BIitz
don't take my advice seriously, full time larp.
Beyaz reçete doktora ihtiyacım olduğu anlamına mı geliyor yoksa doktora gerek olmadığı anlamına mı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gerek yokBeyaz reçete doktora ihtiyacım olduğu anlamına mı geliyor yoksa doktora gerek olmadığı anlamına mı geliyor
ben de oyle saniyordum ama emin oluyumgerek yok
bu beyaz reçete ile alabileceğimiz şeyler gerçekten bir işe yarıyor mu amkBeyaz reçete parasını verip alabildiğin ilaçlar ama mal mal gidersen vermeyebilir. Ben geçen bissürü ilaç aldım sağlıkçı mısın fln dediler her şeyi sorgulamadan verdiler
turkce bilmiyorum yabanciyim dersem n ne yaparlarBeyaz reçete parasını verip alabildiğin ilaçlar ama mal mal gidersen vermeyebilir. Ben geçen bissürü ilaç aldım sağlıkçı mısın fln dediler her şeyi sorgulamadan verdiler
allahını sıktıgım ben olanı soyluorum bılmeyen adam kozmetık ılacı sanıp verebılır@Rol Oku bunları Oruspu çocuğu
dont talk till u have tried it instant ascensionbu beyaz reçete ile alabileceğimiz şeyler gerçekten bir işe yarıyor mu amk
dont talk till u have tried it instant ascension
olm kardiyo yaparım amk bunun için bir şey almaya gerek var mıkardiyosuz 1 saat icinde debloat
olm kardiyo yaparım amk bunun için bir şey almaya gerek var mı