neden cl?

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
dogmaxxed tipler

miggypilled , emircembekli fenotip olarak anlayin diye ornek veriyorum neden bu feno hep htn cl chad kabul ediliyo ilk dedigim lavuk bana kalirsa dumduz hmtn emircembeklinin harmony eye area fln da iyi o htn low cl olabilir de bu cene yapisindski kisiler neden luksmeks camiasinda cekici kabul ediliyor forward growth hersey degil bence

fikrinizi merak ediyorum cok niche bi konu oldu

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Resistance. and 3 others
Yav Türkiyede adam akıllı rate atabilecek biri yok ki amk greyceller öğrendikleri kelimeleri sağda solda kullanıyor. Cl'yi falan bilen yoktur mk

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, BugraSA and 9 others
male gaze den daha çok female gaze var ve adamların olayı fizik zaten. 13-18 yaş arası kızların en çok istediği şey biceps falan adamda o kitleye hitap ediyor luksmeksten bahsediyosanda bu elemanlara cl verenin amk o kimse. emircembekliden bahsediyodum bu arada miggypilled tanimiyom:feelstrash:

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Resistance. and 2 others
dogmaxxed tipler

miggypilled , emircembekli fenotip olarak anlayin diye ornek veriyorum neden bu feno hep htn cl chad kabul ediliyo ilk dedigim lavuk bana kalirsa dumduz hmtn emircembeklinin harmony eye area fln da iyi o htn low cl olabilir de bu cene yapisindski kisiler neden luksmeks camiasinda cekici kabul ediliyor forward growth hersey degil bence

fikrinizi merak ediyorum cok niche bi konu oldu
Smv olarak cl, yüz olarak htn emircem diğer elemanı tanımıyom ama senin dediğin sadece diğer herşeye sahip ol teorisi

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and fury31
bozduı bence clash royale

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Resistance., fury31 and 1 other person
emircembkl hmtn

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, BugraSA and yadih
mogs me

• +1
Reactions: Thrill
htn kim size göre bacisini siktiklerim foidlerden daha hipergamiksiniz
Ben mi sana öğreteceğim mtn, htn’yi psl scalesini be amcık?

Yan profili nispeten daha iyi olsa da dediğin çocuğun tipi bu:

IMG 6045

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and Serialsuicide
Ehuehu foidler hipergamik ltbler htn CL istiyo 😭😭😭😭😭😭

O sırada smvsiz htn olan çocuğa MTN veren aminogluceller

• +1
Reactions: Thrill, yadih and Resistance.
dogmaxxed tipler

miggypilled , emircembekli fenotip olarak anlayin diye ornek veriyorum neden bu feno hep htn cl chad kabul ediliyo ilk dedigim lavuk bana kalirsa dumduz hmtn emircembeklinin harmony eye area fln da iyi o htn low cl olabilir de bu cene yapisindski kisiler neden luksmeks camiasinda cekici kabul ediliyor
akdeniz tipi erkekler seviliyor cünkü ve millet appeale göre rate atıyo coğu ztn htn ama chad muamelesi cekiliyor appealleri sayesinde hatta internette duymuşsundur belki akyaz falan diyorlar direkt

forward growth hersey degil bence
her şey değil tabiki de ama çok şey en azından tam öne büyüme yoksa bile cok brutal recesed olmamak lazım

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, IlI, balve and 7 others
şu çocuğun tipi bana kalırsa türkiye şartlarında htn hatta belki chadlite bile denilebilir (bu çocuk türkiyede 1/100 değildir ama 1/50'si rahat vardır)
ama burdakilerin rate işi öyle olmadığı için ben de buraya ayak uyduruyom
çünkü bu çocuk buraya fraudsuz dümdüz kameraya bakarak fotoğraf atarsa belki hmtn'ye bile cömert derler sıkıntı orada
herhangi bir model için de geçerli. chad dediğiniz modeller burda düzgün şekilde fotoğraf atsa max htn - clite arası bir şey vereceksiniz

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 277275 and BugraSA
View attachment 4538224

Çocuk cok rahat HTN bu arada cherrypicked fotolarını atıp rate atmayın

MTN çektikleri cocuk şu sizce bu cocuk 'middle' olabilir mi :lul:

View attachment 4538227

ben de o üstte attığın fotodan bahsediyorum zaten. bu çocugun yorumlarına kızlar bu kadar gelmeseydi tipi vücudu sayesinde ünlü olmasaydı buraya foto attığında burda alacağı max rating hmtn civarı

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, BugraSA and 1 other person
ben de o üstte attığın fotodan bahsediyorum zaten. bu çocugun yorumlarına kızlar bu kadar gelmeseydi tipi vücudu sayesinde ünlü olmasaydı
zaten biri birini doğuruyor varsayım mantık olarak hatalı

• +1
Reactions: pashanimair, BugraSA, Thrill and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Deleted member 277275 and 1 other person
Ben mi sana öğreteceğim mtn, htn’yi psl scalesini be amcık?
PUAHAUWJSUW KONUŞMAYA BAK ANASINI SATAYIM
trde bu adamda htn değilse vay halimize sen 23ten beri burdasin bunu anasının amına kadar mogluyorsundur dime knk

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
şu çocuğun tipi bana kalırsa türkiye şartlarında htn hatta belki chadlite bile denilebilir (bu çocuk türkiyede 1/100 değildir ama 1/50'si rahat vardır)
ama burdakilerin rate işi öyle olmadığı için ben de buraya ayak uyduruyom
çünkü bu çocuk buraya fraudsuz dümdüz kameraya bakarak fotoğraf atarsa belki hmtn'ye bile cömert derler sıkıntı orada
herhangi bir model için de geçerli. chad dediğiniz modeller burda düzgün şekilde fotoğraf atsa max htn - clite arası bir şey vereceksiniz
buraya ayak uydurma diye birsey yok aq adam akıllı gerçekçi rate verin underrate atınca havalimi oluyonuz

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Trenmaxx1
Cocuk htn amk gayette podyumda yürürken görseniz chad dersiniz burda hate kusuyonuz

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 251512 and 1 other person
dogmaxxed olarak gelmelerinin sebebi posterior neurocranium recessed olmaları, bilinçaltında bunu köpeklerin suratıyla bağdaştırıyor

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and growthplatessss111
buraya ayak uydurma diye birsey yok aq adam akıllı gerçekçi rate verin underrate atınca havalimi oluyonuz
bu çocuğa tr şartlarında CL desem yine laf işitecem

• +1
zaten biri birini doğuruyor varsayım mantık olarak hatalı
bu arada biri birini doğuruyor ne alaka?
o zaman seninki de biribirini doğuruyor. yakışıklı olmasa model olmazdı.

• +1
PUAHAUWJSUW KONUŞMAYA BAK ANASINI SATAYIM
trde bu adamda htn değilse vay halimize sen 23ten beri burdasin bunu anasının amına kadar mogluyorsundur dime knk
Ulan okuma yazman yok mu senin be orospunun fışkırığı, ben bu adamdan iyiyim diye bir iddia mı ortaya koydum? Sadece fikrim neyse onu belirttim diye bacımı mı sikeceksin bre saygısız tatavatsız sıçmık?

Burada millet fikrini belirtince hemen kendine yediremeyip küfür edersen senin o profilindeki iskeletin orta parmağını alev aldıra aldıra senin bacına sok çıkar yaparlar kardeşim benim, ninja kaplumbağanı seyretmeye devam et.

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Auchelius and 2 others
Ulan okuma yazman yok mu senin be orospunun fışkırığı, ben bu adamdan iyiyim diye bir iddia mı ortaya koydum? Sadece fikrim neyse onu belirttim diye bacımı mı sikeceksin bre saygısız tatavatsız sıçmık?

Burada millet fikrini belirtince hemen kendine yediremeyip küfür edersen senin o profilindeki iskeletin orta parmağını alev aldıra aldıra senin bacına sok çıkar yaparlar kardeşim benim, ninja kaplumbağanı seyretmeye devam et.
Aromasin kardeşisiniz siz kavga etmeyin

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, susisesi and 1 other person
dogmaxxed olarak gelmelerinin sebebi posterior neurocranium recessed olmaları, bilinçaltında bunu köpeklerin suratıyla bağdaştırıyor
1768387001240
İyi örnek balanced gelişim
1768388012675
Fazla anterior gelişimi köpek surat
1768388038783

1768388142534
1768388529392
Fazla posterior gelişim uzaylı surat
1768388187732

1768388400204
Türbanlı kadınlarla uzaylı diye dalga geçilmesinin sebebide bu

• +1