Fridx
Exotic Ethnic Thug
iq um dustu tiradlari okurken elim ayagim titrior
@BugraSA @Serialsuicide @NOX @szenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BX 2025 kis those who knowbitane psikolog kadın subforumu paylaştığından beri bişeyler oldu
Baba sen nerdeydin amg kayboldun bi andaBX 2025 kis those who know
O kariyi ciddiye alanlarda ayri mal zaten
takimdan atildim,sonra hergun idman yapmaya basladim simdi cok aktif olmamaya caliscsmBaba sen nerdeydin amg kayboldun bi anda
Geçmiş olsun halledersintakimdan atildim,sonra hergun idman yapmaya basladim simdi cok aktif olmamaya caliscsm
iq um dustu tiradlari okurken elim ayagim titrior
kuzen görmen lazım elemanlar nasıl rolleniyor ben olayı bilmeden orgu bi açtım yani dedim heralde devlet bize özel arama emri falan çıkardıBX 2025 kis those who know
O kariyi ciddiye alanlarda ayri mal zaten
Takma mayk bende islak mendillen siliyom taharret olmayinca nerden anlasinki
Chalom tehditi gerceklestirip butun ttcelleri orga saldiTiktoktan çocuk akını yaşandı yine, ilk başta uyarmıştık ama sikleyen yoktu forumun son haline bakılınca kimin haklı olduğu ortada. Elbet bir gün bu gerçekleşecekti, forumun yaş ortalaması 14 civarıdır şuan. Açılan threadlerin boklupğu yüzünden subforumu lurklemiyorum bile. susisesi maarda falan açmışsa anca öyle basıyorum thread'e. Bence toplu olarak asalaklara ignore atalım veya kendi habitatımıza geçelim.