recai iskender
It has begun
tyt 75-80 ydt 73+ yapıyorum ancak aytye bu sene girmeyi seçmediğim için mezuna bırakmayı düşünüyorum mezun senemde çalışacak işim de var yks de kasarım nasıl fikir

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok knk hem çalışıp hem yks çok çok zor
iyi de hangisini yapsamBirini yapacaksın harbi zor yoksa aşırı şey biri değilsen
Ayt kas benceiyi de hangisini yapsam
Bu sene tercih
İş
Mezuna kalıp ayt
ayt de üni okuyup yine işsiz olucan bilemedimiyi de hangisini yapsam
Bu sene tercih
İş
Mezuna kalıp ayt
Doğu avrupaya gitmek çok kolay onu deneyecem devlet kazanamazsam parayla gitçez mecburayt de üni okuyup yine işsiz olucan bilemedim![]()
he para varsa sıkıntı yok git baba adam gibi üniversiteni oku üç beş arkadaş ortamına gir güzel deneyim üni hangi bölümü istiyorsun birdrDoğu avrupaya gitmek çok kolay onu deneyecem devlet kazanamazsam parayla gitçez mecbur
Hayalimde hukuk var ama gerçekçi olarak gemicilikte tanıdık var büyük ihtimal orayı seçeceğimüni hangi bölümü istiyorsun birdr
güzel güzel de hukuka anasının karnından doğan girmek istiyor gemicilik ve hukuk dışında üç beş bölüm daha düşün benceHayalimde hukuk var ama gerçekçi olarak gemicilikte tanıdık var büyük ihtimal orayı seçeceğim
öncelikle sakin kalmalısıntyt 75-80 ydt 73+ yapıyorum ancak aytye bu sene girmeyi seçmediğim için mezuna bırakmayı düşünüyorum mezun senemde çalışacak işim de var yks de kasarım nasıl fikir![]()
Evetsat düşünebilcek durumda mısın
trde en iyi üniden mezun olsan bile wagecuck oluyorsun para durumun varsa erkenden sat'a kay derimEvet