Neden bunu yaparsın

xlegend

xlegend

incel degilim

Birth defect genetiği muhteşem kötü iki çiftsiniz ve hayatta zorluklarla elbet karşılaşıyorsunuz neden çocuk yaptınız neden hiç mi acımadınız anlıyorum insanlar evlat sevgisi tatmak istiyor ama allah size vermemiş kanka bunu neden yaparsın ya allah çarpsın günah bu ya tamam çok mutlu bir aile ama yani...

Hem brutal hemde mutlu...
Çocuk bir 14 yaşına gelsin anlicak ve umarım annesinden babasından nefret etmez

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, sexisdeath and Serialsuicide

Birth defect genetiği muhteşem kötü iki çiftsiniz ve hayatta zorluklarla elbet karşılaşıyorsunuz neden çocuk yaptınız neden hiç mi acımadınız anlıyorum insanlar evlat sevgisi tatmak istiyor ama allah size vermemiş kanka bunu neden yaparsın ya allah çarpsın günah bu ya tamam çok mutlu bir aile ama yani...

engellileri kısırlaştırmak lazım japonyadaki gibi o kadar çok çocuk istiyosalar yurtlarda piç çocuklar var onları alsınlar beyinlerini siktiklerim

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius and sexisdeath
bu adam bile benden önce sikmiş

• JFL
Reactions: why not me?, churmaxxed and Serialsuicide
Saçmalık. Aynı şekilde bi cüce çiftin videosunu görmüştüm bacaklari çarpık elemanın 2 kız yapmış erkek istiyomus 3. Olcakmis felan kizlarinin biri carpik bacakli cuce yine kafayi yedirtir ben o yaşta olsam hic bi sıkıntım olmamasina ragmen cocuguma istedigi hayatı verebilir miyim genetigim buna ne kadar yeter diye 50 kez dusunurum bunlar dusunmeden 2-3 tane sıçıyor amk çocuğun göreceği zorbalığı ergenliginin tamamen yarrağım gibi gececegini ve bunun yüzünden uykuda annesini ve babasını bogabilecegini felan dusunmuyolar mi acaba

• +1
Reactions: Yagiz8928, Misogynist_Maxxer, Auchelius and 2 others
Sırf kendileri aile hayatını yaşamak ve 3 dk'lık zevk için çocukların hayatını sikiyorlar tamamen bencilce sonra çocukları'da ürüyor böyle mikropların sayısı ve dışarıdaki stantların sayısı artıyor.

• +1
Reactions: churmaxxed, senualF, Auchelius and 1 other person

engellileri kısırlaştırmak lazım japonyadaki gibi o kadar çok çocuk istiyosalar yurtlarda piç çocuklar var onları alsınlar beyinlerini siktiklerim
Saçmalık. Aynı şekilde bi cüce çiftin videosunu görmüştüm bacaklari çarpık elemanın 2 kız yapmış erkek istiyomus 3. Olcakmis felan kizlarinin biri carpik bacakli cuce yine kafayi yedirtir ben o yaşta olsam hic bi sıkıntım olmamasina ragmen cocuguma istedigi hayatı verebilir miyim genetigim buna ne kadar yeter diye 50 kez dusunurum bunlar dusunmeden 2-3 tane sıçıyor amk çocuğun göreceği zorbalığı ergenliginin tamamen yarrağım gibi gececegini ve bunun yüzünden uykuda annesini ve babasını bogabilecegini felan dusunmuyolar mi acaba
Bence hepinizin kısmi olarak haklılığı var ama sizce bun insanlarda böyle doğmak istedi mi sizce ne kadar zorbalığa uğramışlardır?

Bozuk biri bozuk biriyle hayatını geçirirmesi normal çünkü o ile kendisi çoğunlukla aynı durumları yaşamıştır.

İnsanlar mutlu olurken bile yargılanıyor, acı çekerkende.

Sizlere katıldığım kısım onların çocuklarıda acı çekicek belki ama o kişilerde en doğal haklarını kullanıyor bir “aile kurma”.

Bozuk(engelli olarak adlandırdım).

