nattyken ai gerekli mi?

growthplatessss111

growthplatessss111

Bronze
hafif yüksek e2 var bi 5-10 pg/mL düşürmem gerek ama aynını yağ oranı düşürerek elde edebileceğimi düşünüyorum. 21 pg/mL çıkmıştı e2'im arimidexte dozajlamayı nas8l yapayım natürelken kullanıp kan tahlili falan veren oldu mu hiç?

Arimidex kullanma kullanmakta kararlı isen aromasin kullan.

• +1
Reactions: pashanimair, churmaxxed, Serialsuicide and 2 others
Arimidex kullanma kullanmakta kararlı isen aromasin kullan.
senin önerin ne? arimidexteki amaç bir yanlışlık olursa çabuk eski haline döneyim diye aromasin olunca aromataz enziminin yeniden ürrtilmesi sürüyo sanırım.

senin önerin ne? arimidexteki amaç bir yanlışlık olursa çabuk eski haline döneyim diye aromasin olunca aromataz enziminin yeniden ürrtilmesi sürüyo sanırım.
O yuzden aromasin kullanmak daha guvenli degil mı zaten amk. Arimidex birakinca bir anda firliyor e2

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
O yuzden aromasin kullanmak daha guvenli degil mı zaten amk. Arimidex birakinca bir anda firliyor e2
arimidexte eskisi ile aynı seviyeye çıkmıyor mu birden çıkmasında ne sorun var

• +1
Reactions: why not me?
arimidexte eskisi ile aynı seviyeye çıkmıyor mu birden çıkmasında ne sorun var
Knk eskisinin de ustune cikip birden plaklari yok ediyor diye biliyom. Aromasin daha safe

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and growthplatessss111
hafif yüksek e2 var bi 5-10 pg/mL düşürmem gerek ama aynını yağ oranı düşürerek elde edebileceğimi düşünüyorum. 21 pg/mL çıkmıştı e2'im arimidexte dozajlamayı nas8l yapayım natürelken kullanıp kan tahlili falan veren oldu mu hiç?
en etkili çözüm yağ oranını düşürmek

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, kurdistan and 3 others
en etkili çözüm yağ oranını düşürmek
Aromasin kullanırsa zaten düşecek. Eğer alacaksanız eczaneden hemen alın en geç 1 haftaya zam gelir. 6.25mg EOD benim 1 yıldır falan fix.

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
Aromasin kullanırsa zaten düşecek. Eğer alacaksanız eczaneden hemen alın en geç 1 haftaya zam gelir. 6.25mg EOD benim 1 yıldır falan fix.
testo alıyon mu yoksa düz sadece aromasin mi?

e2 kaç çıkıyo
yaptırmadan 40 falandı sürekli jinekomasti flare up ları oluyodu şuan jinekomastim %80 azalmış durumda. Doku dahil. Tahminen 15-25 arasıdır

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
yaptırmadan 40 falandı sürekli jinekomasti flare up ları oluyodu şuan jinekomastim %80 azalmış durumda. Doku dahil. Tahminen 15-25 arasıdır
benim daha az almam gerekmez mi dozaj hakkında fikir edinemiyorum benimki 20-25 jino var dokusu gelişmemiş daha 15'e çeksem yeterdir

benim daha az almam gerekmez mi dozaj hakkında fikir edinemiyorum benimki 20-25 jino var dokusu gelişmemiş daha 15'e çeksem yeterdir
max o kadar indiriyo zaten. hpta çökertmeden östrojeni crashlemen neredeyse imkansız. 6 hafta 6.25mg eod al değişim olmazsa ed alırsın.

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Auchelius
Aynen Armosin daha mantıklıda zaten olması gereken range 20 30 arası diye biliyorum daha yan etki görmeden daha çok kısabilirmisin bilmiyorum

• +1
Reactions: growthplatessss111
Aynen Armosin daha mantıklıda zaten olması gereken range 20 30 arası diye biliyorum daha yan etki görmeden daha çok kısabilirmisin bilmiyorum
ergenlikte gereken range 15-25 ben üdt sınırdayım ondan dokusu gelişmemiş bir jino var 1-1.5 senedir geçmiyor ayrıca plaklar erken kapanmasın