Chudai
Banned
Ailem okb ilaçlarımı aldı. Ders çalışamıyorum. Aile pill, boy pill zart pill zurt pill yeter artık amk dayanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
foruma geldiğimde 10. sınıftım mezun olacam bu mal hala ders çalışıyo amk![]()
Bizde de boyle bi kiz vardi geoitti lakabi
Param yok malzemeleri alamıyorum. 600-700 tl atın 1 hafta içinde ropelamayanın anasını sksinler. Ölürken her anımı da kaydederim acı çekiyom mu vs vs diyeTüm forum oturduk ropelamani bekliyoruz
(@Dathomirian Zabrak ropelamdan once hesabi bana versene lutfen)
Oha amk bitane ip alacan 700tl napacan göcmeden once sonbi eskort ziyaretinemi gidecen kanka bide ropelarkan soyle blackpill haytimi sikti diye bagiriip internette paylasirmisin belki forumu fln yasaklarlarParam yok malzemeleri alamıyorum. 600-700 tl atın 1 hafta içinde ropelamayanın anasını sksinler. Ölürken her anımı da kaydederim acı çekiyom mu vs vs diye
700tlye çingene amı siker ancaOha amk bitane ip alacan 700tl napacan göcmeden once sonbi eskort ziyaretinemi gidecen kanka bide ropelarkan soyle blackpill haytimi sikti diye bagiriip internette paylasirmisin belki forumu fln yasaklarlar
niye yalan söylüyorsun kardeşim 9. sınıfsın hatta bir ara senin oraya geleyim pide yeriz. saklamana gerek yok böyle şeyleri biz bir aileyizforuma geldiğimde 10. sınıftım mezun olacam bu mal hala ders çalışıyo amk![]()
Teyzemin kiziBu kim
olmParam yok malzemeleri alamıyorum. 600-700 tl atın 1 hafta içinde ropelamayanın anasını sksinler. Ölürken her anımı da kaydederim acı çekiyom mu vs vs diye