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, xlegend, hanma lover and 2 others
Bence hepinizin kısmi olarak haklılığı var ama sizce bun insanlarda böyle doğmak istedi mi sizce ne kadar zorbalığa uğramışlardır?

Bozuk biri bozuk biriyle hayatını geçirirmesi normal çünkü o ile kendisi çoğunlukla aynı durumları yaşamıştır.

Sizlere katıldığım kısım onların çocuklarıda acı çekicek belki ama o kişilerde en doğal haklarını kullanıyor bir “aile kurma”.

Bozuk(engelli olarak adlandırdım).
1762377473121
eğer böyle bir aile görürsem hediye oalrak pompalı tüfek ve 1 kutu mermi vereceğim.

• WTF
  • Love it
Reactions: Yagiz8928 and xlegend
  • Ugh..
  • Love it
Reactions: Yagiz8928 and xlegend
öyle doğsaydım yapardım ama olmadığım için gerek yok
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu halin keyfin sağlığın sıhhatin yerinde, “öyle doğsaydım” diyorsun hiç sordun mu bu kişilere böyle doğmak istediniz mi diye?

Siz ikinizinde bu konu hakkında yorumlarınızı merak etmekteyim.
@Resistance.
@maarda

• +1
Reactions: why not me?, Misogynist_Maxxer, hanma lover and 2 others
Aile gerçekten çok güzel birşey

• So Sad
Reactions: xlegend
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu halin keyfin sağlığın sıhhatin yerinde, “öyle doğsaydım” diyorsun hiç sordun mu bu kişilere böyle doğmak istediniz mi diye?

Siz ikinizinde bu konu hakkında yorumlarınızı merak etmekteyim.
@Resistance.
@maarda
Valla bro hassas bir konu ya ben pek bir şey demek istemiyorum.

Ama sunu diyim Şimdi engelliler üremesin demek gen havuzu icin mantıklı fakat bu insanlarin üremesi engellemekte bir nevi onun insan hakkını gaspetmen devletin üreme işine doğrudan müdahale etmesi ne kadar mantıklı olur o da apayrı bir konu

• +1
Reactions: Auchelius

Bozuk(engelli olarak adlandırdım)
haklısın ama zaten eşiyle bir araya geldiği zaman bir aile kurmaz mı? Özellikle eğer her gün bedduasını alabilecegin bir potansiyel engelli çocuk genetigiyle niye kumar oynarsınki? Cidden üzülüyorum ama bir çocuğa sahip olmak soyunun devam etmesi dürtüsü bu tarz durumlarda kontrol edilebilir olması lazım sonuçta oyuncak felan değil bu

• +1
Reactions: xlegend and Auchelius
gerçekten anlam verilemeyecek bi davranış
Ulan hiç mi empati yapamıyorsun?
Kendi yaşadıklarından hiç mi ders çıkaramadın lan?
Neden senin yaşadığın tum akran zorbalığı, hayatı eksik yaşamayı KENDİ ÖZ evladına yaşatıyorsun?
ulan sen hadi birth defect halinle dünyaya geldin neden masum bir çocuğa bu acı dünyayı yaşayacağının bilincinde bir şekilde dünya üzerinde cehennemi yaşatıyorsun?
Cidden en ufak bi şekilde aklım almıyor...
Bu aile sadist falan olmalı normal değil bu.
Ben Evladım kız olsun diye umut ediyorum ilerde evladım olursa (hipergamiden etkilenmesin rahat etsin) bunlar engelli haliyle çocuk yapıyor.
Çok cocuk istiyorsan evlat edin madem hem iyilim yapmış olursun.
Ulan acaba biz boşuna mı düşünüyoruz.
Ben Htn evleneceğim Kız Htb çocuğum kız olsun rahat etsin diyorum bunlar bu haliyle dünyaya bir can getiriyor.
Bu çocuk ileride hayatına katlanamayıp intihar etse hoşlarına mı gidecek ailecek??
ilginç...

