balve
balvebalve
Kolonya doktaktik verin ben küçükken pipi ayıp sanıyodum obez oldum pipimi uzun süre göremedim sonra bi gördüm baktım oha orda kıl çıkmış o günden beri tiksiniyom oğlum napacam ben

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kolonya doktaktik verin ben küçükken pipi ayıp sanıyodum obez oldum pipimi uzun süre göremedim sonra bi gördüm baktım oha orda kıl çıkmış o günden beri tiksiniyom oğlum napacam ben

u never want a chocolate, u just wanted raw penisnormal değil zaten, hiçbir zaman seks yapmayı istemedin. böyle man-made oyunlara gelme
SENDE KHHDV MİSİN LA MAARDAHİC SİKİSMEDİYSEK SEKSİN GÜZEL OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORUZ ? BENCEDE MAN-MADE PROPAGANDA
HE YA TAK TAK ÇIKAR MESAİ SANAYİDE MESAİ YAPIYORLAR SANKİHİC SİKİSMEDİYSEK SEKSİN GÜZEL OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORUZ ? BENCEDE MAN-MADE PROPAGANDA
Olum bu normal değil bu yaşa gelip hala böyle düşünüyorsan ciddi problem var demektir kadın görmeden ölen yunan monkumusun sen amkolm ben pipime bakmaya utanıyom ayda bir sorun var mı diye bakıyom bende sorun mu var psikologa falan mı gitmem gerek
olm ben de sorun diye düşünüyom bi süredir üstüne kafa yoruyorum çözüm bulmam gerekOlum bu normal değil bu yaşa gelip hala böyle düşünüyorsan ciddi problem var demektir kadın görmeden ölen yunan monkumusun sen amk
Bunun çözümü ne bilmiyom psikiyatri filan derim anca yada düz bu olayı deneyimlemeye çalışolm ben de sorun diye düşünüyom bi süredir üstüne kafa yoruyorum çözüm bulmam gerek
Obsesif oldum bi de şu konudaBunun çözümü ne bilmiyom psikiyatri filan derim anca yada düz bu olayı deneyimlemeye çalış
Freud okuObsesif oldum bi de şu konuda
oraya bakamadığım elleyemediğim için acaba bende bi hastalık var farkında mı değilim diyordum
bende fazladan X kromozomu var olduğunu sandığım oldu. testislerimin olmadığını bile düşündüğüm oldu baya eskiden.
şimdi bakmadığım için hijyeninden korkuyorum bu yüzden her banyoya gittiğimde sadece bakmadan bacak arasını özellikle lifliyorum yine de içim rahat etmiyor
. internetde araştır seninle aynı problemi olan insanlar illa vardırbuz metodu+maasai kabila zıplayışıolm şunu bi de ben aileme nasıl açıklarım problem mroblem de çözümü ne
massai kabile zıplaması işe yarıyor olabilirbuz metodu+maasai kabila zıplayışı
siki sallandırırsan yaparken oda uzuyormassai kabile zıplaması işe yarıyor olabilir
Resim bile çizmiş EHIQGDIQWGJQSF var kanka 1 tasak diğer tasakdan büyükse sorun küçük tasak@ascendantwill sorun var mı sence
Kardeşim:ben evlenene kadar yapmayacam günah diye evlenince de yapmayı bilmiyor olcam muhtemelen o gece öğrenirim sıkıntı yok şuanda yapamam mesela istesem
Digital footage going to be crazytaktik verin ben küçükken pipi ayıp sanıyodum obez oldum pipimi uzun süre göremedim sonra bi gördüm baktım oha orda kıl çıkmış o günden beri tiksiniyom oğlum napacam ben
Yıllar boyunca gelen geçen çekip gidip tek kalan çavuşu olunca can dostu bağlamış ahirete onuda götürücek aqyarragimi sevdim sevmeye devam edecem ne amk subda herkes garip 31 çek geç amk eleman duygusal bağ kurmuş çavuşla
Lan yarrami mi attın pezevenk gorunmuyoView attachment 4503038
alttan görünüş
footprint olmasın oDigital footage going to be crazy![]()
Normal çünküoğlum forumun yaş ortalaması 17 falan bişi herkes burda neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyo etraftaki tüm kızlar veriyomuş gibi bahsediyo bu konuda @ascendantwill'e katılıyom olm ben daha 31 çekmeyi bilmiyom siz burda ne konuşuyonuz
sen nıye bahsetmiyonoğlum forumun yaş ortalaması 17 falan bişi herkes burda neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyo etraftaki tüm kızlar veriyomuş gibi bahsediyo bu konuda @ascendantwill'e katılıyom olm ben daha 31 çekmeyi bilmiyom siz burda ne konuşuyonuz
17 yaşına kadar sikin erkek dışında bişeye girmediyse over kankaoğlum forumun yaş ortalaması 17 falan bişi herkes burda neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyo etraftaki tüm kızlar veriyomuş gibi bahsediyo bu konuda @ascendantwill'e katılıyom olm ben daha 31 çekmeyi bilmiyom siz burda ne konuşuyonuz