ne tipiniz ne boyunuz ne vücudunuz

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
Sikiniz. (Min. 17cm)

En önemlisi bu bunu anlayacak duruma gelmis degilsiniz cogunuz hatirlatma

• JFL
  • +1
Reactions: sladekilic, maarda, Peter Steele and 2 others
bunu kabullendim 3 hafta once extender ve penis pump kullanmaya başladim bakalim sonuç ne olcak

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Kocaman kalin yarraga sahibim

• +1
ya exinin yarragı daha büyükse

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, Black_Pill_Enjoyer1, recai iskender and 1 other person
17 ama çok ince kalınlık hakkında bişey dememissin bence bitmedi başladı :ogre::ogre::ogre:

• +1
bunu kabullendim 3 hafta once extender ve penis pump kullanmaya başladim bakalim sonuç ne olcak
kanka ne kullaniyon bathmate iyi diyolar pahalı amk bide extender nası oluyo

Napacan yarrağı yiğenim götüne mi sokacan :blackpill:

• +1
Reactions: sladekilic
kanka ne kullaniyon bathmate iyi diyolar pahalı amk bide extender nası oluyo
ben ucuz olanlardan aldım extenderi sikine takıyoun esnek bir halde kalıyor extender fiyatına göre alabileceğin en iyisi proextender (700tl)iş gorur ama aliexpressten vakumlu alabilirsin proextender cok uzun sure takilmiyo başına kan akişini azalttiği için pompada basınç ölçerli bi pompa al farketmez manual veya otomatik

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest and jackreacher52
17 ama çok ince kalınlık hakkında bişey dememissin bence bitmedi başladı :ogre::ogre::ogre:
kanka benimde baya uzunu ama çapı ortalama çapını büyütenler nası büyütüyor anlamıyorum amk hayvan gibi iri olanlar var

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kanka benimde baya uzunu ama çapı ortalama çapını büyütenler nası büyütüyor anlamıyorum amk hayvan gibi iri olanlar var
pe rehberi var turkce onu oku knk kalinlik artmasi için kan akişini arttir

ergenlikteyim piyasada dht jel var mı sikime sürcem

buna katılıyorum tip, boy artık önemli değil tabiki çok kusurlu bir göze batan yapınız yoksa. ama büyük penis ve ya kalın bir penise sahipseniz ilgi çekici olursunuz kadınlar da.

• JFL
Reactions: maarda
yanlış anlaşılmasın büyük penis demek iyi cinsellik demek değil tam anlamıyla bazı avantajları ardır orası ayrı pozisyonlar da rahat erişimi gibi. ama en güzel yanı göze hitap etmesidir çünkü algı oluştu.

buna katılıyorum tip, boy artık önemli değil tabiki çok kusurlu bir göze batan yapınız yoksa. ama büyük penis ve ya kalın bir penise sahipseniz ilgi çekici olursunuz kadınlar da.
kral mantığın biraz yanlış gibi tamam penis önemli de sen ortalama boy tiple bi kadını nasıl sekse ikna etmeyi düşünüyorsun?

kral mantığın biraz yanlış gibi tamam penis önemli de sen ortalama boy tiple bi kadını nasıl sekse ikna etmeyi düşünüyorsun?
ben işin çok felsefe kısmını psikoloji kısmını bilemem kardeşim yıllardır sokaklarda büyüdüm girmediğim iş ortamı kalmadı görmediğim insan kalmadı insanları tanırım. bu işin tiple boyla alakası yok kadınlar çünkü hormonları gereği aniden değişen canlılar yakışıklı olsan bile kız seni istemiyorsa o gün istemiyordur bitmiştir sokulmuştur. kafasına çünkü istemediği

mesela bir kadına direk abazanlığını belli edersen sapık olursun ama ona yaklaşmasını bilirsen konuşmasını neşelendirirsen o bacakları sana aralayıp açar. yanlış anlaşılmasın kırmızı hap black pill falan umrumda değil sadece burada ki bazı insanlara üzülüyorum bu tip boy durumundan ileride çocugunuz olursa da böyle mi olacaksınız?

mantıken zaten arkadaşını eğlendirmeyen, annesini babasını sevmeyen çalışkan olmayan arı gibi olmayan bir insan neşeli konuşkan cana yakın olmayan neden bir canlının ilgisini çeksin yaşınız kaç sizin?

ben işin çok felsefe kısmını psikoloji kısmını bilemem kardeşim yıllardır sokaklarda büyüdüm girmediğim iş ortamı kalmadı görmediğim insan kalmadı insanları tanırım. bu işin tiple boyla alakası yok kadınlar çünkü hormonları gereği aniden değişen canlılar yakışıklı olsan bile kız seni istemiyorsa o gün istemiyordur bitmiştir sokulmuştur.

mesela bir kadına direk abazanlığını belli edersen sapık olursun ama ona yaklaşmasını bilirsen konuşmasını neşelendirirsen o bacakları sana aralayıp açar. yanlış anlaşılmasın kırmızı hap black pill falan umrumda değil sadece burada ki bazı insanlara üzülüyorum bu tip boy durumundan ileride çocugunuz olursa da böyle mi olacaksınız?
blackpill'in mantığını reddediyorsun yani, zaten blackpill sana dış görünüş herşeydir demiyo ama çook önemlidir diyor. Kız tavlama taktikleri, statü, para ile de kadın bulabilirsin ama gerçekten hiçbir zaman gerçek aşkı gerçek sevgiyi tadamayacaksın, dişiler sadece rol kesecekler.. Pua taktikleriyle yalvar yakar kadını sekse ikna ettin sonra ne olacak chadin teki götten girecek hatununa :feelskek:

• +1
Reactions: maarda
blackpill'in mantığını reddediyorsun yani, zaten blackpill sana dış görünüş herşeydir demiyo ama çook önemlidir diyor. Kız tavlama taktikleri, statü, para ile de kadın bulabilirsin ama gerçekten hiçbir zaman gerçek aşkı gerçek sevgiyi tadamayacaksın, dişiler sadece rol kesecekler.. Pua taktikleriyle yalvar yakar kadını sekse ikna ettin sonra ne olacak chadin teki götten girecek hatununa
peki ne diyeyim öyle olsun pua falanda umrumda değil haberin olsun.

mantıken zaten arkadaşını eğlendirmeyen, annesini babasını sevmeyen çalışkan olmayan arı gibi olmayan bir insan neşeli konuşkan cana yakın olmayan neden bir canlının ilgisini çeksin yaşınız kaç sizin?
Canlıların ilgisini sadece %95 altın orana sahip olan ve kendisinde ki eksiklikleri -para,bilgi statü- karşısında olan kişi çeker..

peki ne diyeyim öyle olsun pua falanda umrumda değil haberin olsun.
yani sen baya tecrübelisin blackpill felan hikaye ben ortalama tipimle sikim boşta gezmez sürekli kadın bulurum diyorsun?

yani sen baya tecrübelisin blackpill felan hikaye ben ortalama tipimle sikim boşta gezmez sürekli kadın bulurum diyorsun?
kardeşim yakın olduğum arkadaşım vardı ne zamandan beri mekan, club, tarzı bir yere gidecektik nasip olmadı daha yeni 1 hafta oldu gittik çok kaçırmışız sarhoştuk. kalabalık arasından hayal meyal 2 kız vardı konuşmuşuz demek ki kızların da niyeti vardı mekandan çıkardık kızlar da güzeldi çok abartılı değil tabi.

sabaha kadar gezmişiz ama ev bulamadık yatağa atamadık bulsaydık niyetine girmişti kızlar kendileri dedi hatta şuan konuşuyorum tekrardan müsait olduğunda buluşacağım yani demek istediğim oluyor zaten senin o dediğin kız sana gerçekten aşık olmayacakmış falan bunlar boş işler sen etrafında kaç tane yakışıklı görüyorsun?

• +1
Reactions: jackreacher52
kardeşim yakın olduğum arkadaşım vardı ne zamandan beri mekan, club, tarzı bir yere gidecektik nasip olmadı daha yeni 1 hafta oldu gittik çok kaçırmışız sarhoştuk. kalabalık arasından hayal meyal 2 kız vardı konuşmuşuz demek ki kızların da niyeti vardı mekandan çıkardık kızlar da güzeldi çok abartılı değil tabi.

sabaha kadar gezmişiz ama ev bulamadık yatağa atamadık bulsaydık niyetine girmişti kızlar kendileri dedi hatta şuan konuşuyorum tekrardan müsait olduğunda buluşacağım yani demek istediğim oluyor zaten senin o dediğin kız sana gerçekten aşık olmayacakmış falan bunlar boş işler sen etrafında kaç tane yakışıklı görüyorsun?
sarhoş kafayla sosyal olarak rahat olursun yürürsün felan anladık mesele kadın bulmak değil, kadın sırf egosunu tatmin etmek zevk almak için seninle birlikte olur ama kalbini gönlünü gider chadlite+ kaptırır. Sen emek edersin, karakterli namuslu işinde gücünde delikanlı adam olursun kadınlar sen çabalamadığın sürece seni umursamayacaklar ama aynısı yakışıklı bir erkek olunca aynı ortama girmek için göz göze gelmek için, sohbet başlatmak için, bakire değilse evine gelmek için bahaneler bulmaya çalışacak hepsini yaşadım, gerçek aşkı da gördüm, foidlerin kahpeliğini de..

• JFL
Reactions: Tituss
sarhoş kafayla sosyal olarak rahat olursun yürürsün felan anladık mesele kadın bulmak değil, kadın sırf egosunu tatmin etmek zevk almak için seninle birlikte olur ama kalbini gönlünü gider chadlite+ kaptırır. Sen emek edersin, karakterli namuslu işinde gücünde delikanlı adam olursun kadınlar sen çabalamadığın sürece seni umursamayacaklar ama aynısı yakışıklı bir erkek olunca aynı ortama girmek için göz göze gelmek için, sohbet başlatmak için, bakire değilse evine gelmek için bahaneler bulmaya çalışacak hepsini yaşadım, gerçek aşkı da gördüm, foidlerin kahpeliğini de..
tamam dostum şunu eklemek istiyorum son olarak umarım bir gün bu soruyu sorarsın.
bu iş nereye kadar böyle gidecek bu düşmanlık bitecek mi ?

• JFL
tamam dostum şunu eklemek istiyorum son olarak umarım bir gün bu soruyu sorarsın.
bu iş nereye kadar böyle gidecek bu düşmanlık bitecek mi ?
bırak şimdi şu aşmış ayaklarını kardeşim sen gelirken ben gidiyordum , kimseye de düşmanlığımız yok çok şükür

• JFL
Reactions: Tituss
hayatının kaç yerinde sosyal alanlarda kendini penisinle tanıtıyon kanka c1 e atarsın max amk

• JFL
hayatının kaç yerinde sosyal alanlarda kendini penisinle tanıtıyon kanka c1 e atarsın max amk
knk bi ortama girince ilk cümlen beinm dakdaşşaj 27 cm deminyısn sıknıtı ssende

• JFL
hayatın yok orgta kafanı çürütüyon

F282b6cg2hf91
:blackpill:

lan salak herif beni nereden tanıyorsun ki ahkam kesiyorsun ben buraya kendime bir şeyler katmak için giriyorum kadın sıkıntım yok çok şükür Allaha.