Ne yapmalıyım 🤔

recai iskender

recai iskender

It has begun
tyt 75-80 ydt 73+ yapıyorum ancak aytye bu sene girmeyi seçmediğim için mezuna bırakmayı düşünüyorum mezun senemde çalışacak işim de var yks de kasarım nasıl fikir🤔

• +1
Reactions: yndra
yok knk hem çalışıp hem yks çok çok zor

• +1
Reactions: Ashoimex, recai iskender and Arisylva
Birini yapacaksın harbi zor yoksa aşırı şey biri değilsen

• +1
Reactions: recai iskender
ucube ucube tepki atma la yarak kafası:rage:

• JFL
ayt de üni okuyup yine işsiz olucan bilemedim:fuk:
Doğu avrupaya gitmek çok kolay onu deneyecem devlet kazanamazsam parayla gitçez mecbur

Doğu avrupaya gitmek çok kolay onu deneyecem devlet kazanamazsam parayla gitçez mecbur
he para varsa sıkıntı yok git baba adam gibi üniversiteni oku üç beş arkadaş ortamına gir güzel deneyim üni hangi bölümü istiyorsun birdr

üni hangi bölümü istiyorsun birdr
Hayalimde hukuk var ama gerçekçi olarak gemicilikte tanıdık var büyük ihtimal orayı seçeceğim

• +1
Reactions: Arisylva
Hayalimde hukuk var ama gerçekçi olarak gemicilikte tanıdık var büyük ihtimal orayı seçeceğim
güzel güzel de hukuka anasının karnından doğan girmek istiyor gemicilik ve hukuk dışında üç beş bölüm daha düşün bence

• +1
tyt ortalamanin ustu, gayet iyi. dogru net sayini verdiysen bilgi eksikligin cok yoktur, daha fazla net icin okudugunu anlama, muhakeme, vb... yeteneklerini arttirarak yukseltebilirsin...

• Woah
tyt 75-80 ydt 73+ yapıyorum ancak aytye bu sene girmeyi seçmediğim için mezuna bırakmayı düşünüyorum mezun senemde çalışacak işim de var yks de kasarım nasıl fikir🤔
öncelikle sakin kalmalısın

• Woah
sat düşünebilcek durumda mısın

• +1