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 3 others
haklısın ama zaten eşiyle bir araya geldiği zaman bir aile kurmaz mı? Özellikle eğer her gün bedduasını alabilecegin bir potansiyel engelli çocuk genetigiyle niye kumar oynarsınki? Cidden üzülüyorum ama bir çocuğa sahip olmak soyunun devam etmesi dürtüsü bu tarz durumlarda kontrol edilebilir olması lazım sonuçta oyuncak felan değil bu
O yüzden kısmi olarak haklısınız dedim çünkü doğum istatistik oranlarına bakıldığında her yıl artmakta bu engelli, otizmli insanlar ve bir kısmı yanlış hamilelik süreci iken bir kısmı ise genetik havuzlarındaki problemlerden dolayı ve ciddi olarak sıkıntılı durum bu engelli oranının artması geçilmedikçede artmaya devam edecektir.

şahsen bana soracak olursanız en iyisi partneriniz ile ikinizinde bir “eş” olup olmayacağınızı öğrenmek için test yaptırmaktır ve belki kişeye bağlı olarakta psikoloğa gitmek iyi bir seçenek olabilir.

• +1
Reactions: xlegend and hanma lover
gerçekten anlam verilemeyecek bi davranış
Ulan hiç mi empati yapamıyorsun?
Kendi yaşadıklarından hiç mi ders çıkaramadın lan?
Neden senin yaşadığın tum akran zorbalığı, hayatı eksik yaşamayı KENDİ ÖZ evladına yaşatıyorsun?
ulan sen hadi birth defect halinle dünyaya geldin neden masum bir çocuğa bu acı dünyayı yaşayacağının bilincinde bir şekilde dünya üzerinde cehennemi yaşatıyorsun?
Cidden en ufak bi şekilde aklım almıyor...
Bu aile sadist falan olmalı normal değil bu.
Ben Evladım kız olsun diye umut ediyorum ilerde evladım olursa (hipergamiden etkilenmesin rahat etsin) bunlar engelli haliyle çocuk yapıyor.
Çok cocuk istiyorsan evlat edin madem hem iyilim yapmış olursun.
Ulan acaba biz boşuna mı düşünüyoruz.
Ben Htn evleneceğim Kız Htb çocuğum kız olsun rahat etsin diyorum bunlar bu haliyle dünyaya bir can getiriyor.
Bu çocuk ileride hayatına katlanamayıp intihar etse hoşlarına mı gidecek ailecek??
ilginç...
Tek sorun bu değil bu arada, dwarfism olan annelerde doğum yaparken ölüm oranı yüksek
tırrıkiyede tek bir ebeveyn zengin degilse çocuğunun ihtiyaclarını karşılayamaz maddi/manevi
Ulan kadın doğum esnası ölse napacaktın?
tek başina bacak kadar halinle ne çocuğuna para yetişecek ne çocuğunla zaman geçirebilecektin.

• +1
Reactions: xlegend and Auchelius
Tek sorun bu değil bu arada, dwarfism olan annelerde doğum yaparken ölüm oranı yüksek
tırrıkiyede tek bir ebeveyn zengin degilse çocuğunun ihtiyaclarını karşılayamaz maddi/manevi
Ulan kadın doğum esnası ölse napacaktın?
tek başina bacak kadar halinle ne çocuğuna para yetişecek ne çocuğunla zaman geçirebilecektin.
Bu hayatta çocuk bile sahip olmak lüks birşeye dönüşmeye başladı.

İnsan kendi çocuğuna nasıl daha iyi bir hayat yaşamasını sağlayacağını düşünmekten içi içini yemekte.

• +1
Reactions: xlegend and jauscope
Bu kısımda hiç sıkıntı yok sıkıntı çocuk yapmaları evlatlık edinebilirlerdi(evlatlık veriliyo mu engellilere idk)

• +1
Reactions: Auchelius
Çok şey söylemek isterim ama forumda hoş karşılanmam o yüzden boşver

• +1
Reactions: xlegend, Kayra139 and why not me?
  • +1
Reactions: xlegend and Misogynist_Maxxer
yeni .org üyeleri hayırlı olsun

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, Serialsuicide and why not me?