neden plaklar erken kapanir?

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
15 yasinda boyum 1 sene uzamayinca doktora gittim ve plaklarin kapandigini ogrendim, bu neden olabilir? daha ergenlige bile tam girmemistim neredeyse.

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and Dathomirian Zabrak
östrojen seviyelerin çok yüksek olabilir, erken kapatıyor plakaları. ben de 16dan sonra çok uzamadım açıkçası. 22 yaşına kadar falan hiç ama hiç spor yapmadım iyi uyumadım kötü beslendim (snack ve sigara sadece) süt et çok nadir yedim ama 183 boyum genetik tavanım 190-95 arasıydı muhtemelen en kötü şartlarda böyle olduğuma göre yapılmaması gereken her şeyi yaptım ergenlikte

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139
High estoregen veya high t high e2 hızlı plak kapanması high e2 high esto süper hızlı
15 yasinda boyum 1 sene uzamayinca doktora gittim ve plaklarin kapandigini ogrendim, bu neden olabilir? daha ergenlige bile tam girmemistim neredeyse.
High dht high t low e2 low esto uzun süre açık plaklar

o zamanlar 20 25bf civarindaydim onun disinda high e2 belirtileri gostermiyordum belki low t olabilir o zamanlar ama su an tr ortamanin iki katiyim

annemden ve babamdan uzunum belkide sadece genetik olarak kapanma zamani gelmistir idk, gerceklesmis bir olay uzerinde daha fazla dusunmenin anlami yok herhalde

oha unlucky amk