neden özbakım yapıp gym gidiyorum

yuzumecekicvur

yuzumecekicvur

Is it over?
yüzüm asimetrik ve 165 boyundayım
yüzüme hergün bakım yapıyorum :d
gym yazıldım ama ne ugruna aminakoyim simdi sovceksin ne agliyon orospcoc diye yav oglum moralim bozuluyor aminakoyim herkesden heightmog yiyorum normal ortalama fena olmayan gun geciriyorum bu seferde yanlislikla kamerayi actim diye moralim bozuluyor anasininsikim boyle isin
demin tiktok kaydiriyordum asagidaki eleman cikti karsima bi videosuna ters yuz efekti basmis amk ulan kendime dedim yapsam nolur belki bi sikim duzelmistir falan actim, ananisini sikim boyle efektin ya :feelswhy: orosp coc cok fena kiskandim amk ya
1000107523

Last edited:
  • +1
Reactions: mtn_dude_193, EK0 and IzotretinoinKullani
Yapicak bir sey yok ameliyat icin para savela kendini kabullen her gun kendine bakip uzulursen sadece kendine zarar verirsin

• +1
Reactions: EK0
kabulleniyorsunuz bi noktadan sonra

Gym yap 170 fraudla az biraz iyi hissedersin

dost öncelikle yapacak bişeyin yok evet bu yalan değil ama bu kadar özgüvensizlikte bozar adamı sana şimdi şey demicem özgüvenli ol falan

bi kere burayı keşfettiysen ve çirkin ve kısaysan zaten özgüvenli olma ihtimalin yok

önerim tabanlık kullanman en azından tabanlıkla 170 falan ol yine hafif ortalama altı olursun

eğer cidden bu kadar kötüyse tipin ve cidden sıkıntılar genetik problemlerse estetik düşünebilirsin ama yani ben önceliği estetiksiz çözebileceğin şeylere vermeni tavsiye ederim

ters yüz efekti düşündüğün kadar kötü değil kendin olduğun için aşırı farkediyosun