ascendantwill
Diamond
Yap gitsin amk hayat senin hayatın çoğu şey zaten anlamsız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okulumu tarayacağım bu motivasyondan sonra sağol dostumYap gitsin amk hayat senin hayatın çoğu şey zaten anlamsız
onu icat eden kişi ölmüştühomemade weapon yapıyom biraz daha kendimi geliştiricem eğer ki gelişirsem FGC-9 yapıcam
Bana ateş etmede ne yapıyorsan yapOkulumu tarayacağım bu motivasyondan sonra sağol dostum
ya özgür yaşa yada öl amkonu icat eden kişi ölmüştü
Vah salak kardeşim vah 2-3 atışta silahın gövdesini eline alacaksın,homemade weapon yapıyom biraz daha kendimi geliştiricem eğer ki gelişirsem FGC-9 yapıcam
"elin alışsın" sanki alejandro gillick amkVah salak kardeşim vah 2-3 atışta silahın gövdesini eline alacaksın,
Silaha erişimin bu kadar kolay olduğu ülkede salak olmayın gidin telegramdan bedava fiyatına emanet al elin alışsın.
ortaokulda beni milleti kıskandırmak için kullanıyorlardı amk, baya bana hint veriyorlardı ben anlamıyordum keşke götümü sikselerde ölsem amkamına koyayım ortaokul 8 de yediğim rejection aklıma geldi beni gazlayan arkadaşlarımıda o foidide öldürmek istiyorum orospu kancık gitti benden allahın maymunuyla çıktı orospu kancık çıktığı cocuk maymuna benziyordu benden kısaydı keşke dövseydim oe evladını
broooootalortaokulda beni milleti kıskandırmak için kullanıyorlardı amk, baya bana hint veriyorlardı ben anlamıyordum keşke götümü sikselerde ölsem amk
tutorial lazım acilindenhomemade weapon yapıyom biraz daha kendimi geliştiricem eğer ki gelişirsem FGC-9 yapıcam
pdfi var hocam 2 dk arayın bulursunuztutorial lazım acilinden
bulamadım hocampdfi var hocam 2 dk arayın bulursunuz
Elektriğini bi keserim görürsün amk özgürlüğüya özgür yaşa yada öl amk
jeneratör yok mu oglum sizde amkElektriğini bi keserim görürsün amk özgürlüğü
Amk sıte cocugu anarsıst olcak bıde oturdugum yerlerde sıker atarlar senıjeneratör yok mu oglum sizde amk
kartondan gecekonduda oturuyom amk bana geliyo site cocugu anarsist olcak bide diyo gecen bekci geldi babamı dövdü evin yarısını yıktı amkAmk sıte cocugu anarsıst olcak bıde oturdugum yerlerde sıker atarlar senı
buna çok güldüm yakartondan gecekonduda oturuyom amk bana geliyo site cocugu anarsist olcak bide diyo gecen bekci geldi babamı dövdü evin yarısını yıktı amk
Kanka tokide oturdum şehir merkezinde oturdum hiçbirinde jenerator yoktu ne anlatiyorsun babani doverimkartondan gecekonduda oturuyom amk bana geliyo site cocugu anarsist olcak bide diyo gecen bekci geldi babamı dövdü evin yarısını yıktı amk
KFÖSMEFNÇSMFÇENFŞDDÖKanka tokide oturdum şehir merkezinde oturdum hiçbirinde jenerator yoktu ne anlatiyorsun babani doverim
vay gariban ezik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDKanka tokide oturdum şehir merkezinde oturdum hiçbirinde jenerator yoktu ne anlatiyorsun babani doverim
4+1 de oturuyoz su an yarısını da yıkmıyolarvay gariban ezik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD