Resistance.
Şu andan itibaren eski konuları bumplamayın dostlar bumplayanlar uyarı alacak. Eğer birçok konu bumplamışsanız uyarının büyüklüğü değişir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bizim zamanımızda öle bişi yoktu götünden element mi uyduruyonŞu andan itibaren eski konuları bumplamayın dostlar bumplayanlar uyarı alacak. Eğer birçok konu bumplamışsanız uyarının büyüklüğü değişir.
Bu hep forumda vardı aq sadece subforumda bir moderasyon yoktu.Bizim zamanımızda öle bişi yoktu götünden element mi uyduruyon

2025 recai tiradlarını da mı bumplamayak![]()
Yani sen geldin diye moderasyon getircen yenilik getircen bize dimiBu hep forumda vardı aq sadece subforumda bir moderasyon yoktu.
O isim hi yerden tanıdık geliyor ya2025 recai tiradlarını da mı bumplamayak![]()
şey vardı ya kanka omegleye girdi diye annesini odaya geldi diye darp ettiO isim hi yerden tanıdık geliyor ya
Boşu kes işine geliyosa gelmiyosa burada durmana kimse zorlamıyor seni isteseydim az önceki necrobumplarından dolayı % bile girerdim kibar olmaya calıştıkça kendinizi bir sik sanıp suistimal etmeyinYani sen geldin diye moderasyon getircen yenilik getircen bize dimi
rram seni
O adam bu forumda mıydışey vardı ya kanka omegleye girdi diye annesini odaya geldi diye darp etti
Kibarlığın için sağol bitanemBoşu kes işine geliyosa gelmiyosa burada durmana kimse zorlamıyor seni isteseydim az önceki necrobumplarından dolayı % bile girerdim kibar olmaya calıştıkça kendinizi bir sik sanıp suistimal etmeyin

Angry kaneki MOD AÇTI FORUM HALKI KAÇINBoşu kes işine geliyosa gelmiyosa burada durmana kimse zorlamıyor seni isteseydim az önceki necrobumplarından dolayı % bile girerdim kibar olmaya calıştıkça kendinizi bir sik sanıp suistimal etmeyin