neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyonuz

taktik verin ben küçükken pipi ayıp sanıyodum obez oldum pipimi uzun süre göremedim sonra bi gördüm baktım oha orda kıl çıkmış o günden beri tiksiniyom oğlum napacam ben
Kolonya dok :FIRE:

• +1
  • JFL
Reactions: yadih, Deleted member 277275, Deleted member 310923 and 1 other person
HİC SİKİSMEDİYSEK SEKSİN GÜZEL OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORUZ ? BENCEDE MAN-MADE PROPAGANDA

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275, Deleted member 240816 and 3 others
normal değil zaten, hiçbir zaman seks yapmayı istemedin. böyle man-made oyunlara gelme
u never want a chocolate, u just wanted raw penis

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, why not me?, Deleted member 277275 and 2 others
HİC SİKİSMEDİYSEK SEKSİN GÜZEL OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORUZ ? BENCEDE MAN-MADE PROPAGANDA
SENDE KHHDV MİSİN LA MAARDA

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, why not me?, Deleted member 277275 and 2 others
HE YA TAK TAK ÇIKAR MESAİ SANAYİDE MESAİ YAPIYORLAR SANKİ

• JFL
Reactions: Deleted member 98741, why not me?, Serialsuicide and 2 others
olm ben pipime bakmaya utanıyom ayda bir sorun var mı diye bakıyom bende sorun mu var psikologa falan mı gitmem gerek
Olum bu normal değil bu yaşa gelip hala böyle düşünüyorsan ciddi problem var demektir kadın görmeden ölen yunan monkumusun sen amk

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275, Serialsuicide and 1 other person
Olum bu normal değil bu yaşa gelip hala böyle düşünüyorsan ciddi problem var demektir kadın görmeden ölen yunan monkumusun sen amk
olm ben de sorun diye düşünüyom bi süredir üstüne kafa yoruyorum çözüm bulmam gerek

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
olm şunu bi de ben aileme nasıl açıklarım problem mroblem de çözümü ne

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
olm ben de sorun diye düşünüyom bi süredir üstüne kafa yoruyorum çözüm bulmam gerek
Bunun çözümü ne bilmiyom psikiyatri filan derim anca yada düz bu olayı deneyimlemeye çalış

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 240816
Bunun çözümü ne bilmiyom psikiyatri filan derim anca yada düz bu olayı deneyimlemeye çalış
Obsesif oldum bi de şu konuda
oraya bakamadığım elleyemediğim için acaba bende bi hastalık var farkında mı değilim diyordum
bende fazladan X kromozomu var olduğunu sandığım oldu. testislerimin olmadığını bile düşündüğüm oldu baya eskiden.
şimdi bakmadığım için hijyeninden korkuyorum bu yüzden her banyoya gittiğimde sadece bakmadan bacak arasını özellikle lifliyorum yine de içim rahat etmiyor

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, Deleted member 277275 and Serialsuicide
Obsesif oldum bi de şu konuda
oraya bakamadığım elleyemediğim için acaba bende bi hastalık var farkında mı değilim diyordum
bende fazladan X kromozomu var olduğunu sandığım oldu. testislerimin olmadığını bile düşündüğüm oldu baya eskiden.
şimdi bakmadığım için hijyeninden korkuyorum bu yüzden her banyoya gittiğimde sadece bakmadan bacak arasını özellikle lifliyorum yine de içim rahat etmiyor
Freud oku 😲. internetde araştır seninle aynı problemi olan insanlar illa vardır

• +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275 and Deleted member 240816
  • +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 240816
  • +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Orcairis and Deleted member 277275
taktik verin ben küçükken pipi ayıp sanıyodum obez oldum pipimi uzun süre göremedim sonra bi gördüm baktım oha orda kıl çıkmış o günden beri tiksiniyom oğlum napacam ben
Digital footage going to be crazy :lul::lul:

yarragimi sevdim sevmeye devam edecem ne amk subda herkes garip 31 çek geç amk eleman duygusal bağ kurmuş çavuşla
Yıllar boyunca gelen geçen çekip gidip tek kalan çavuşu olunca can dostu bağlamış ahirete onuda götürücek aq

• JFL
Reactions: Deleted member 277275

Attachments

• Screenshot_2026-01-04-20-36-39-953_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-01-04-20-36-39-953_com.android.chrome.jpg
    431.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 240816 and Deleted member 277275
olm gayet basit bu arada izini silmek ve unutturmak şu anda önemli biri değilim çünkü

oğlum forumun yaş ortalaması 17 falan bişi herkes burda neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyo etraftaki tüm kızlar veriyomuş gibi bahsediyo bu konuda @ascendantwill'e katılıyom olm ben daha 31 çekmeyi bilmiyom siz burda ne konuşuyonuz
Normal çünkü

• JFL
Reactions: Deleted member 310923
oğlum forumun yaş ortalaması 17 falan bişi herkes burda neden sevişmek çok normalmiş gibi bahsediyo etraftaki tüm kızlar veriyomuş gibi bahsediyo bu konuda @ascendantwill'e katılıyom olm ben daha 31 çekmeyi bilmiyom siz burda ne konuşuyonuz
sen nıye bahsetmiyon

17 yaşına kadar sikin erkek dışında bişeye girmediyse over kanka

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide