Neden Hiçbirimiz Ascendlemeyecek?

D

Deleted member 277275

retarded ltn
çoğu kişi buraya büyük umutlarla kaydoluyor ama üşengeç ve tembel olduğu için botb vb. deki threadleri okuyup gerçek hayatta uygulamıyor. ve genelde türkçede yada off topicte shitpost paylaşarak rotluyor. gerçekten ascendleyecek olanlar bu botbdakileri gerçek hayatta uygulayanlar ve ameliyat için para biriktirenler olcak

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Thrill, flows5991 and 3 others
çoğu kişi buraya büyük umutlarla kaydoluyor ama üşengeç ve tembel olduğu için botb vb. deki threadleri okuyup gerçek hayatta uygulamıyor. ve genelde türkçede yada off topicte shitpost paylaşarak rotluyor. gerçekten ascendleyecek olanlar bu botbdakileri gerçek hayatta uygulayanlar ve ameliyat için para biriktirenler olcak
yapma ya

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, ascendantwill, Thrill and 3 others
yok ben chad olcam inaniyorum

• +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher, Thrill and Deleted member 277275
ne zekisin sen oyle bazilarimiz 2 iste birden calisiyor her turlur statı maxxlıyoruz :)

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: -BayHarbourButcher, ascendantwill, Thrill and 1 other person
ne zekisin sen oyle bazilarimiz 2 iste birden calisiyor her turlur statı maxxlıyoruz :)
sokaklarda ticaret mi peki

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Thrill, Atsizz and 2 others
Yok ben ascendledim

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Forumdaki veletler illa gelişir sabah akşam lol kasıp obez gibi beslenmezlerse

• JFL
Çok sürdü amk 3 4 sene
kanka hltnyim bende taktikleri versene kaç yaşında ascendledin ne kadar sürdü
ameliyatsız progress zor bonemass artırmak için siksik methodlar denedim yapmadığım şey kalmamıştı kendi metodumu buldum çalıştı

• Woah
Çok sürdü amk 3 4 sene

ameliyatsız progress zor bonemass artırmak için siksik methodlar denedim yapmadığım şey kalmamıştı kendi metodumu buldum çalıştı
devrimci kendi metodunu bulmuş bende veledim hala siksok şeyler yapsam gelişirmiyim acaba

• Hmm...
Reactions: ascendantwill
Çok sürdü amk 3 4 sene

metod ne kral buz ile bonesmash falan mı yaptın bence ergenliği iyi geçirdin dimo ve bonemass arttı normal olarak

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and ascendantwill
devrimci kendi metodunu bulmuş bende veledim hala siksok şeyler yapsam gelişirmiyim acaba
Vallahi bilmiyorum ama o süreç yaşanmaz amk şimdi full leanmaxx takılıyorum para toplama bitince ameliyatlarla cl olacam belki çok ileride ll bile olabilirim

• +1
metod ne kral buz ile bonesmash falan mı yaptın bence ergenliği iyi geçirdin dimo ve bonemass arttı normal olarak
Valla oda mümkün ama benim ilk halimi görsen tanımazsın amk geçen fotoyu kapıdaki adama gösterdim geçiş kartı için bu sen değilsin dedi

• Hmm...
  • +1
  • Woah
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and -BayHarbourButcher
Vallahi bilmiyorum ama o süreç yaşanmaz amk şimdi full leanmaxx takılıyorum para toplama bitince ameliyatlarla cl olacam belki çok ileride ll bile olabilirim
benimde bf yüksek ve bloatedim mandibulam iyi aslında maxillam flat sadece zygolarda çok iyi değil infralar recessed galiba eye area direkt bok gibi

benimde bf yüksek ve bloatedim mandibulam iyi aslında maxillam flat sadece zygolarda çok iyi değil infralar recessed galiba eye area direkt bok gibi
Benim mandibula prominent maksilla fixlemek lazim eye area ya da bi fat graft +sarpe sunken orb fixlemek için tamamdır mesele

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Deleted member 277275
Benim mandibula prominent maksilla fixlemek lazim eye area ya da bi fat graft +sarpe sunken orb fixlemek için tamamdır mesele
boy kacti ll olcam diyodun

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and ascendantwill
kanka llye boşa para harcama bence değmez uzunsun zaten fizyoterapisi iyileşme süreci falanda var
Büyük ihtimalle yapmam ama belli olmaz en son o var planda

• +1
  • Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and ascendantwill
185 olup ne llsi bonesmashten beynin erimiş en kötü ayakkabı ile fraudla 188 falan %1
Bonesmash demişken eskiden bi ara baya set vurduydum amk kafamın arkası agirmisti 3 4 gun

• JFL
Reactions: Deleted member 277275 and -BayHarbourButcher
Bonesmash demişken eskiden bi ara baya set vurduydum amk kafamın arkası agirmisti 3 4 gun
Ekran grnts 2025 12 12 164035
işe yaradı mı bari belki inanılmaz derecede sert vurmandan kaynaklı minik kemik molekülleri oluşmustur

• JFL

Users who are viewing this thread

Back