaç saat ben 14 çalışıyomben de saatlik 5,50 euro aliom bosver knk caliscaz napak
Hayalim amk ben poseti verirken elime dokunmamaya calisiorlar oysaki maskeli baya guzel gozukuorunOcsunuz milletin karısı sizi eve çağırıyo siz de gidip çatır çutur sikiyosunuz
haftada 40Kaç saat ben 14 çalışıyom
Şu an cobanım siz et yiyin diye girdiğim hale bak@meynet kos siteye girsiz girdi knk
Kopek kiligina girmis cin dugunu amk ajajsjajakwhjaajŞu an cobanım siz et yiyin diye girdiğim hale bak
İyi yine senin yaş küçükhaftada 40
Daha fazla calissam futbola orga vakit kalmicakİyi yine senin yaş küçük
Şu an cobanım siz et yiyin diye girdiğim hale bak
Futbolu sil org kalsınDaha fazla calissam futbola orga vakit kalmicak
Knk arkanda biseymi gorduler tecavuz etcekmis gibi bakiolarOc bu benim sürü çektim attım 3 tane köpeğim var kalanlar koyun cart curt kurtlar geliyo bazen
Flaş actimKnk arkanda biseymi gorduler tecavuz etcekmis gibi bakiolar
@flows5991 i kangal olarak ise al daha az yem yer bide is ogrenir az babaparasina alismasinFlaş actim
hic sorma amk kari gormek icin giriozAzarda ve orgda takılıyorum asker geliyo azarda yarrak gösteriyo nöbetteyken pic
Leanlesin piç az yesin de ben burda ekmek peynir yiyorum oç nişantaşında mekan kapatıyo@flows5991 i kangal olarak ise al daha az yem yer bide is ogrenir az babaparasina alismasin
Allah varallahın ya da reenkarnasyonun oldugu kanıtlanana kadar kötüyüz
yarin okul varNiye la
Hayat bu babus ilerlemeye devamSuan dahada kotuyum kadro disi kaldim
Kucuk bir problemyarin okul var