D
Deleted member 132426
will be deleted soon
amcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nasip olmamisamcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
kısmetse olurNasip olmamis
baban kotu genleri almisamcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
iyi genleri almak icin ne yapmasi gerekiyorbaban kotu genleri almis
benimde aynı yaş kardeşim var o 1.80 bende 1.70 XD o dayılardan bende babadan almışım boyuamcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
ikiz mibenimde aynı yaş kardeşim var o 1.80 bende 1.70 XD o dayılardan bende babadan almışım boyu
yok üçüz'üz tüp bebekikiz mi
oha amk forumda orantisiz sekilde cogul dogum var @memedo nun da ikizi var bu acaba istatiksel olarak bpcilerin aile yapisi hakkinda ne soyluyor?yok üçüz'üz tüp bebek
Normal iste aq. 3m olucak diyilsinki. 1 ci derece akrabalar kadar en maxamcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
doğalgaz tüpünden falan mı doğdun o nasıl oluyoryok üçüz'üz tüp bebek
Senin yine o anne baba genetiğiyle iyi uzamış bizim arkadaşın annesi 160 babası 180 çocuk 168amcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
Yaş kaçamcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 benim boyum 170
15Yaş kaç
daşşanızı yim yardım edin abi
ağla kudur çıldırBenim yaş 17 annem 160 babam 165 bende 166yim
ağla kudur çıldır
ropeBenim yaş 17 annem 160 babam 165 bende 166yim
silahı nereden bulacaksınçok sıkışırsam la vista patlatırım
silahı nereden bulacaksın
reis ömrün oyun oynayarak mı geçecek realist ol birazBakalım uzuyacakmıyız birde copelamak daha iyi oyunlarla rope yerine. çok sıkışırsam la vista patlatırım
evetreis ömrün oyun oynayarak mı geçecek realist ol biraz
götün yemeyecek yerse de asla ER kadar ikonik birisi olamayacaksın büyük ihtimal boyundan dolayı inceller bile seninle dalga geçecek birkaç güne unutulacaksın
o boyla sana çakı bile satmazlar boşver free fire max gel>itibar için yapılcağını sanıyor
Eazy-e boy kaç soyle bakayım kaçtane kadın hamile bırakmış onuda soyle tiktok greycelo boyla sana çakı bile satmazlar boşver free fire max gel
eazy e kim oğlumEazy-e boy kaç soyle bakayım kaçtane kadın hamile bırakmış onuda soyle tiktok greycel
git yazeazy e kim oğlum
yazdım Ghost moggluyor bunugit yaz
konuyla alakası neyazdım Ghost moggluyor bunu
o boyla bir bok olmazsin diyonyakonuyla alakası ne
Ghost hakkında düzgün konuş bi daha uyarmicamhe mogluyor ama 8 kadını hamile bırakmış, ghostun karısı bile yok
sen eazy e misin napmış bu adamo boyla bir bok olmazsin diyonya
konu eazy eye nerden geldi gangsta rap yapmış hastalıktan ölmüş 8 tane maymunu hamile bırakmış eeustada sus balığı hafızası var demek istedigim adam o boyla onları başarmış
doğru çok normal şeyler 8 kadını hamile bırakıp çete uyesi olup bir muzik genresi icat etmekkonu eazy eye nerden geldi gangsta rap yapmış hastalıktan ölmüş 8 tane maymunu hamile bırakmış ee
yav sen hangi dilde konuşuyorsun zenci sokak faresi iştedoğru çok normal şeyler 8 kadını hamile bırakıp çete uyesi olup bir muzik genresi icat etmek![]()
konu o değilbaba senin boyda benden 5 cm uzun niye bu kadar kudurdun
kaç yıl önceki hipergami ile günümüzü kıyaslama amkEazy-e boy kaç soyle bakayım kaçtane kadın hamile bırakmış onuda soyle tiktok greycel
dostum bende kısayım ben de tipsizim neden seni kızdırmak istiyeyim
free fire max geliyormusun gelmiyor musunSize laf anlatmak boş