nazolabial çizgiler ve göz altı

Trenmaxx1

Trenmaxx1

From Htn to Chadlite
bunlar geçirmek için ne yapmam lazım göz altı için infra hardmax dısı kafein serumu öneriliyor deneyimleyen var mı
@MogEater

hardmax harici çözüm yok ona

• +1
Reactions: maarda, Aven, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
hardmax harici çözüm yok ona
göz altında morluk değilde böyle burundan bi çizgi geliyo bu çizgi görünümü nasıl gider kollojen + skincare baslamayı düsünüyorum skincare ürünlerini degistirecem mogeater ascension guidedaki ürünlere geçip rutin yapsam bu katlama çizgisi gibi şeyler gider mi

Attachments

• IMG_8609.png
    IMG_8609.png
    8.2 MB · Views: 0
  • IMG_8610.png
    IMG_8610.png
    8.5 MB · Views: 0
  • Love it
Reactions: pashanimair
göz altında morluk değilde böyle burundan bi çizgi geliyo bu çizgi görünümü nasıl gider kollojen + skincare baslamayı düsünüyorum skincare ürünlerini degistirecem mogeater ascension guidedaki ürünlere geçip rutin yapsam bu katlama çizgisi gibi şeyler gider mi
Holy eye :love:

• +1
  • Love it
Reactions: Thief, angrywhiteboy and Trenmaxx1
Brom genetik gibi gözüküyor

• So Sad
Reactions: Trenmaxx1
bunlar geçirmek için ne yapmam lazım göz altı için infra hardmax dısı kafein serumu öneriliyor deneyimleyen var mı
Yaklaşık 1 2 ay tam düzenli sayılmayacak şekilde kullandım morluklar baya azaldı ama o göz altı bosluguna pek bi sikim yaramadı gibi

• +1
undereye supportdan oluyor heralde o boşluk

• +1
Reactions: pashanimair
1751567402878

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and MogEater
zygolarım yüksek ve belirgin ama under eye supportu biraz az ve sanırım yağ oranım biraz fazla aynadan baktığımda karın kasları gözükmüyor tahmini %17-18 civarı yüzdeki bu çizgiler yağ oranımı düşürünce gider ins ama hızlı leanmaxingde hormon sikşyor diye biliyorum yaz sonuna kadar 2 ayda yapmayı düsünüyorum önerilerin var mı definasyonda kesinlikle bunu yapmalısın olmazsa olmaz dediğin @maarda

• +1
Reactions: maarda
zygolarım yüksek ve belirgin ama under eye supportu biraz az ve sanırım yağ oranım biraz fazla aynadan baktığımda karın kasları gözükmüyor tahmini %17-18 civarı yüzdeki bu çizgiler yağ oranımı düşürünce gider ins ama hızlı leanmaxingde hormon sikşyor diye biliyorum yaz sonuna kadar 2 ayda yapmayı düsünüyorum önerilerin var mı definasyonda kesinlikle bunu yapmalısın olmazsa olmaz dediğin @maarda
2 ay yine kısmen uzun sayılabilir karb çok düşmene gerek yok

• +1
fat transfer microneedle ve skincare guide

• +1
@MogEater
kanka ben volufiline ve kafein serumu kullandım vaselinele birlikte yaklaşık 1 ay falan kesinlike ama kesinlikle abartıldıkları kadar değiller işe yarıyo mu yarıyo evet ama minimal bi fark yaratır
ben volufiline kullandığım zaman bi işe yaramadığını düşünüyodum ama bıraktıktan 1 hafta sonra falan gerçekten inanılmaz kötü bi hal aldı
yani bu ne demek oluyo volufilinein etkisi kullandığın süre boyunca fark edilebilicek düzeyde değil en azından senin için kendini her gün görüyosun çünkü
aynı zamanda pürüssüz bi hale de getirmiyo göz altı morluğun ve torbaların varsa kötünün iyisine çeviriyo

• +1